2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selam, bence erken yapmışsın ayrıca idarda daha geç belli oluyormuş, önce kanda çıkıyor daha önceki başlıklarda böyle olup pozitif gören arkadaşlar olmuştu. İçini ferah tut ve test zamanını bekle arkadaşım.

Yok canım ya ne menopozu ondan değildir okorkma
Çıktım sımdı balım. 2 kist olusmus wn büyüğü 2.5 cm. Ondanmıs adetımın gelmemesı. Lh ve e2 için kan aldılar. Desolett yazdı. Bu ilaç içerde ne varsa temızler bu ay kesın adet göreceksin. Adetın 3. Günü gel dedı. Nasıl rahatladım anlatamam.

İnşallah öyledir kanda güzel değer görürüm teşekkür ederim

Kızlar selam bu yıl hepimiz güzel haberler alırız umarım. Ben 2 aralıkta opu oldum. Ohss olduğu için rahim dinlendirme yapmayı önerdi doktorum. 6 aralıkta ilk reglimi oldum bugun de ikinci reglimi oldum. Bu reglimde sürece başlayıp bu ay transfer yapılacağını düşünüyodum ama bugun arayıp konuştuğumda bu reglimin 21. Gününde lucrin kullanacağımı sonraki reglden sonra da estrofem kullanarak sürece başlayacağımızı söylediler. Yarın doktora kontrole gidip neden böyle uzun bi yol tercih ettiğimizi konuşacağım ama ilk tecrübem olduğu için bilgi sahibi değilim. Aranızda böyle bi yol izleyen, ameliyat olmamasına rağmen süreci bu kadar uzayan var mı acaba? Lucrin neden kullanılıyor?

Bak canım işte kistler yapıyor kesin bende de yine kist var ya için rahat olsun canım kaç gün içeceksin bu ilacı

Arkadaşlar selam, neredeyse çopunluğun 2. Embriyo transferi . Kararsız olanınız yok mu? Ben mi bir tek fazla düşünüyorum acaba

Alacağız pozitifi cnm inşallah ezan okunuyor

İğne yaptırmak için mecbur hastaneye gidiyorum. Yediklerime hiç dikkat etmiyorum, yediklerimizle bağlantısı var mı. Nasip varsa olur diye düşünüyorum

İğne yaptırmak için mecbur hastaneye gidiyorum. Yediklerime hiç dikkat etmiyorum, yediklerimizle bağlantısı var mı. Nasip varsa olur diye düşünüyorum
Yediklerle ilgisi ne kadar vardır bilmiyorum ama ben yinede daha dikkatli davrandım

Dondurulmuş tedaviolduğu için rahmi hazırlıyorlar sanırım.bende ağustosta Dondurulmuş tranfer olmuştum estrofem kullanmıştım ama lucrin i bilmiyorum

Arkadaşlar selam, neredeyse çopunluğun 2. Embriyo transferi . Kararsız olanınız yok mu? Ben mi bir tek fazla düşünüyorum acaba
Selam canım ben . Ben de çok kararsızım benim ikili donduruldu embriyolarım ama sanırım tek transfer isticem . İkiz bebek hem hamileliği riskli hem daha sonrası için maddi manevi bana ağır gelecegini düşünüyorum

Bu seninle alakalı bir durum. Karar senin. Ben sağlıklı olsun da tek çift farketmez diye düşünüyorum. Doktoruma bıraktım. Üçüncü denememdi. Çift istiyorum demiştim. O da zaten bunu önerecektim demişti. Şans artsın diye. Şöyle bir durum var çift illa ikizle gitmiyor bazen biri tutup diğeri tutmuyor .

Bende çift istediğimi söyledim, doktorumda amaç sadece pozitifi görmek değil, hamileliği riskli sonrası içinde bir sürü şeyi düşünmen lazım dedi. Ben 36 yaşındayım 2. Deneme hakkımda var ama sonrası için herşeyin x2 olmasıda korkutmuyor değil. Hala düşünüyorum

Aynı şeyleri düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…