2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Dinlenerek geçiriyorum bugün 6 günüm vücut ısım sürekli değişiyor ateş basması oluyor kasık agrrım oluyor iki gündür hafif bişekilde kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ama beklicem negatif görürüm diye korkuyorum
Ben de çok korkuyorum. Kendimi çok dinlemiyorum. Belirti dediklerimiz ilaçlardan kaynaklı oluyor. En güzeli kan testi. Benimki normalde pazar günü kan testim ama ben cumartesi yaparım diye düşünüyorum. O gün ignem de bitecek. Ona göre ya alırım ya almam 🥺

Ben de çok korkuyorum. Kendimi çok dinlemiyorum. Belirti dediklerimiz ilaçlardan kaynaklı oluyor. En güzeli kan testi. Benimki normalde pazar günü kan testim ama ben cumartesi yaparım diye düşünüyorum. O gün ignem de bitecek. Ona göre ya alırım ya

Canını sıkma bn insirah suresini dinliyorum ferahlıyorum ama bizimde son şansımız maddi olarak zorlandık negatif olursa biraz ara vericez ve benden sonra evlenen hamile kız arkadaşım hep nispet yapıyor bnde görüşmeyi kestim insanlar çok acımasız bu konuda

Canını sıkma bn insirah suresini dinliyorum ferahlıyorum ama bizimde son şansımız maddi olarak zorlandık negatif olursa biraz ara vericez ve benden sonra evlenen hamile kız arkadaşım hep nispet yapıyor bnde görüşmeyi kestim insanlar çok acımasız bu konuda
Maalesef öyle. Ben nasibe çok inanıyorum. O yüzden canım en azından elimizden geleni yaptık. Gerisi tevekkül elhamdülillah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?

Kızlar ben 2 ocakta 5. Gün embriyosu 5aa transfer oldum. Pazartesi günü transfer günü dahil 7. Günümdü öğlen predictor early erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı, bugün transfer günü dahil 9. Günüm farklı marka prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu durumu yaşayan var mı? 🥺 Erken mi yaptım acaba 😪 bu şekilde olup kanda pozitif gören var mı? Normalde cumartesi beta günüm ama cuma baktıracağım 🥺🤲🏻

Ama baktığınızda sağlık ocağına giden çoğu kişi ilaç yazdırmak için gidiyor. Tüp bebeği anlayan doktor illaki anlar insan halinden. Bol şans diliyorum sana 💐
Bu sabah dayanadım test yaptım tabi ki negatif çıktı 😄 haftasonu tekrar yaparım daha fazla bekleyemem

Ben de aradım doktorumu artık.. merak ediyorum seninkinin de ne diyeceğini benim ki beta istedi bi ver de ona göre ilaç veririm dedi. Haftaya muayeneye gelirsin dedi
Klasik beta... Söylemiştin isteyecek diye. Suan ızmir e giriş yaptık ınsallah menapoz demez cok korkuyorum kistin çaresi varda menapozun yok aklıma gelen de hep basıma gelıo 😔

Kızlar ben 2 ocakta 5. Gün embriyosu 5aa transfer oldum. Pazartesi günü transfer günü dahil 7. Günümdü öğlen predictor early erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıktı, bugün transfer günü dahil 9. Günüm farklı marka prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu durumu yaşayan var mı? 🥺 Erken mi yaptım acaba 😪 bu şekilde olup kanda pozitif gören var mı? Normalde cumartesi beta günüm ama cuma baktıracağım 🥺🤲🏻

X