2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bizim sağlık ocağındaki doktor yazmıyor ne gıcıklar anlamıyorum niye herşey çok zor diye ağladım geçen gün özele gidiyorm yazdırmak için

Hayırlı olsun canım. Ben de 5 ocakta transfer oldum. Benimde iki gün bobregim ağrıdı. Bugün iyiyim. Ama bacaklarım da huzrusuzluk var benim de. Acaba seninki nasıl ağrı ?

Canım sabret kendine bu kadar eziyet etme eve hepimiz çok sabırsızız bu konuda ama strest yapma bu kadar tüketme kendini hep pozitif ol

Gözünüz aydın, inş ikisi de tutmuştur Transferden sonra nelere dikkat ettiniz ?
2hafta boyunca evden çıkmadım , bir iş yapmadım ve yediklerime dikkat ettim . Yumurta , avakado , balık , ceviz , kabak çekirdeği falan yedim bolca ve bu sefer hiç düşünüp takmamaya çalıştım

Bizim sağlık ocağındaki doktor yazmıyor ne gıcıklar anlamıyorum niye herşey çok zor diye ağladım geçen gün özele gidiyorm yazdırmak için
Ama baktığınızda sağlık ocağına giden çoğu kişi ilaç yazdırmak için gidiyor. Tüp bebeği anlayan doktor illaki anlar insan halinden. Bol şans diliyorum sana

Hayırlı olsun canım. Ben de 5 ocakta transfer oldum. Benimde iki gün bobregim ağrıdı. Bugün iyiyim. Ama bacaklarım da huzrusuzluk var benim de. Acaba seninki nasıl ağrı ?
Hayırlı olsun seninde, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benimde öyle, değişik bir huzursuzluk var anlamadım. Rahat olmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum bi yandan :/

2hafta boyunca evden çıkmadım , bir iş yapmadım ve yediklerime dikkat ettim . Yumurta , avakado , balık , ceviz , kabak çekirdeği falan yedim bolca ve bu sefer hiç düşünüp takmamaya çalıştım
İğne yaptırmak için mecbur hastaneye gidiyorum. Yediklerime hiç dikkat etmiyorum, yediklerimizle bağlantısı var mı. Nasip varsa olur diye düşünüyorum

Hayırlı olsun seninde, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benimde öyle, değişik bir huzursuzluk var anlamadım. Rahat olmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum bi yandan :/
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur Ben 7. Günü idrar testi yapmayı düşünüyorum.

Selamlar, benim de transferim 11 ocak, 2 embryo. beni de ekler misiniz

Merhaba ben de sizinle aynı gün transfer oldum. Nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ?
Dinlenerek geçiriyorum bugün 6 günüm vücut ısım sürekli değişiyor ateş basması oluyor kasık agrrım oluyor iki gündür hafif bişekilde kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ama beklicem negatif görürüm diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…