Canım bence bekle test gününü en iyisi en kesin sonucu alırsın:)Kızlar yukarda yazmıştım, 3 ocakta transferim oldu. Test günüm 13 ocak. Dünden beri çok ağrım var bacaklarımda. Genelde adet öncesi böyle ağrım olur ve adet olurum. Çok korkuyorumtest günümü beklesem mi
Bizim sağlık ocağındaki doktor yazmıyor ne gıcıklar anlamıyorum niye herşey çok zor diye ağladım geçen gün özele gidiyorm yazdırmak içinSağlık ocağında yazdiriyorum. Aile hekimine tüp bebek tedavisi gordigumu söyledim. Devletin karşıladıklarını yazdiriyorum. Karsilamadiklarini da parayla alıyorum canım. Ayrıca bir ilacı günde kaç kere kullandığımı da belirtiyorum ona göre sisteme geçiyor. Çünkü biliyorsun ki zamanından önce biten ilacı yazmaz doktor . O yüzden onu da belirt canım.
Hayırlı olsun canım. Ben de 5 ocakta transfer oldum. Benimde iki gün bobregim ağrıdı. Bugün iyiyim. Ama bacaklarım da huzrusuzluk var benim de. Acaba seninki nasıl ağrı ?Kızlar yukarda yazmıştım, 3 ocakta transferim oldu. Test günüm 13 ocak. Dünden beri çok ağrım var bacaklarımda. Genelde adet öncesi böyle ağrım olur ve adet olurum. Çok korkuyorumtest günümü beklesem mi
Canım sabret kendine bu kadar eziyet etme eve hepimiz çok sabırsızız bu konuda ama strest yapma bu kadar tüketme kendini hep pozitif olKızlar yukarda yazmıştım, 3 ocakta transferim oldu. Test günüm 13 ocak. Dünden beri çok ağrım var bacaklarımda. Genelde adet öncesi böyle ağrım olur ve adet olurum. Çok korkuyorumtest günümü beklesem mi
2hafta boyunca evden çıkmadım , bir iş yapmadım ve yediklerime dikkat ettim . Yumurta , avakado , balık , ceviz , kabak çekirdeği falan yedim bolcaGözünüz aydın, inş ikisi de tutmuşturTransferden sonra nelere dikkat ettiniz ?
Ama baktığınızda sağlık ocağına giden çoğu kişi ilaç yazdırmak için gidiyor. Tüp bebeği anlayan doktor illaki anlar insan halinden. Bol şans diliyorum sanaBizim sağlık ocağındaki doktor yazmıyor ne gıcıklar anlamıyorum niye herşey çok zor diye ağladım geçen gün özele gidiyorm yazdırmak için
Hayırlı olsun seninde, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benimde öyle, değişik bir huzursuzluk var anlamadım. Rahat olmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum bi yandan :/Hayırlı olsun canım. Ben de 5 ocakta transfer oldum. Benimde iki gün bobregim ağrıdı. Bugün iyiyim. Ama bacaklarım da huzrusuzluk var benim de. Acaba seninki nasıl ağrı ?
İğne yaptırmak için mecbur hastaneye gidiyorum. Yediklerime hiç dikkat etmiyorum, yediklerimizle bağlantısı var mı. Nasip varsa olur diye düşünüyorum2hafta boyunca evden çıkmadım , bir iş yapmadım ve yediklerime dikkat ettim . Yumurta , avakado , balık , ceviz , kabak çekirdeği falan yedim bolcave bu sefer hiç düşünüp takmamaya çalıştım
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olurHayırlı olsun seninde, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benimde öyle, değişik bir huzursuzluk var anlamadım. Rahat olmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum bi yandan :/
8 ocakta transfer oldum bende
Üye Adı Transfer Günü Embriyo Sayısı Test Günü @mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak cnsu93 @kedileriseviyorumm Rukiye3426 3 Ocak 2 13 Ocak Colorfull48 4 Ocak 2 14 Ocak @mihraa 8 Ocak 1 20 Ocak
Benm test günü cumartesi sanırım idrar testi yapmayacağım doktorum tembihledi yapma diyeKızlar transfer olanlardan hiç idrar testi yok mu inşallah güzel şeyler görürüz
Hadi inşallah güzel haberlerleBenm test günü cumartesi sanırım idrar testi yapmayacağım doktorum tembihledi yapma diye
Kesinlikle Allah büyüktür. Çabamızın karşılığı güzel olur İnşallh isteyen herkes içinAma baktığınızda sağlık ocağına giden çoğu kişi ilaç yazdırmak için gidiyor. Tüp bebeği anlayan doktor illaki anlar insan halinden. Bol şans diliyorum sana
Benim test günüm 12 ocakBenide eklerimisin canım 5 Ocak 2 embriyo 14 ü test günüm
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 @Mavimun
Selamlar, benim de transferim 11 ocak, 2 embryo. beni de ekler misiniz
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak S ShErlok92 5 Ocak Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 @Mavimun
Günaydınnn inşallah rüya da kalmayacak göreceğiz o çift çizgiyiGünaydıın kızlarrüyamda idrar testi yapıyordum ve kopkoyu çift çizgi çıkıyorduuu bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmezdi rüya bitti diye çok üzüldüm
İnşallah canım inşallahGünaydınnn inşallah rüya da kalmayacak göreceğiz o çift çizgiyi
Dinlenerek geçiriyorum bugün 6 günüm vücut ısım sürekli değişiyor ateş basması oluyor kasık agrrım oluyor iki gündür hafif bişekilde kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ama beklicem negatif görürüm diye korkuyorumMerhaba ben de sizinle aynı gün transfer oldum. Nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi ?