Ben de çok korkuyorum. Kendimi çok dinlemiyorum. Belirti dediklerimiz ilaçlardan kaynaklı oluyor. En güzeli kan testi. Benimki normalde pazar günü kan testim ama ben cumartesi yaparım diye düşünüyorum. O gün ignem de bitecek. Ona göre ya alırım ya almamDinlenerek geçiriyorum bugün 6 günüm vücut ısım sürekli değişiyor ateş basması oluyor kasık agrrım oluyor iki gündür hafif bişekilde kendimi zor tutuyorum test yapmamak için ama beklicem negatif görürüm diye korkuyorum
Canım senin transfer tarihin ve embriyo sayın nedirBenim test günüm 12 ocak
Açalım canım ya gerçekten canım o kadar sıkkın ki gece uykuya dalamadım stresten
Ben de çok korkuyorum. Kendimi çok dinlemiyorum. Belirti dediklerimiz ilaçlardan kaynaklı oluyor. En güzeli kan testi. Benimki normalde pazar günü kan testim ama ben cumartesi yaparım diye düşünüyorum. O gün ignem de bitecek. Ona göre ya alırım ya
Maalesef öyle. Ben nasibe çok inanıyorum. O yüzden canım en azından elimizden geleni yaptık. Gerisi tevekkül elhamdülillah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?Canını sıkma bn insirah suresini dinliyorum ferahlıyorum ama bizimde son şansımız maddi olarak zorlandık negatif olursa biraz ara vericez ve benden sonra evlenen hamile kız arkadaşım hep nispet yapıyor bnde görüşmeyi kestim insanlar çok acımasız bu konuda
Cuma günü yapmayı düşünüyorum 8 ci gün oluyorMaalesef öyle. Ben nasibe çok inanıyorum. O yüzden canım en azından elimizden geleni yaptık. Gerisi tevekkül elhamdülillah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Canım senin için dua ediyorumMaalesef öyle. Ben nasibe çok inanıyorum. O yüzden canım en azından elimizden geleni yaptık. Gerisi tevekkül elhamdülillah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Bende gece 3 te zor uyudum... Yoldayım suan bakalim ne diyecek..Açalım canım ya gerçekten canım o kadar sıkkın ki gece uykuya dalamadım stresten
Ben de aradım doktorumu artık.. merak ediyorum seninkinin de ne diyeceğini benim ki beta istedi bi ver de ona göre ilaç veririm dedi. Haftaya muayeneye gelirsin dediBende gece 3 te zor uyudum... Yoldayım suan bakalim ne diyecek..
Allah razı olsunCanım senin için dua ediyorumben hala adet olamadım bekliyorum
Bu sabah dayanadım test yaptım tabi ki negatif çıktıAma baktığınızda sağlık ocağına giden çoğu kişi ilaç yazdırmak için gidiyor. Tüp bebeği anlayan doktor illaki anlar insan halinden. Bol şans diliyorum sana
Klasik beta... Söylemiştin isteyecek diye. Suan ızmir e giriş yaptık ınsallah menapoz demez cok korkuyorum kistin çaresi varda menapozun yok aklıma gelen de hep basıma gelıoBen de aradım doktorumu artık.. merak ediyorum seninkinin de ne diyeceğini benim ki beta istedi bi ver de ona göre ilaç veririm dedi. Haftaya muayeneye gelirsin dedi
Kaçıncı günün canımBu sabah dayanadım test yaptım tabi ki negatif çıktıhaftasonu tekrar yaparım daha fazla bekleyemem
Olumlu düşün canım. Her negatif düşüncede negatif olayları uyandırıyoruz aslında.Klasik beta... Söylemiştin isteyecek diye. Suan ızmir e giriş yaptık ınsallah menapoz demez cok korkuyorum kistin çaresi varda menapozun yok aklıma gelen de hep basıma gelıo
Çok çok erken tabiki. Olsa bile çıkmaz ki . İlaçlara devam.4birazcık erken yapmışım