Süper oldu canım :) Beni de ekleyebilir misin? :)İlk sayfaya geldi canım zaten çok kişi değiliz burda bilgiler dahilinde yazıyorum bundan sonra ordan bakarız kolaylık olur
Daha kalabalıklaşacak o listeİlk sayfaya geldi canım zaten çok kişi değiliz burda bilgiler dahilinde yazıyorum bundan sonra ordan bakarız kolaylık olur
çok teşekkür ederiz kasım grubunda takip ettim seni hepinizi, buraya da el attın ellerine sağlık inşallah elin bize de uğurlu gelirHadi bol şanslaryine listede yer kalmazsa yardım iste kazen abiden uzatır listeyi umarım hepinizden güzel haberler okuruz
Bi çok kişiyi takip ediyorum ki bana da iyi geliyor iyi haberler okumakçok teşekkür ederiz kasım grubunda takip ettim seni hepinizi, buraya da el attın ellerine sağlık inşallah elin bize de uğurlu gelir❤
Ekledim canım transfer tarihin belli olsun onu da yazarızSüper oldu canım :) Beni de ekleyebilir misin? :)
İlk hamilelik tablosunda da yardımcı olursunBi çok kişiyi takip ediyorum ki bana da iyi geliyor iyi haberler okumakRabbim hepinizin yüzünü güldürsün tablonuz dolup taşşın amin amin amin
Çook teşekkürler canımm :) Bende sessiz ama baya takip ettim sizin listeyi Aralığı falan. Ağustostan beri takipteyim beni de güzel haberler görmek çok mutlu ediyor :)Bi çok kişiyi takip ediyorum ki bana da iyi geliyor iyi haberler okumakRabbim hepinizin yüzünü güldürsün tablonuz dolup taşşın amin amin amin
Gördüm canım eline emeğine sağlıkEkledim canım transfer tarihin belli olsun onu da yazarız
Amin amin amin o zamana kadar aşina olursun buraya ben çıkamıyorumİlk hamilelik tablosunda da yardımcı olursun
Rabbim hepinizin yolunu kolay eylesin inşallahÇook teşekkürler canımm :) Bende sessiz ama baya takip ettim sizin listeyi Aralığı falan. Ağustostan beri takipteyim beni de güzel haberler görmek çok mutlu ediyor :)
Ben sadece iki gün sağ bobregim ağrıdı. Bugün iyim. Usuttum herhalde. Sabırla bekliyorumTeşekkür ederim canımYaa bilmiyorum belirti takip etmek istemiyorum ama çok çişe gidiyorum daha 3 gün oldu sanmıyorum erken belirti için sanırım
Golge görüyorum ben canım. Netleşir inşallahKızlar selam dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı çıplak gözle daha iyi görülüyor tabi kamerada pek belli olmuyor. Yakınlaştırıp bakınca biraz daha net. Bu şekilde olup betada pozitif sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 3366368
Ayyy inşallah Pozitif , geliyor bebiş gibiKızlar selam dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı çıplak gözle daha iyi görülüyor tabi kamerada pek belli olmuyor. Yakınlaştırıp bakınca biraz daha net. Bu şekilde olup betada pozitif sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 3366368
Bende hafif gölge bişey gördüm canım hayırlı olsunKızlar selam dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı çıplak gözle daha iyi görülüyor tabi kamerada pek belli olmuyor. Yakınlaştırıp bakınca biraz daha net. Bu şekilde olup betada pozitif sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 3366368
ay benim de niyetim o, bu defa hem komik beni güldüren şeyler izleyeceğim öncekinde a lot of us ı izlemiştim zombi dizisi o da tutmadı zaten fgvhbj
Süper canım :) Kaliteye takılmıyorum ben forumda okuyoruz 5.gün olup tutmayan ama 3 gün olup tutan çokk var :) Allah kısmet ederse her şey olur i
evet gözüküyor ilk güzel haber geldi mi şimdi hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallahKızlar selam dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı çıplak gözle daha iyi görülüyor tabi kamerada pek belli olmuyor. Yakınlaştırıp bakınca biraz daha net. Bu şekilde olup betada pozitif sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 3366368
Ay inşallah
Ayyy inşallah Pozitif , geliyor bebiş gibi
Ayyy inşallah Pozitif , geliyor bebiş gibi
Bende hafif gölge bişey gördüm canım hayırlı olsun
İnşallah aminevet gözüküyor ilk güzel haber geldi mi şimdi hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah