2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederiz kasım grubunda takip ettim seni hepinizi, buraya da el attın ellerine sağlık inşallah elin bize de uğurlu gelir
Bi çok kişiyi takip ediyorum ki bana da iyi geliyor iyi haberler okumak Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün tablonuz dolup taşşın amin amin amin

Bi çok kişiyi takip ediyorum ki bana da iyi geliyor iyi haberler okumak Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün tablonuz dolup taşşın amin amin amin
Çook teşekkürler canımm :) Bende sessiz ama baya takip ettim sizin listeyi Aralığı falan. Ağustostan beri takipteyim beni de güzel haberler görmek çok mutlu ediyor :)

İlk hamilelik tablosunda da yardımcı olursun
Amin amin amin o zamana kadar aşina olursun buraya ben çıkamıyorum
Çook teşekkürler canımm :) Bende sessiz ama baya takip ettim sizin listeyi Aralığı falan. Ağustostan beri takipteyim beni de güzel haberler görmek çok mutlu ediyor :)
Rabbim hepinizin yolunu kolay eylesin inşallah bir çırpıda kavuşun miniklerinize

Kızlar selam dün transferimin 7. Günüydü dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı çıplak gözle daha iyi görülüyor tabi kamerada pek belli olmuyor. Yakınlaştırıp bakınca biraz daha net. Bu şekilde olup betada pozitif sonuç alan var mı?

Eklentiler

• IMG_20240109_133143.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 55

Ayyy inşallah Pozitif , geliyor bebiş gibi

ay benim de niyetim o, bu defa hem komik beni güldüren şeyler izleyeceğim öncekinde a lot of us ı izlemiştim zombi dizisi o da tutmadı zaten fgvhbj

Süper canım :) Kaliteye takılmıyorum ben forumda okuyoruz 5.gün olup tutmayan ama 3 gün olup tutan çokk var :) Allah kısmet ederse her şey olur i

evet gözüküyor ilk güzel haber geldi mi şimdi hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…