2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

O ara kanamaları ya hormonal dengesizlikler yada kistler yapıyormuş benim de bu ay lekelenmem oldu adet hala yok yine geciktim.
Kasım ayı negatıf transfer sonrası ben bı adet
oldum... Bitti... Bittikten 5 gün sonra lekeler başladı 10 gün sürdü. 10 gun sonra bitti... Gecen ay hiç bişey gelmedi. Bu ay adetim carsamba günğ normalde. Aralıgın ortasında tarlusal basladım... Gelecek gibi degıl

Offf ya ben geçen ay tarlusal ile adet gördüm. Yumurta çatlamadı yine iptal oldu bu ay da adet görmeyecek miyim bilmiyorum :KK43: senin daha da çok ertelenmiş bi de benim adetlerim çok düzenliydi ne oldu bilmiyorum
Benım günü bırak saati şaşmazdı. Senın transfer sonrası falan mı boyle oldu yanı 4 ay once herhangi bir işlem gördün mü toplama transfer gibi.
Bide tarlusal bittikten ne kadar süre sonra adet gördün

Kasım ayı negatıf transfer sonrası ben bı adet
oldum... Bitti... Bittikten 5 gün sonra lekeler başladı 10 gün sürdü. 10 gun sonra bitti... Gecen ay hiç bişey gelmedi. Bu ay adetim carsamba günğ normalde. Aralıgın ortasında tarlusal basladım... Gelecek gibi degıl
Tarlusala rağmen adet olmadığına doktor ne söylüyor? Ben mesela geçen ay adetim 10 gün gecikince doktor tarlusal verdi 10 gün kullan bırak dedi bi hafta içinde adet olacaksın dedi ve dediği gibi oldum. Şimdi de bekliyorum 5 gün gecikti geçen aya göre

Benım günü bırak saati şaşmazdı. Senın transfer sonrası falan mı boyle oldu yanı 4 ay once herhangi bir işlem gördün mü toplama transfer gibi.
Bide tarlusal bittikten ne kadar süre sonra adet gördün
Ben ağustosta opu oldum eylülde normal adet gördüm zamanında sonra ekimde bi başladı düzensizlikler Kasım aralık devam etti kistler oluştu derken ocağa geldik. Şimdi de yine yok bekliyorum sürekli bekliyorum

Tarlusala rağmen adet olmadığına doktor ne söylüyor? Ben mesela geçen ay adetim 10 gün gecikince doktor tarlusal verdi 10 gün kullan bırak dedi bi hafta içinde adet olacaksın dedi ve dediği gibi oldum. Şimdi de bekliyorum 5 gün gecikti geçen aya göre
Ben beklenen adettın 5. Günü basladım bi kutu bitti günde 2 taneden. Gecen hafta pazar bitti haplar. 8. Günüm işte bnmde

Ben ağustosta opu oldum eylülde normal adet gördüm zamanında sonra ekimde bi başladı düzensizlikler Kasım aralık devam etti kistler oluştu derken ocağa geldik. Şimdi de yine yok bekliyorum sürekli bekliyorum
Ay cok üzüldüm ama kendı adıma sevındım yanı normal ozaman bu durum. Menapoza girdim diye cok korkuodum. Hala korkuyorum 😔

Olur oyle dedı dr um

Ay cok üzüldüm ama kendı adıma sevındım yanı normal ozaman bu durum. Menapoza girdim diye cok korkuodum. Hala korkuyorum 😔
Yok canım ya korkma geçen ay aralıkta yani doktoruma gittim alttan muayene etti yumurtalarımı saydı çok şükür sayı olarak iyiydi menopoza girsek o kadar folikül görmezdi sanırım..küçük bi kistin var demişti yani o mu etkiliyor nedir aylardır kabus gibi oldu

Dr una danıstın mı 5 gün de az değil bu ay da mı ilaca devam edeceksın ?

Yok canım ya korkma geçen ay aralıkta yani doktoruma gittim alttan muayene etti yumurtalarımı saydı çok şükür sayı olarak iyiydi menopoza girsek o kadar folikül görmezdi sanırım..küçük bi kistin var demişti yani o mu etkiliyor nedir aylardır kabus gibi oldu
Valla 7 defa etrelenen biri olarak söylüyorum. Artık 7. Ayda canıma tak etmişti. Yok yumurtan kucuk...yok buyuk... Kist var bılmem ne derken tepem atıverdı... Yumırtalar kucuk dedıgınde dievıt 3 omega3 yazdı full kullandım bu sefer de buyuk demişti... Attı tepem adetımın ilk gunu gun asırı alıodum bu vitaminleri 2 günde 1.. Bir de yasmın basladım kendıme... Güç bela o ay transfer olmustum

Valla 7 defa etrelenen biri olarak söylüyorum. Artık 7. Ayda canıma tak etmişti. Yok yumurtan kucuk...yok buyuk... Kist var bılmem ne derken tepem atıverdı... Yumırtalar kucuk dedıgınde dievıt 3 omega3 yazdı full kullandım bu sefer de buyuk demişti... Attı tepem adetımın ilk gunu gun asırı alıodum bu vitaminleri 2 günde 1.. Bir de yasmın basladım kendıme... Güç bela o ay transfer olmustum
Peki sonuç ne olmuştu canım? Benim de canıma tak etti sağda kist çıktı iptal etti sonra yine gittim kist büyümüş dedi iptal etti sonra adet oldum gittim baktı kist gitmiş dedi bu sefer solda küçük bi kist var dedi haydiiiiii sonra o kist önemsiz dedi bu sefer hormonlarım transfere uygun çıkmadı iptal etti. Çığlık atmak istiyorum

Kendıme yasmın baslayacagım ay Bnmde hormonlara baktı. Hemsıre kan alırken dedım "e 2 tavan benim bak daha kanı almadan soyluom" Dedim kadın şaşırdı e2 700 cıktı o ay.. Hem hormonu dusursun hem kıst olma ıhtımalı yok olsun dıye basladım ben. Valla ıyı ve orta kalıte 2 emb teansfer sonuc negatif. Cok sasırdı dr um. Iyı olandan baya ümitliydim dedı ama bu adet sonrası basladıgım vitamın ıle baya arttı kalıtesi. Artık vucudu öğrenmıstım. Ilk kez basıma böyle bı gecıkme gelıo. Bu 2. Transferdı... 3 e hazırlanıos ama işte kaldım öyle beklıyoruz 😔

X