2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

rahim içinde daha iyi geliştiklerini söyleyenlerde var o yüzden 2 tanesininde transferini isticem en azından tutmazsa bile yumurta toplama yapıp devam ederim tek tek transfer daha çok stres ilaç kullanımı zor

Bu listeyi
Herkese selamlarrr ocak ayında transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimize destek olabiliriz
Buraya yaparsan düzenleme sağlaya bilirsin çünkü dün yaptığının süresi dolunca yapamaz yeniden yaparsın ama konuyu sen açtığın için konu başlığının altına yazdığın yazıya tabloyuda ekleyebilirsin yani

İşte onun altına nasıl taşıyacağımı bilmiyorum dediğin gibi süre doluyor ve düzenleme olmuyor ben yorumla kısmından güncelliyorum

İşte onun altına nasıl taşıyacağımı bilmiyorum dediğin gibi süre doluyor ve düzenleme olmuyor ben yorumla kısmından güncelliyorum
Yeniden liste yap orda ve kızlardan yeniden sıfırdan bilgilerini iste özellikle seni etiket yapsınlar ki kolay ilerle ekle ekle devam edebilirsin liste başta olursa bu kadar çok uğraşmazsın

Arkadaşlar elinizde tüp bebekten kalma gonal f olan var mı istanbul kocaeli Gebze bölgesi olursa elden alabılırım ücretli ücretsiz 4. Tüp bebeğe başlayacagım

Yeniden liste yap orda ve kızlardan yeniden sıfırdan bilgilerini iste özellikle seni etiket yapsınlar ki kolay ilerle ekle ekle devam edebilirsin liste başta olursa bu kadar çok uğraşmazsın
İlk sayfaya geldi canım zaten çok kişi değiliz burda bilgiler dahilinde yazıyorum bundan sonra ordan bakarız kolaylık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…