- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
ama kolonlar ne olacak? hangi üyeler? vs kendisi yapmalı tablo yapmak zaten bir tık ile çok kolay yani onu nasıl anlatayım=?
Canım yine belirti geçti adet falan yokHaklısın. Sende yarın gelmezse adet dr a danıs basla derse başla ilaclara. İte kaka adet oluyoruz valla yaaa
Ay bu kazen kimmiş
Buranın yöneticisi bi nevi sahibi sen başta yazdığın yazıdan düzenleme yap yardımcı olur sanaAy bu kazen kimmiş
rahim içinde daha iyi geliştiklerini söyleyenlerde var o yüzden 2 tanesininde transferini isticem en azından tutmazsa bile yumurta toplama yapıp devam ederim tek tek transfer daha çok stres ilaç kullanımı zorgitmeyecek olan da zaten tutunamıyor canım bu defa boşu boşuna transfere gidip sürecini uzatmış boşuboşuna bir sürü laç kullanmış ve ümit bağlamış oluyoruz gerçekten zor ama ben doktorlara bıraktım hep ne derlerse tamam diyorum Allah hepimize yardım etsin
Arkadaş buraya yapmış abi onu sayfanın başına tasiyabilirmisin mesela K Kazen
2024 OCAK AYINDA TRANSFER OLANLAR
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 @Mavimun
Bende aynı. Dr a yazdım yarın yada persembe gel demiş. Zaten yarına randevu almıstım bakalım yarın ne dıyecek.Canım yine belirti geçti adet falan yok
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 6 Ocak 2 16 Ocak @Mavimun @Sensedimm 29 Ocak
Ben sürekli güncelleyip son sayfaya alıyorum başa alınırsa valla çok iyi olur
Kazen bey yaparsanız çok iyi olur topiğe yazan arkadaşlardan liste yapıyorum ben biraz zorlandımama kolonlar ne olacak? hangi üyeler? vs kendisi yapmalı tablo yapmak zaten bir tık ile çok kolay yani onu nasıl anlatayım=?
Bu listeyi
KİŞİLER TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ mrv2412 2 Ocak 1 13 Ocak @Melekli2801 5 Ocak 2 14 Ocak @elif3467 11 Ocak 2 20 Ocak @ShErlok92 5 Ocak @Eylultos 20 Ocak 2 31 Ocak mygenius @arimayarimaya @Kivirbas95 @umayaks Cadiiii03443 @dunyadabiri @gizzz09 @Mavimun
Buraya yaparsan düzenleme sağlaya bilirsin çünkü dün yaptığının süresi dolunca yapamaz yeniden yaparsın ama konuyu sen açtığın için konu başlığının altına yazdığın yazıya tabloyuda ekleyebilirsin yaniHerkese selamlarrrocak ayında transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimize destek olabiliriz
İşte onun altına nasıl taşıyacağımı bilmiyorum dediğin gibi süre doluyor ve düzenleme olmuyor ben yorumla kısmından güncelliyorumBu listeyi
Buraya yaparsan düzenleme sağlaya bilirsin çünkü dün yaptığının süresi dolunca yapamaz yeniden yaparsın ama konuyu sen açtığın için konu başlığının altına yazdığın yazıya tabloyuda ekleyebilirsin yani
İşte onun altına nasıl taşıyacağımı bilmiyorum dediğin gibi süre doluyor ve düzenleme olmuyor ben yorumla kısmından güncelliyorum
Yeniden liste yap orda ve kızlardan yeniden sıfırdan bilgilerini iste özellikle seni etiket yapsınlar ki kolay ilerleİşte onun altına nasıl taşıyacağımı bilmiyorum dediğin gibi süre doluyor ve düzenleme olmuyor ben yorumla kısmından güncelliyorum
Ay çok teşekkürler dünden beri uğraşıyordum çok sağolun kazen beyabla konu sahibi sensin son tabloyu ben ilk sayfaya taşıdım senin konu sahibi olarak o sayfayı düzenleme hakkın var.
hepinize bol şans
Hadi bol şanslarAy çok teşekkürler dünden beri uğraşıyordum çok sağolun kazen bey
İlk sayfaya geldi canım zaten çok kişi değiliz burda bilgiler dahilinde yazıyorum bundan sonra ordan bakarız kolaylık olurYeniden liste yap orda ve kızlardan yeniden sıfırdan bilgilerini iste özellikle seni etiket yapsınlar ki kolay ilerleekle ekle devam edebilirsin liste başta olursa bu kadar çok uğraşmazsın