2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Sadece çift transfer konusuna hala karar vermedim, düşünmek biraz zorluyor beni nolucak bilmiyorum

Selam canım, bence dinlenmelisin kesinlikle doktor bana normal sürecine dönebilirsin dedi ama bu sefer biraz daha dikkat edeceğim dün regl oldum yarın doktora gidicem. Biraz önce önceki transfer sürecinden kalan ilaçlara baktım. Yarın başlıyacağız tekrar heralde ocak sonuna yetişirim. Sen ne aşamadasın?
Bende dün gittim doktora canım doğal siklus başladık sadece folik asit alıyorum cuma tekrar kontrolüm var bakalım yumurtaların belli bir büyüklüğe gelmesini bekliyoruz dedi cuma ne der bilmiyorum 🤭

Sadece çift transfer konusuna hala karar vermedim, düşünmek biraz zorluyor beni nolucak bilmiyorum
Ben 1-2 ay önce görüştüğümde 2 tane demişlerdi ama bu gittiğinde 2den bahsetmedi kimse bende sormadım. Kararsızım bende doktorum ne derse onu yapıcam artık, 2. Embriyom orta kalite ikisi birden tutmaz heralde diye düşünüyorum ama benim de kafam karışık 🤔

Geçmiş olsun. Ne zaman geçti peki ? Promester ve progestan dex vuruluyorum. Promester beni mahvetti kalçam çürüdü
Aynısı oldu, bana transferden hemen sonra vurdular kıçım koptu sandım ahakajshshaha, düzeldi ama 2 3 güne de , herkesin farklı oluyo tabi ilaçlar beni çok duygusal yapmıstı. Bakalım bu transferde neler olucak

Ben 1-2 ay önce görüştüğümde 2 tane demişlerdi ama bu gittiğinde 2den bahsetmedi kimse bende sormadım. Kararsızım bende doktorum ne derse onu yapıcam artık, 2. Embriyom orta kalite ikisi birden tutmaz heralde diye düşünüyorum ama benim de kafam karışık 🤔
Ben sanırım tekrar olmamasını o yıkımı kaldıramıcam, Allah başka dert vermesin tabi insan her şeye dayanıyorda. Yüksek olasılıkla devam edeceğim

Ben sanırım tekrar olmamasını o yıkımı kaldıramıcam, Allah başka dert vermesin tabi insan her şeye dayanıyorda. Yüksek olasılıkla devam edeceğim
En iyisi öyle yap canım doktorlar ne diyorsa onu yap sonrasında yapmadım ye pişman olmazsın hem :)

Transfer tarihleri belli olmaya başladı, bir arkadaş tablo yapıp ekleyebilir mi buraya?

Umarım kavuşuruz canım 💕💕yeniden ne zaman çağırdı seni ?
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 benim 16 sında kontrolüm, normal de döngülerim 30-35 gün arası benim biraz uzun oluyor ama normalim böyle adetden 18 gün sonra falan transfer yapılabilecek gibi gözüküyor :) tabi herşey yolunda giderse. Eğer aksilik olursa bu ay için bir sonraki ay ilaçlı yaparız dedi doktorum. Ben herşeyi oluruna bıraktım doğru zaman neyse ne zamansa bekliyorum 💕

İğnelere yarın başlıyorum eğer bir sorun olmazsa ocakta transfer 🥰
Peki yumurta toplama için verilen günle iğnenin bırakılması arasında çok gün oluyor mu ?
Evet canım yumurtalar belli bir büyüklüğe ulaşınca doktorun yumurta toplama gününü belirliyor o günden yaklaşık bir buçuk gün önce de çatlatma iğnesi oluyorsun yumurtaların çatlama zamanı toplama zamanıyla aynı saat içerisinde oluyor
İlkinde de tutmayı nasip etsin rabbim inşallah canım 🙏🏻🥰
Merhaba iliskiden 40 gün sonra tarlusalla adet oldum gebelik riski ortadan kalkmış mıdır

Çalışan anne adaylarım transferden sonra iş durumunu nasıl yapacaksınız ? İzin almak gerekir dimi bir kaç günde olsa?
Ben dinlenme taraftarıyım 3-4 gün daha kendime dönük herşeyden uzak huzurlu olmak istiyorum. İş sonuçta stresli olabiliyor gitmemek için koşullar uygunsa evde olmayı seçeceğim. Kimisine de işe gitmek iyi gelebilir tabi ki tercih.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻 benim 16 sında kontrolüm, normal de döngülerim 30-35 gün arası benim biraz uzun oluyor ama normalim böyle adetden 18 gün sonra falan transfer yapılabilecek gibi gözüküyor :) tabi herşey yolunda giderse. Eğer aksilik olursa bu ay için bir sonraki ay ilaçlı yaparız dedi doktorum. Ben herşeyi oluruna bıraktım doğru zaman neyse ne zamansa bekliyorum 💕
Ay aynen oluruna bırakmak en iyisi ne zamansa zamanı o zaman gelsin ama inş aksilik olmaz canım 🙏

Ben dinlenme taraftarıyım 3-4 gün daha kendime dönük herşeyden uzak huzurlu olmak istiyorum. İş sonuçta stresli olabiliyor gitmemek için koşullar uygunsa evde olmayı seçeceğim. Kimisine de işe gitmek iyi gelebilir tabi ki tercih.
Çok haklısın canım en azından birkaç gün dinlenmek iyi olabilir sonrası evde sıkıcı olur kendine dinle bekle sıkılırım ben :))

Aynısı oldu, bana transferden hemen sonra vurdular kıçım koptu sandım ahakajshshaha, düzeldi ama 2 3 güne de , herkesin farklı oluyo tabi ilaçlar beni çok duygusal yapmıstı. Bakalım bu transferde neler olucak
Her gün vurulacağım. Haftaya ne halde olacağım bilmiyorum 😂 bu kadar emek veriyoruz birde olumsuz olursa 😞

X