2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimle ama nolacağı belli değil değerin artması önemli canım açıkçası pek de rastlamadım böyle değere canım sıkkın
Canini hic sıkma canim benim onceki tedavimde 11.gun degerim 42ydi. Daha sonra tam iki kati seklindede artis olmadi ama her kan verdigimde artmisti duzenli olarak. Bir sorun yasamamistim. Degerin dusuk olmasi yada her seferinde en az ikiye katlamasi değil duzenli artmasi onemli olan.

Kızlar günaydın güne 8.gün negatif idrar testiyle başlıyorum o kadar üzüldüm ki. Bugün benden sonra evlenen akrabanın oğlunun birinci yaşına gidecektim isyan etmek istemiyorum ama zoruma gidiyor.

Kızlar benim dehasa bir mide bulantım var. Birtek elma iyi geliyor oda 10 dk leblebi aldım biraz bastırsın diye siz neler yapıyorsunuz. İlaç kullanmak istemiyorum
Ben kusmaktan hastanelik oldum dün 4 ringer serum taktılar suyu bile kustum o derece.Şimdi yatıyorum evde.Bir anda bastırdı hiç birşey etki etmiyor maalesef

Kızlar selam... Döndüm dolandım buraya geldim yıne.
Aranızda opudan sonra yavaş döllenme yasayan oldu mu ...?

Yaa sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Darısı bana olsun nelere dikkat ettiniz transfer sonrası? Kalitesi neydi?
inş canım darısı sana :) kalitesi 6AA ydı. 4 gün evdeydim . eğilip kalkmadım yorulunca dinlendim ama sürekli yatmadım evin içinde. Bir de yukarıları asılmayın demişti embriyolog ona çok dikkat ettim hala yukarı rafları uzanmıyorum :) sonra zaten 5. gün işe başladım çok abartmadan işimi yapıyorum ağır kaldırmıyorum v.s :)

Kizlar selam epeydir yazamadım 8+1deyim hala kasık ağrılarım bacak ve bel ağrım devam ediyor tabi kanamam da düşük riskiyle 2ayi doldurdum kanamadan dolayı kese muz gibi olmuş midem için metamid ilacı verdi doktor günde 3defa alıyorum midesi bulananlar kendiniz bukadar eziyet etmenize gerek yok hala 3ayi bekliyorum doğru dzgun sevinmek için

Kızlar günaydın güne 8.gün negatif idrar testiyle başlıyorum o kadar üzüldüm ki. Bugün benden sonra evlenen akrabanın oğlunun birinci yaşına gidecektim isyan etmek istemiyorum ama zoruma gidiyor.
Senden güzel haber bekledim hep üzülme kanda duzelmezmi acaba

Sana üzülme diyemeyiz ama hiç öyle düşünme zamanı gelmemiş henüz de ve geleceğine inan hiç umudunu yitirme

Çok üzüldüm. Yarın kan testi ver yine de canım. İnsanın zoruna gitmez mi gerçekten. Tedavi zor ama ilk tedavisinde kaliteli embriyoları olmayıp 2.sinde olan o kadar çok kişi var ki. Öyle düşün. Bir gün olacak

Kızlar ben geldimmm şimdi çıktım doktordan 7+5 günlük dedi doktorum normalde 7+6 ama bir gün geriden geliyor geriden gelmeye takılmayın asla dedi gayet sağlıklı bebeğiniz dedi kabızlık için şurup verdi kasik ağrıları da normal dedi baharat falan normal tuketebilirsin dedi bol su iç dedi sebze de tüketmeye çalış dedi

Kabızlık için bence zeytinyağı iç bi kaşık biraz ayıp kalıcak ama ince enjeksiyonun varsa arka kısımdan zeytinyağı yolla kesin çözüm diyebilirim

Kızlar doktordan çıktım şimdi. Benek iyi kalp atışı var ama kese dışında bir kana göründü. Ekstra iğne verdi doktor böyle olup düzelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…