2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Katılıyorum, benim de transferim 20. Günü adet itibariyle. 5+5 gibi gittim ama aslında 5+1 olması gerekiyor. Zaten keseyi görünce de 4,5 5 haftalık görünüyor dedi. 7. Haftada çağırdı tekrar.

Progestron igneyi kaçıncı haftada birakmanizi istedi doktor bana 8 hafta bırak dedi ama çok erken değil mi
Ben şuan 8+1 im hala günde 2 tane yapıyorum. Salı günü kontrolüm var o zaman günde 1 e düşüreceğini söylemişti. 12. haftaya kadar da günde 1 devam edicez demişti

Bilmiyorum ki canım doğal döngüde transfer olmuştum sat 4 ocak transfer 26 Ocak uygulamalara son adet tarihi girince 7+0 diyo

Yani ben şuan kaç haftalık gebeyim

Bilmiyorum ki canım doğal döngüde transfer olmuştum sat 4 ocak transfer 26 Ocak uygulamalara son adet tarihi girince 7+0 diyo
Benim de transferim 25i. 26 Subat hem kese, hem kalp atisi icin ilk randevum ama transfer gunu 2 haftalik oluyor dedi embriyolog bana. Bugün 6+0 olmali benim o hesaplama ile. Yani sizin de yerleşme gününe göre bakmanız gerekli sanirim. 5+6 falan olmali bugün.

O kadar çok moralim bozuldu ki şuan biraz rahatladım Allah razı olsun

Kızlar aranızda 9.gün yada 10.gün betası birazcık düşük başlayan ve düzelen var mı aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…