2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

9.güne göre bence gayet iyi burda da vardı düşük değerle başlayan bence hiç stres yapma en azından bebeğin seninle
Benimle ama nolacağı belli değil değerin artması önemli canım açıkçası pek de rastlamadım böyle değere canım sıkkın

5. Gün embriyosuydu.
Canım az önce seni hesapladım transfer günü tarihinden baz alarak hesaplarsan 6+1 günlük hamilesin, doktorda 5 haftalık olarak görünüyor demiş , şimdi 1 haftalık farklar çıkabilir çok normal bence ama ilerleyen zamanlarda hızlı gelişir inşaAllah bunu sıkıntı yapma kendine. Kontrolüne gittiğin zaman kalp kese hepsini gördükten sonra sıkıntı yapma gelişir gider ilerleyen zamanlarda. Biz hanımlar sabırsızız , keşke 7 8 haftalara kadar ultrasona girmesek sorun sıkıntı yapmayız bence .5.haftalar bebeğin tutunmaya başladığı haftalar olduğu için tam sonuçları çıkmıyor .

Canım Allah senden razı olsun yazdıkların çok iyi geldi doktor öyle deyince çok afalladım neye ugradığımı da şaşırdım ultrason görüntüsünden anlamadığım için boş gebelik sanıp bi de ona ağladım

Merhaba kızlar doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?

Canım hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın

Merhaba, ben doğal siklus dondurulmuş 5.gün transferi oldum . Pozitifim şuan 7.haftadayım

Benimde oldu 2 hafta sürdü ama çok çok azdı doktor progesteron miktarını artırıp ecoprin ve oksapari kesti bir kaç gündür yok ama günde kaç defa gidip kkntrol ettiğimi görseniz aklım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…