Hadi ya kaç çıktı seninEvet verdim pozitif ama değer istenilen gibi değil
50 çıktıHadi ya kaç çıktı senin
9.güne göre bence gayet iyi burda da vardı düşük değerle başlayan bence hiç stres yapma en azından bebeğin seninle50 çıktı
Benimle ama nolacağı belli değil değerin artması önemli canım açıkçası pek de rastlamadım böyle değere canım sıkkın9.güne göre bence gayet iyi burda da vardı düşük değerle başlayan bence hiç stres yapma en azından bebeğin seninle
bülent traşta oldumNerde tedavi oluyorsunuz ben bahçecide oluyorum doktor öyle dedi kafam. Karıştı
Belirtileriniz neydi acabaBenimde kaset teste çıkmadı. Çok ağladım olmadı diye ama olmuşinşallah sizinde öyledir. Eğer değeriniz daha düşükse kaset teste çıkmamış olabilir
Transferin ilk 3-4 günü belim ağrımıştı onun dışında hiç belirtim yoktu diyebilirim. Birde lekelenme olduğu gün adet olacak gibi belim ağrımıştıBelirtileriniz neydi acaba
Ben de bahçecideyim. Ankara daNerde tedavi oluyorsunuz ben bahçecide oluyorum doktor öyle dedi kafam. Karıştı
Bence yükselir birinin 34 civarındaydı değeri inşallah yükselir canım Allah yardımcın olsunBenimle ama nolacağı belli değil değerin artması önemli canım açıkçası pek de rastlamadım böyle değere canım sıkkın
Amin canım inşallahBence yükselir birinin 34 civarındaydı değeri inşallah yükselir canım Allah yardımcın olsun
Canım az önce seni hesapladım transfer günü tarihinden baz alarak hesaplarsan 6+1 günlük hamilesin, doktorda 5 haftalık olarak görünüyor demiş , şimdi 1 haftalık farklar çıkabilir çok normal bence ama ilerleyen zamanlarda hızlı gelişir inşaAllah bunu sıkıntı yapma kendine. Kontrolüne gittiğin zaman kalp kese hepsini gördükten sonra sıkıntı yapma gelişir gider ilerleyen zamanlarda. Biz hanımlar sabırsızız , keşke 7 8 haftalara kadar ultrasona girmesek sorun sıkıntı yapmayız bence .5.haftalar bebeğin tutunmaya başladığı haftalar olduğu için tam sonuçları çıkmıyor .5. Gün embriyosuydu.
Canım Allah senden razı olsun yazdıkların çok iyi geldiCanım az önce seni hesapladım transfer günü tarihinden baz alarak hesaplarsan 6+1 günlük hamilesin, doktorda 5 haftalık olarak görünüyor demiş , şimdi 1 haftalık farklar çıkabilir çok normal bence ama ilerleyen zamanlarda hızlı gelişir inşaAllah bunu sıkıntı yapma kendine. Kontrolüne gittiğin zaman kalp kese hepsini gördükten sonra sıkıntı yapma gelişir gider ilerleyen zamanlarda. Biz hanımlar sabırsızız , keşke 7 8 haftalara kadar ultrasona girmesek sorun sıkıntı yapmayız bence .5.haftalar bebeğin tutunmaya başladığı haftalar olduğu için tam sonuçları çıkmıyor .
Vallah mahfoldum yaa dün gece aglicaktim nerdeyse utanmasamBence adet günü olablr ondan o kadar ağrın olmştr
Canım hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınMerhaba kızlardoğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
Merhaba, ben doğal siklus dondurulmuş 5.gün transferi oldum . Pozitifim şuan 7.haftadayımMerhaba kızlardoğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
Teşekkür ederim amin inşallah canımCanım hayırlı olsun inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın
YaaMerhaba, ben doğal siklus dondurulmuş 5.gün transferi oldum . Pozitifim şuan 7.haftadayım
BenKızlar aranızda 9.gün yada 10.gün betası birazcık düşük başlayan ve düzelen var mı aranızda ?
Benimde oldu 2 hafta sürdü ama çok çok azdı doktor progesteron miktarını artırıp ecoprin ve oksapari kesti bir kaç gündür yok ama günde kaç defa gidip kkntrol ettiğimi görseniz aklım çıkıyorAy bende bunu sormak için girdim sabah benden de aynı kahve leke geldi ağrı falan yoktu gördükten sonra stresden kasığım ağrımaya basladışimdi nasılsın devam ediyo
off ne stres ya benimde yine gelmiş şimdi acile gidicem aklım çıkıyo görmeden rahat edemiycem