- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 35
Benim oğlumda öyleydi canım yatıp dinleneceksin ben hep yatmştımKızlar doktordan çıktım şimdi. Benek iyi kalp atışı var ama kese dışında bir kana göründü. Ekstra iğne verdi doktor böyle olup düzelen var mı
Amiinn inşaAllah canım tüm isteyenlere bugünün yüzü suyu hürmetineCanımmm çok sevindimherkese güzel haberler aldırsın Rabbim
Allah evladınızı size bağışlasınevet şuan 10aylık kızım var
Çok sevindim canımSelam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
Çok şükür canım gözün aydınSelam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
çok teşekkür ederim. hepsini Allah bağışlasın inşallahAllah evladınızı size bağışlasın
Çoook sevindiiim sağlıkla nşce haftaları ve fotoğrafları olsun inşallahSelam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
Ayy nasıl sevindimmmSelam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
Merhaba bende 7+6 yım 2 gndr kusuyorum bugün prilam yazdı doktorum başlycam inşallh faydası olur kesinlkle katılıyorum çok ilaç yüklüyorlarMerhaba, bende ocak ayında transfer oldum.
şuanda 6. haftanın içindeyız.
benım çok miğde bulantım vardı doktor ılaç verdı onu kullanıyorum ama her şeyden tıksınıyorum yıne.
bırde miğde yanmam var. ne yesem dokunuyor sankı. reflum vardı zaten oncesınde de.
beslenme konusunda çok kısıtladım kendımı mecburen. vicdan azabı duyuyorum.
ama miğde yanmamda göğsume sırtıma vuracak kadar kotu.
doktor gavıskon onerdı. pekte bı fayda sağlamadı.
sizde de bu durumu yaşayan var mı?
ben bulent tıraşta tedavı oldum. çok ilaç verıyolar bence.. ilaççlarında tetıkledıgını dusunuyorum.
prilam gerçekten işe yarıyor. gece yatmadan 2 tane alıyorum.Merhaba bende 7+6 yım 2 gndr kusuyorum bugün prilam yazdı doktorum başlycam inşallh faydası olur kesinlkle katılıyorum çok ilaç yüklüyorlar
Canım yarın kan vereceksin bence yap iğneni nasıl olsa 1 defalığına yapacaksın . Kan değerin kaç çıktıKızlar bugün kan testinde değerim negatif çıktı ama doktor yarın da kan vermemi söyledi ben boşuna iğne olmak istemiyorum napmam lazım sizce
2 çıktı canımCanım yarın kan vereceksin bence yap iğneni nasıl olsa 1 defalığına yapacaksın . Kan değerin kaç çıktı
İnşaAllah yükselir yarına kadar.dua etmekten başka birsey gelmiyor elden2 çıktı canım
Sanmıyorum valla ama inşallahİnşaAllah yükselir yarına kadar.dua etmekten başka birsey gelmiyor elden
Soda içersen biraz belki rahatlarsın canım benim midem suyu bile istemiyor bende senin gibiyim. Hep gaz çıkarasın geliyor. Elim kolum kalkmıyorMerhaba, bende ocak ayında transfer oldum.
şuanda 6. haftanın içindeyız.
benım çok miğde bulantım vardı doktor ılaç verdı onu kullanıyorum ama her şeyden tıksınıyorum yıne.
bırde miğde yanmam var. ne yesem dokunuyor sankı. reflum vardı zaten oncesınde de.
beslenme konusunda çok kısıtladım kendımı mecburen. vicdan azabı duyuyorum.
ama miğde yanmamda göğsume sırtıma vuracak kadar kotu.
doktor gavıskon onerdı. pekte bı fayda sağlamadı.
sizde de bu durumu yaşayan var mı?
ben bulent tıraşta tedavı oldum. çok ilaç verıyolar bence.. ilaççlarında tetıkledıgını dusunuyorum.
bir yumurtam vardı büyüyen :)Sağ ve sol toplam kaç yumurtanız vardı transfer aşamasında