- 27 Şubat 2023
- 458
- 357
Düzelir canım inşaAllah sıkıntı yapma bebek kese kalp hersey iyi dedin . Sıkıntı yapma geçer Allahın izniyleKanama var canım eksik yazmışım. Kan sulandırıcı iğneyi ve hapı bıraktırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelir canım inşaAllah sıkıntı yapma bebek kese kalp hersey iyi dedin . Sıkıntı yapma geçer Allahın izniyleKanama var canım eksik yazmışım. Kan sulandırıcı iğneyi ve hapı bıraktırdı.
neredeyse doğal siklus ile transfer oldum, sadece beş gün femara kullandım yumurtlama için. sonrasında hiçbir takviye kullanmadım. dondurulmuş tek embriyo transferi, bugün pazar günü sekiz haftalık olacak, kalp atışını duyduk. ilaçsız ya da minimum ilaçlı protokollerin başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyor güncel kaynaklar. umarım sizin için de her şey yolunda gider.Merhaba kızlar doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ?
Merhaba, ben doğal siklus dondurulmuş 5.gün transferi oldum . Pozitifim şuan 7.haftadayım
Çok teşekkür ederim amin inşallahneredeyse doğal siklus ile transfer oldum, sadece beş gün femara kullandım yumurtlama için. sonrasında hiçbir takviye kullanmadım. dondurulmuş tek embriyo transferi, bugün pazar günü sekiz haftalık olacak, kalp atışını duyduk. ilaçsız ya da minimum ilaçlı protokollerin başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyor güncel kaynaklar. umarım sizin için de her şey yolunda gider.
Sağ ve sol toplam kaç yumurtanız vardı transfer aşamasındaneredeyse doğal siklus ile transfer oldum, sadece beş gün femara kullandım yumurtlama için. sonrasında hiçbir takviye kullanmadım. dondurulmuş tek embriyo transferi, bugün pazar günü sekiz haftalık olacak, kalp atışını duyduk. ilaçsız ya da minimum ilaçlı protokollerin başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyor güncel kaynaklar. umarım sizin için de her şey yolunda gider.
Ay çok heyecanlııı :) Bizi bilgilendir canımm :)Evet canım bekliyorum doktordayım .
İnşaAllah canım az kaldıAy çok heyecanlııı :) Bizi bilgilendir canımm :)
İnşaAllah canım az kaldı
İnşallah canım bakalım 2 hafta sonra tekrardan çağırdı o zamanda bakılacak son durum ne netleşecek inşallahDüzelir canım inşaAllah sıkıntı yapma bebek kese kalp hersey iyi dedin . Sıkıntı yapma geçer Allahın izniyle
2 gün oluyo benimde bırakalı valla çok sinir bozucu hep bişey mi olacak endişesiBırakınca geçti ama zaten 1 gün oldu bi kaç kere sonra bitti çok şükür
27 odakta transfer oldum 6. Haftada kalp atışını gördük şükür inşallah şeninde öyle olurAl benden de o kadar 24 ü kontrolüm var. 25 Ocakta transfer oldum hala kese bile göremedim. Bacak ve bel ağrısı oluyor tedirginimm
benimde 9. gün kanda 40 çıkmıştı sonra 12. günde 200 çıkmıştıEvet verdim pozitif ama değer istenilen gibi değil
Çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınada alırsınSelam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
Peki devam etti mi gebeliğinizbenimde 9. gün kanda 40 çıkmıştı sonra 12. günde 200 çıkmıştı
çok erken benim de 9. gün erken gebelik testinde çıkmamıştı çok üzülmüştü. sonra aynı gün kanda 40 çıkmıştıKızlar günaydın güne 8.gün negatif idrar testiyle başlıyorum o kadar üzüldüm ki. Bugün benden sonra evlenen akrabanın oğlunun birinci yaşına gidecektim isyan etmek istemiyorum ama zoruma gidiyor.
evet şuan 10aylık kızım varPeki devam etti mi gebeliğiniz
Ayrıyeten iğne ve fitil ve ostregen hormonlarını 2 hafta daha kullan sonra bırak dedi. Herşey yolunda ama yinede riske atmayalım dedi.kan sulandırıcı ve folik asiti 4 hafta dedi.Selam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
Olsun yükleme nazar değerSelam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
Canımmm çok sevindim herkese güzel haberler aldırsın RabbimSelam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim
Canım banada bugün prilam verdi başlycam 2 gündr çok fena kusuyorum. Kanama kırmızımı hala?Kizlar selam epeydir yazamadım 8+1deyim hala kasık ağrılarım bacak ve bel ağrım devam ediyor tabi kanamam da düşük riskiyle 2ayi doldurdum kanamadan dolayı kese muz gibi olmuş midem için metamid ilacı verdi doktor günde 3defa alıyorum midesi bulananlar kendiniz bukadar eziyet etmenize gerek yok hala 3ayi bekliyorum doğru dzgun sevinmek için