2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar 🍀🍀🍀🍀🍀 doğal siklus ile dondurulmuş embriyo 5. Gün transferi yaptırıp pozitif sonuç alan var mı?  öncekinde 1 tane taze transfer olmuştum negatif oldu bu defa 2 embriyo transfer edilecek çok korkuyorum, umut olacak birileri var mı aramızda ? 🪩🪩🪩🪩🥹🥹🧿🤲🏻🤲🏻
neredeyse doğal siklus ile transfer oldum, sadece beş gün femara kullandım yumurtlama için. sonrasında hiçbir takviye kullanmadım. dondurulmuş tek embriyo transferi, bugün pazar günü sekiz haftalık olacak, kalp atışını duyduk. ilaçsız ya da minimum ilaçlı protokollerin başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyor güncel kaynaklar. umarım sizin için de her şey yolunda gider.

Merhaba, ben doğal siklus dondurulmuş 5.gün transferi oldum . Pozitifim şuan 7.haftadayım😊🙏🧿

neredeyse doğal siklus ile transfer oldum, sadece beş gün femara kullandım yumurtlama için. sonrasında hiçbir takviye kullanmadım. dondurulmuş tek embriyo transferi, bugün pazar günü sekiz haftalık olacak, kalp atışını duyduk. ilaçsız ya da minimum ilaçlı protokollerin başarı oranlarının yüksek olduğunu söylüyor güncel kaynaklar. umarım sizin için de her şey yolunda gider.
Çok teşekkür ederim amin inşallah 💙🤲🏻😍

Sağ ve sol toplam kaç yumurtanız vardı transfer aşamasında

Selam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 🤲🏻 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim 😁🥰🥰🥰
Çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınada alırsın 🙏🏻

Kızlar günaydın güne 8.gün negatif idrar testiyle başlıyorum o kadar üzüldüm ki. Bugün benden sonra evlenen akrabanın oğlunun birinci yaşına gidecektim isyan etmek istemiyorum ama zoruma gidiyor.
çok erken benim de 9. gün erken gebelik testinde çıkmamıştı çok üzülmüştü. sonra aynı gün kanda 40 çıkmıştı

Selam kızlar geldim ama geç geldim ama iyi haberlerle geldim şükürler olsun 🤲🏻 8+0 tam haftasına uyumlu kalp atışı kese herşey normal çok çok şükürler olsun .size 1 buçuk santimlik bebeğimin görüntü koymaya çalıştım ama yükleyemedim 😁🥰🥰🥰
Ayrıyeten iğne ve fitil ve ostregen hormonlarını 2 hafta daha kullan sonra bırak dedi. Herşey yolunda ama yinede riske atmayalım dedi.kan sulandırıcı ve folik asiti 4 hafta dedi.

Olsun yükleme nazar değer 🧿🧿🥰🤲

Kizlar selam epeydir yazamadım 8+1deyim hala kasık ağrılarım bacak ve bel ağrım devam ediyor tabi kanamam da düşük riskiyle 2ayi doldurdum kanamadan dolayı kese muz gibi olmuş midem için metamid ilacı verdi doktor günde 3defa alıyorum midesi bulananlar kendiniz bukadar eziyet etmenize gerek yok hala 3ayi bekliyorum doğru dzgun sevinmek için
Canım banada bugün prilam verdi başlycam 2 gündr çok fena kusuyorum. Kanama kırmızımı hala?

X