2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Benimde yarın , pozitifi göreli nereydeyse benimde 1 ay oldu ama ultrasonun tarihini geç verdiler . Bugün nasıl geçecek hep yatsammı acaba 🤣🤣🤣
Vallahi yat ben evde olsam şuan uyurdum çok uykum geldii :KK70: uykular yetmiyor artık :) Çok heyecanlı yaa yarın inşallah musmutlu bir gün olur senin için :)

Kızlar lütfen yardımcı olun.. 26 ocakta transfer olmuştum. Tüp bebek yaptırdığım yerde 2 gün sonra kese ve kalp atışı randevum var. Bugün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine doktora gittim ultrasonda karnımdan baktı. Haftasına göre küçük dedi kese için 8.47 mm yazmış 5 haftalık duruyor dedi. Son Adet tarihime göre 7 haftalık gebeyim demiştim doktora 7+0. Sağlıklı ilerlemez gibi duruyo falan dedi moralim çok bozuk sizce düzelir mi? ne olur okuyanlar cevap yazsın

Ay canım bende bir kontrole gitseydim bilgilenecektim ama sağolsun hastane 1 ay oldu neredeyse pozitifi öğreneli öyle çağırdı 😅 cumartesi randevum var 😊
Ben de pozitif öğrendikten 2 hafta sonra randevu verdiler o bile zor geçti benim için 😃 Allah yardımcın olsun. Ne zaman kontrol

Kızlar benim dehasa bir mide bulantım var. Birtek elma iyi geliyor oda 10 dk leblebi aldım biraz bastırsın diye siz neler yapıyorsunuz. İlaç kullanmak istemiyorum

Kızlar lütfen yardımcı olun.. 26 ocakta transfer olmuştum. Tüp bebek yaptırdığım yerde 2 gün sonra kese ve kalp atışı randevum var. Bugün ilaç yazdırmak için devlet hastanesine doktora gittim ultrasonda karnımdan baktı. Haftasına göre küçük dedi kese için 8.47 mm yazmış 5 haftalık duruyor dedi. Son Adet tarihime göre 7 haftalık gebeyim demiştim doktora 7+0. Sağlıklı ilerlemez gibi duruyo falan dedi moralim çok bozuk sizce düzelir mi? ne olur okuyanlar cevap yazsın
Lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın 🙏

Kızlar pazartesi gününe kürtaj kararı verildi. Doktor düşük yapmamı beklemeyecekmiş. Bugün ölçüldü kese yine gelişmiyor.Bebek içünde noktasal öylece duruyor.Kalp atışı da yok. Haberiniz olsun diye yazayım dedim.inşallah başka bahara …
Çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun canım inşallah hemen sağlıklı bir şekilde kendiliğinden hamile kalırsın😔🤲

Ben de pozitif öğrendikten 2 hafta sonra randevu verdiler o bile zor geçti benim için 😃 Allah yardımcın olsun. Ne zaman kontrol
bu cumartesi ya 24ü 😅 en son 5 Şubat'da ikinci testimle pozitifi aldım, değeriniz çok iyi 3 hafta sonra kese+kalp dedi zor dayandım son 1 günüm yarında bir geçse rahatlayacağım 🥹🤩

canım bende 26 ocakta transfer oldum 2 kere dr gittim ilki kanamadan dolayı transferden 12 gün sonraydı yerleşme kanamasından korkup gitmiştik hiç bişey göremedi 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi 1 hafta sonra gittik keseyi gördük kese 5 haftalık ölçüldü ozaman 6 haftalık hesaplıyorduk ama dr dediki asla korkma transferden 15 gün önceyi sad olarak hesaplıyoruz öyle hesaplayınca haftasıyla uyumlu çıktı 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışını kesin duyarız dedi 1 mart gibi gidicem inşallah

Canım bu şekilde bir tecrübe yaşamadım ama , topiklerdeki yazışmalara dayanarak bir şeyler diyebilirim.çok arkadaşımızın haftasına göre bebek küçüktü ama haftalar sonra gelişti ve haftasını yakaladı, kalp atışı falanda varsa bence endişe etme .dua et

Siz yanlış hesaplıyor olabilir misiniz? Doktorum bana trasnfer tarihini 2 haftalık olarak kabul ediyoruz demişti. Her zaman bir önceki adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor benimde adet tarihimle tutmuyor mesela. Trasnferlerimix arasında 18 gün var ve ben 8+4üm şuan

Son düzenleme:
X