2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar çok şükür keseyi yolk sacini gördük haftaya cuma kalp atışı için gün verdi aranizda kan pihtilasmasi sorunu yasiyan var mi geçen ay kan testi vermiştim yeni çıktı kan pihtilasmasi varmış hiç beklemiyordum bi sorun olur mu gebelikte

Ne bilem kız vallah benim göbeğimi şuan görsen her gören diyor bu 5 aylık hamile ama söylemiyor 😂😂 yani ben son bir ay kala hamile oldgumu anlarim heralde bide yani cidden erken yav o gruba geçmeye sizden başka gruba gidersem size ihanet etmiş gibi olurum bak gitmiyom kıymetimi bilin 😬😬
valla benim göbekte aynı prosgeteron iyi şişirdi göbeğimizi.aslında doğum topiğine geçmek mantıklı ama ben bir ultrasona gireyimde ondan sonra iki topiktede kalırım 😂

Kızlar önde yada geride gitmesi sizi korkutmasin benim arkadaşım da hamileliğinde 2 hafta geriden gidiyordu doktor şuan demiş günün gününe ilerliyor diye pek takılmayın yani
Aynen ilk başta yavaş seyredebilir sonra gününü yakalar , bende bu konuda endişe etmiyorum .🤲🏻

Kizlar çok şükür keseyi yolk sacini gördük haftaya cuma kalp atışı için gün verdi aranizda kan pihtilasmasi sorunu yasiyan var mi geçen ay kan testi vermiştim yeni çıktı kan pihtilasmasi varmış hiç beklemiyordum bi sorun olur mu gebelikte
Coraspin kullanmiyor musunuz

Benim aptt düşük çktı canım pıhtılaşıyor hemen clexane kullnyorum sen kullnmıyormusun

Gözün aydın ben de gördüm🤍 kan pıhtılaşması çok önemli. Doktorun vermediyse de hemen bir kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlar muhtemelen. Ben de kullanıyorum 🙏🏻

Gözün aydın ben de gördüm🤍 kan pıhtılaşması çok önemli. Doktorun vermediyse de hemen bir kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlar muhtemelen. Ben de kullanıyorum 🙏🏻
Teşekkür ederim seninde gözün aydın darısı artık kalp atışını 🤎 Transferden sonra vermişti kullan diye şimdi test sonucuna bakınca rapor çıkarttı öyle kullanicakmisim

Aranızda hiç kanında protein s seviyesi düşüklüğü olan var mı? Ben de o sebepten kullanıyorum kan sulandırıcı.

Ne bilem kız vallah benim göbeğimi şuan görsen her gören diyor bu 5 aylık hamile ama söylemiyor 😂😂 yani ben son bir ay kala hamile oldgumu anlarim heralde bide yani cidden erken yav o gruba geçmeye sizden başka gruba gidersem size ihanet etmiş gibi olurum bak gitmiyom kıymetimi bilin 😬😬
Ben iki gruba da bakıyorum ne olacak ki😅 Bence oraya da gelin burada da kalın 😊

X