2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Canım hiç kimseye göre kendini kıyaslama test yap bak bakalım büyük ihtimal bugünden itibaren erken gebelikte çıkar. Benim 8 gün lekelenmem olmuştu kimisinden yerleşme kanamalıydı ama benimkinde negatif sonuç verdi. İnan sonradan hayal kırıklığı oluyor. Bana çoğunluğu yerleşme kanaması dedi ama negatif sonuç aldım herkesin vücudu aynı değil maalesef

Masallah çok şanslısın 7 tane doldurulmuş çok güzel Ben 28 yaşındayım alt üstü 2 tane dolduruldu masallah nazarım değmesin insallah ilk seferde olumlu olur ki hiç dert etme olmasa bile 7 kere deneme şansın var

Canım bana üç gün duş yasaktı yaparsan da ılık suyla yap damarların gevşemesin. Ben bu transferde hiç duş almamayı düşünüyorum

Valla bu eşler asla bizi anlamıyor. Benimde transferden iki gün sonra yıla çıktık evimize gelmek için yolda sinirlendi normalde doktor sigara dumanından uzak duracaksın ani hareketlerden uzak duracaksın dedi ama benim kocam bilerek sigara içti arabayı hızlı kullandı inşallah çocuk tutunmaz dedi ve de öyle oldu. Negatif alınca da benle beraber kendi de ağladı ama iş işten geçti

Canim benim demek hepsi ayni amannnn çok üzüldüm kuzum Allah tez zamanda çocuk versin sana

İnşallah canım benim sen yinede sor dediğin gibi şansını dene Rabbim en güzelini bilir

Benmde doktorum 2. Gün ılık suyla duş alabilirsin dedi canım

Test gününüz ne zaman ? Bana 18 ocak dediler. Transferden sonra 2 saat uzandınız ? mı yoksa çıkış yaptınız mı ?
Bana hazır olunca çıkabilirsin dediler agsjka
Benim 16 Ocak test günümm 40 dk yattın wcye kalktım sonra hazırlanıp çıktım öyle şu kadar saat demediler önceki transferlerde 1 saat wcye bile kalkmamıştım tutmamıştı

Benim 16 Ocak test günümm 40 dk yattın wcye kalktım sonra hazırlanıp çıktım öyle şu kadar saat demediler önceki transferlerde 1 saat wcye bile kalkmamıştım tutmamıştı
Ben de yarım saat bekledim. Karnımda ağrı hissediyorum bir de baya gerginim stres en büyük düşmanım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…