2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Aynı eskisi gibi devam ediyor, sadece eskiden daha fazla yiyordum şimdi belirli birşeye geldimi yiyemiyorum devam etsem kusacak gibi bir mide bozukluğu oluyor .
Bende çaydan soğudum. Bir çay bardağını bitiremiyorum. Tadından hoşlanmamaya başladım 6. Haftadayım 🫢

Canım inan bana belirti o kadar boş stres ki . Bunu arama. Yediklerime dikkat et yeter. Ben hiç forumda belirti aramadım. İlk 3 gün bende de olmadı. Stres yapmadım bekledim. Sakince duayla gününü bekle . Güzel olacak inşallah 🤲
Tamam canım dediğin gibi boşa stres belirtisi olanların negatif çıkabiliyor bu tek başına bişey değilmiş. İnşallah güzel olur 🤲🏻🙏🏻

Kızlar dün gece uykumdan şiddetli bir kasık sancısı ve yanma ile uyandım.Dizlerimin üzerinde tuvalete gidebildim.Muhtemelen rahim kasılması ile kaybetmiş olabilirim bebeği ama ne kan var ne lekelenme.Doktorum cagirdi 13:30 gibi. Cok endiseliyim. Hic boyle birsey yasamamistim

Kızlar dün gece uykumdan şiddetli bir kasık sancısı ve yanma ile uyandım.Dizlerimin üzerinde tuvalete gidebildim.Muhtemelen rahim kasılması ile kaybetmiş olabilirim bebeği ama ne kan var ne lekelenme.Doktorum cagirdi 13:30 gibi. Cok endiseliyim. Hic boyle birsey yasamamistim
Dün gece bende oyle oldum şimdi az önce de oldum kalkamadım adet sancısı olur gibi sancı oldu ama geçti

Dün gece bende oyle oldum şimdi az önce de oldum kalkamadım adet sancısı olur gibi sancı oldu ama geçti
Benim de suan yok gibi ama dun bas bas bagirdim.Bildigin dogum sancisiydi. Bakalim ne gorecegim oglen.Ama o sanciya bisey kalir mi bilemicem. Doktoruna mutlaka danis

Benim de suan yok gibi ama dun bas bas bagirdim.Bildigin dogum sancisiydi. Bakalim ne gorecegim oglen.Ama o sanciya bisey kalir mi bilemicem. Doktoruna mutlaka danis
Yazdım doktora bakalım netten baktım bebek büyüdüğü için rahimde kasılma oluyor yaziyordu ama bakalım

İgnemi yaptım vallah estrofem tableti de içtim sabah 7 de fitili de kullandım yazdım doktora daha görmediler

Aradılar şimdi beni dedi ki kanama var mı bende dedim yok ama adet sancısı gibi oldum geçti dedim tmm dedi asistanı kanama yoksa korkulcak bişey yok dedi doktor geldiğinde yine bilgi vercem ona ben Arıcam sizi dedi

Yazdım doktora bakalım netten baktım bebek büyüdüğü için rahimde kasılma oluyor yaziyordu ama bakalım
Ani agriyla ilgili biseyler yaziyor da detayli okumadim artik.o kadar yorgunum ki.Her yerim agriyor.Sanki savastan ciktim 😵‍💫 umarim beni sasirtir

Aradılar şimdi beni dedi ki kanama var mı bende dedim yok ama adet sancısı gibi oldum geçti dedim tmm dedi asistanı kanama yoksa korkulcak bişey yok dedi doktor geldiğinde yine bilgi vercem ona ben Arıcam sizi dedi
Super.Bende de yok cok sukur.Arada kontrol ediyorum.Benim adet sancisi gibi degildi.Sanki dogum ani gibiydi. Karnimdayken kaybettigim bebegi dogurmaya cslisinca ayni sanciyi hissetmistim.

Super.Bende de yok cok sukur.Arada kontrol ediyorum.Benim adet sancisi gibi degildi.Sanki dogum ani gibiydi. Karnimdayken kaybettigim bebegi dogurmaya cslisinca ayni sanciyi hissetmistim.
Uzulme canım benim Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın 🤲 sağlıkla kucağımıza alalım kötüyü düşünmuyorum ben çok şükür kalp atışını da duyduk yaa rahim büyüyor ondan böyle olduk bebeklerimiz bizi yokluyor arada 🤲😂😂

Pozitifi goren arkadaslar nasilsiniz?
Mide bulantilariniz basladimi?
Halsizlik var mi?
Ben cok kotuyum iki gundur surekli gecmeyen ve kusturmayan bir bulantim var yemeklerden kokulardan tiksiniyorum🤢
Surekli uyuma yada uzanma istegim var gucsuzlukten kimildayamiyorum🥹
Bugün 7 hafta oldu ama bende hiç belirti yok arada göğüs sızlaması kasık ağrısı dışında inş bulantısız devam eder. Kalp atısı baslayınca bulantı baslar demişlerdi 6+3 de kalbini dinledim ama hala yok belirti 😂

X