- 19 Ocak 2024
- 349
- 249
- 35
11 yumurta göründü çok şükür canim.Aaa evet htrladım canımyok canım etmiyor nasıl gidiyor
Olsun sayı olarak çok iyi canım hepsi büyür inşallah11 yumurta göründü çok şükür canim.
Bakalım kaç tanesi gelişecek dedi.
Benim genetige gideceği için transfer Nisan ayıni bulacakmis.
Benim yol uzun.
Sen nasılsın, kalp atışını duydun mu miniğin
Hahaa Allah kız çok güldüm akşam akşamKızlar ben hala idrar testi yapıyorum kopkoyu iki çizgi olması çok hoşuma gidiyor ya
Ama nasıl güzelHahaa Allah kız çok güldüm akşam akşam
Bugünü bitti sayarsak 4 günAma nasıl güzelhala 8 günüm var doktor için yerinde mi diye kontrol ediyorum
Tek ben değilmişimKızlar ben hala idrar testi yapıyorum kopkoyu iki çizgi olması çok hoşuma gidiyor ya
MaşaAllah günü gününe ne eksik ne. fazla bende 17 Şubat transfer, şuan için 6+6 bende ama haftaya cuma ultrason inşaAllahKızlar bugün kontrolden geldim çok şükür herşeyim iyi 6+6 çıktık
Yaa daha hiç ultrasona da girmedim ya içimi rahatlatıyor gördükçe hoşuma gidiyorTek ben değilmişim
Bugünü bitti saysam da 8 günBugünü bitti sayarsak 4 gün
Merhaba ben çapa da yaptırdımMerhaba
İstanbul devlette tup bebek yaptiranlar yazabilir mi ?
Aynen canım eski belirtiler kalmadı, göbeğim şiş oda progesteron iğne yüzünden ,sadece tek belirti göğsümü sıkınca acıyor durup dururken bir sancısı yok .bende aynı gün sayıyorum haftaya cumaKaldı 6 gün…7 hafta içinde olanlar,belirtilerin olmayışı hayra alamet mi dersiniz? Bazen sağ kasığımda bir zonklama oluyor ama ilk zamanki belirtiler yok gibi Karnınız şiş mi.Pantolonlarımı zor kavuşturuyorum.Umarım bebeek vardır da göbeğim ondan büyüyordur
Ben de hala kullanıyorum 2x3 olarak hem de. 5. Haftaya girdim.Kızlar bu Estrofem gebelikte riskli ilaçmış ama doktor bırak filan demedi.3 ay kullanacaksın dedi.Aranızda kesen oldumu kullanmayı?
Bende hala kullanıyorum sabah öğle akşamKızlar bu Estrofem gebelikte riskli ilaçmış ama doktor bırak filan demedi.3 ay kullanacaksın dedi.Aranızda kesen oldumu kullanmayı?
Ben ağrıyınca içiyorum parol :) migren var geçmiyor başka türlüKızlar başım çok agriyor parol içsem sorun olur mu yaa