Zannetmiyorum olsaydi gorunurdu kalp atisinda ki zaten tek yumurta ikizinde tek kese içinde iki bebek oluyor ikinci kese yokYaaşimdi biz keseyi gördük şükür kalp atışını da duydum 10 gün sonraya kontorle gitcem tekrar bakıldığında eğer bir taneysr ikinci kese çıkar mı kii çok merak ediyorum
Himm öğrenmiş oldum teşekkür ederimZannetmiyorum olsaydi gorunurdu kalp atisinda ki zaten tek yumurta ikizinde tek kese içinde iki bebek oluyor ikinci kese yok
Ben ali ergün var onu düşünüyorum instagramı var bi bak istersen , etlikden de randevu aldım ali turhan çağlar a bakıcam duruma göre bi 9 hafta tüp bebek doktorumlayım zatenAslında riskli gebeliğim tansiyon hastasıyım
Teşekkür ederim tavsiyeniz için inceliycem, tüp bebek doktorum koru Özgür kan ı tavsiye ediyorBen ali ergün var onu düşünüyorum instagramı var bi bak istersen , etlikden de randevu aldım ali turhan çağlar a bakıcam duruma göre bi 9 hafta tüp bebek doktorumlayım zaten
Kayseri'de canım. Seninki nerede ?Ben kullandım yumurta kalitesini arttryor canım hangi doktora gdyrsunuz bunu veren doktorlar nadirde
Hiç duymadım ama koruda iyi bi hastaneTeşekkür ederim tavsiyeniz için inceliycem, tüp bebek doktorum koru Özgür kan ı tavsiye ediyor
Eğer görüşme yaparsam buraya yazarım mutlaka faydalanmak isteyenler içinHiç duymadım ama koruda iyi bi hastane
Olur doğum paketi fiyatlarınıda sorarsanız çok iyi olurEğer görüşme yaparsam buraya yazarım mutlaka faydalanmak isteyenler için
İlk gittim canım ilaç yazdırmaya gittim ilk 300 dü sonra 1000 oldu şimdi de 6000 olmuş şikayetçi oldum ama ne faydaEn son değeriniz kaçtı beta? Birde ilk kezmi kontrole gttiniz?
Benimki de 5. Gün ama 19. Günde transfer oldu.5. Gün embiryosuydu ondandır belki
Doktoruma gidince sorcam canım benBenimki de 5. Gün ama 19. Günde transfer oldu.
İnşallah canımBenim 24ü canım :) inş görürüm ben de :))
Benimkide Kayseri Gökalp hocaKayseri'de canım. Seninki nerede ?
Gayet güzel yükselmiş canım iyi yapmışsın ama ne pislikler var yaİlk gittim canım ilaç yazdırmaya gittim ilk 300 dü sonra 1000 oldu şimdi de 6000 olmuş şikayetçi oldum ama ne fayda
Zaten hepimizin asıl haftası doğum tarihi belirleme ultrasonunda belli olur:)Doktoruma gidince sorcam canım benkaç haftalık oldgumu
Tabi sorarım şöyleki benim eşim sigortacı o yüzden benim sağlık sigortam vardı ondan yararlanıcam ama yinede sorarım mutlakaOlur doğum paketi fiyatlarınıda sorarsanız çok iyi olur
Ben onun için geç kaldım maalesefTabi sorarım şöyleki benim eşim sigortacı o yüzden benim sağlık sigortam vardı ondan yararlanıcam ama yinede sorarım mutlaka
Olsun nasip, sizde yavrunuz doğunca ona yaptırırsınızBen onun için geç kaldım maalesef
Canım özelden de yazismistik senle, bu hocayı sormuştum. Bugün başladık. 5 gün iğne kullanıp kontrole gideceğim tekrar.Benimkide Kayseri Gökalp hoca
Aaa evet htrladım canımCanım özelden de yazismistik senle, bu hocayı sormuştum. Bugün başladık. 5 gün iğne kullanıp kontrole gideceğim tekrar.
Daha sonra bu iğneye devam ediyor mu ?