2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bu karından baktı tekrar beta hcg verdim bakim 1 saate çıkacak. Senin kaç haftalık

Herkese rahim dinlendirme uygulanıyor mu acaba merak ettim. Allahım size çifter çifter mutluluk verir insallah.
Aminn cok tesekkur ederim. Neye göre karar veriliyor bilmiyorum ama benim doktorum dinlendirmeyi uygun gördü kullanilan ilaclardan ötürü rahim yorgun oluyormuş sanirim rahim dinlendirme daha iyimiş

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ben yasadim onceki transferimde iki tane dondurulmus embriyo koyulmustu birisi tutmustu. Tutan embriyomda bolunup tek yumurta ikizi olmustu. Ama sagliksiz bir ikiz durumuydu bi bebegim gitti digerini kucagima almistim cok sukur

Merhabalar kizlar ben bugün gittim doktora 4. Kanım 1467 çıkınca artış yine çok çok az olunca alttan muaynem yapıldı. Keseyi gördü. Gelişim tüpte değil ama tup girişine çok yakın bir yerde. İlaçları kesti beta takibi yapıp düşmesini bekleyeceğiz. Eğer düşmezse iğneyle düşüneceğiz. Sonra hemen tekrar deneyeceğiz.

Ben şimdi tekrar kan verdim o köpek doktor öyle yapınca 6000bin küsür çıktı sonucum aradım sağlık bakanlığını şikayetçi oldum
Çok iyi yapamışsınız göbekten muayne için küçük daha demesi çok mu zor yani zaten hassas dönemdeyiz nice zorluktan geçmişiz en ufak şeyi kafamıza takıyoruz ne rahatlar ya

Canım çok geçmiş olsun bizlerin de sınavı bu herhalde. Bir dahaki denemende sağlıklı gebelik elde edersin kucagina alırsın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…