Bu karından baktı tekrar beta hcg verdim bakim 1 saate çıkacak. Senin kaç haftalıkCanım bence hiç canını sıkma dün benim kanamam başlayınca en yakındaki doktora gittim çok çok küçük birşey var gibi ama emin değilim dedi 1 saat önce göremeyip 1 saat sonra bile keseyi gördüğümüz oluyor dedi cihaz da çok farkediyormuş ki vajinal baktı ona rağmen emin olamadı
Belli bir degere gelmeden gorunmez canim.Kızlar devlet hastanesine gittim ilaç için doktor kese felan gözükmüyor dedi kaldırdı beni kanda çıkan gebeliğin kesesi gözükmez mi ya
1000 inin üstünde olması lazım canım geçen cumartesi verdim 946 idi şimdiye yükselmiştirBelli bir degere gelmeden gorunmez canim.
Biz seninle aynı zamanda transfer olmuştuk sanırım. Erken değil mi kese için de? 20 si de çağırdılar beni görmeye. Üzülme bence. Haber ver1000 inin üstünde olması lazım canım geçen cumartesi verdim 946 idi şimdiye yükselmiştir
Karindan daha gec goruluyor diye biliyorum1000 inin üstünde olması lazım canım geçen cumartesi verdim 946 idi şimdiye yükselmiştir
Yok üzülme değilde doktora çok sinir oldum insan bi açıklama yapar kese yok git doktorunla görüş dediBiz seninle aynı zamanda transfer olmuştuk sanırım. Erken değil mi kese için de? 20 si de çağırdılar beni görmeye. Üzülme bence. Haber ver
Bende öyle biliyorum da bakalım valla herkesi doktor yapmasınlar. Mağazalara özel müşteri yapıyorlar puantaj için doktorlar içinde aynı sistem uygulansın.Karindan daha gec goruluyor diye biliyorum
Aminn cok tesekkur ederim. Neye göre karar veriliyor bilmiyorum ama benim doktorum dinlendirmeyi uygun gördü kullanilan ilaclardan ötürü rahim yorgun oluyormuş sanirim rahim dinlendirme daha iyimişHerkese rahim dinlendirme uygulanıyor mu acaba merak ettim. Allahım size çifter çifter mutluluk verir insallah.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahYaa hayırlısı olsun inşallah yaa bencede citf embiryo koyması senin icin daha iyi bende citf embiryo koydurdum ama biri tutmazsa diğeri tutar hocam en azından dedim çok şükür biri tuttu şansın artıyor yani citf embiryo
Ben yasadimSelam kızlar bugün kafamda deli sorular var !!!Nette yazıları okurken birşey kafama takıldı araştırmaya geçtim embriyologlar transferden önce embriyoyu lazerle çiziyormuş , Buda Rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Ve çizildiği içinde bölünüp tek yumurta ikizi şansını arttırıyormuş siz böyle birşey duydunuzmu yaşadınızmı ?
Tam bilmiyorum açıkçası internetten baktığımda 5+0 görünüyor, uygulama var ondan baktığımda 5+5Bu karından baktı tekrar beta hcg verdim bakim 1 saate çıkacak. Senin kaç haftalık
Son adet 11 ocak transfer 29 ocak gibi mi:) bugün ben de 5. haftaya başladımTam bilmiyorum açıkçası internetten baktığımda 5+0 görünüyor, uygulama var ondan baktığımda 5+5
Son adet 7 Ocak transfer 27 Ocak benim deSon adet 11 ocak transfer 29 ocak gibi mi:) bugün ben de 5. haftaya başladım
O halde sata göre 5+4 bugünSon adet 7 Ocak transfer 27 Ocak benim de
Ben şimdi tekrar kan verdim o köpek doktor öyle yapınca 6000bin küsür çıktı sonucum aradım sağlık bakanlığını şikayetçi oldumTam bilmiyorum açıkçası internetten baktığımda 5+0 görünüyor, uygulama var ondan baktığımda 5+5
Öncelikle beta ne güzel çıkmış maşallahBen şimdi tekrar kan verdim o köpek doktor öyle yapınca 6000bin küsür çıktı sonucum aradım sağlık bakanlığını şikayetçi oldum
Çok iyi yapamışsınız göbekten muayne için küçük daha demesi çok mu zor yani zaten hassas dönemdeyiz nice zorluktan geçmişiz en ufak şeyi kafamıza takıyoruz ne rahatlar yaBen şimdi tekrar kan verdim o köpek doktor öyle yapınca 6000bin küsür çıktı sonucum aradım sağlık bakanlığını şikayetçi oldum
Canım çok geçmiş olsun bizlerin de sınavı bu herhalde. Bir dahaki denemende sağlıklı gebelik elde edersin kucagina alırsın insallahMerhabalar kizlar ben bugün gittim doktora 4. Kanım 1467 çıkınca artış yine çok çok az olunca alttan muaynem yapıldı. Keseyi gördü. Gelişim tüpte değil ama tup girişine çok yakın bir yerde. İlaçları kesti beta takibi yapıp düşmesini bekleyeceğiz. Eğer düşmezse iğneyle düşüneceğiz. Sonra hemen tekrar deneyeceğiz.