2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ben yasadim ☺️ onceki transferimde iki tane dondurulmus embriyo koyulmustu birisi tutmustu. Tutan embriyomda bolunup tek yumurta ikizi olmustu. Ama sagliksiz bir ikiz durumuydu bi bebegim gitti digerini kucagima almistim cok sukur 😊
Yaa 😊😊 şimdi biz keseyi gördük şükür kalp atışını da duydum 10 gün sonraya kontorle gitcem tekrar bakıldığında eğer bir taneysr ikinci kese çıkar mı kii çok merak ediyorum

Kızlar kızlarr günaydınnn 🙃 sanki mideme bişey oturmuş gibi bi şişkinlik var ve bulantım başladı ama sadece bulanıyor istifat etme vs yok aranızda böyle olan var mı mideme ağzımda hissediyorum azıcık yesem doyuyorum şişiyorum
Canım bende öyleyim annemler zorla önüme bisey koyuyor sabahları da aşırı mide yanmasıyla uyanıyorum iştahım da hiç yok

Kızlar Ankara için gebelik takibi ve doğum için önereceğiniz hastane ve doktor var mı araştırtırım da henüz içime sinen bir yer bulamadım.

Kızlar bakın farklı çıkıyor böyle trasnfer günü hesaplıyorum farklı son adet günü hesaplıyorum farklı çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-15-14-06-34-377_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-15-14-06-34-377_com.android.chrome.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_2024-02-15-14-06-11-301_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-02-15-14-06-11-301_com.android.chrome.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar Ankara için gebelik takibi ve doğum için önereceğiniz hastane ve doktor var mı araştırtırım da henüz içime sinen bir yer bulamadım.
Merhaba bak sonra birşey yazmıyorsunuz demeyin :))) Ben 100 yılda Elif Özdemir.O kadar iyi huylu naif ve bilgili.Tüp bebek doktorumla devam etmedim çünkü her defa pahalı olacaktı.Ben daha önce de bu doktora gittim.Gebelik takibi için çok iyi.

IMG_20240215_145125.jpg

Kızlar gonalf ile bu ilaca başladım
Kullanan var mı, ne işe yarıyor acaba ? İnternette çok bilgi bulamadim. Doktorda hızlı konuştu anlamadim

Kızlar bakın farklı çıkıyor böyle trasnfer günü hesaplıyorum farklı son adet günü hesaplıyorum farklı çıkıyor

47 dediği doru bence çünkü bende 15 ocakta transfer oldu doktor bugün 7 hafta bir günlük dedi

X