YaaBen yasadimonceki transferimde iki tane dondurulmus embriyo koyulmustu birisi tutmustu. Tutan embriyomda bolunup tek yumurta ikizi olmustu. Ama sagliksiz bir ikiz durumuydu bi bebegim gitti digerini kucagima almistim cok sukur
Canım bende öyleyim annemler zorla önüme bisey koyuyor sabahları da aşırı mide yanmasıyla uyanıyorum iştahım da hiç yokKızlar kızlarr günaydınnnsanki mideme bişey oturmuş gibi bi şişkinlik var ve bulantım başladı ama sadece bulanıyor istifat etme vs yok aranızda böyle olan var mı mideme ağzımda hissediyorum azıcık yesem doyuyorum şişiyorum
Sizin transfer bir tık geç olmuş, ondan öyle gözüküyor demek. Bende sadece 1 gün fark var.Kızlar bakın farklı çıkıyor böyle trasnfer günü hesaplıyorum farklı son adet günü hesaplıyorum farklı çıkıyor
Ankara'da Dr mfk var diye biliyorum.Kızlar Ankara için gebelik takibi ve doğum için önereceğiniz hastane ve doktor var mı araştırtırım da henüz içime sinen bir yer bulamadım.
Nedendir bilmem hiç güven vermiyor bana konuşma tarzından olabilirAnkara'da Dr mfk var diye biliyorum.
5. Gün embiryosuydu ondandır belkiSizin transfer bir tık geç olmuş, ondan öyle gözüküyor demek. Bende sadece 1 gün fark var.
Evet canım olabilirNedendir bilmem hiç güven vermiyor bana konuşma tarzından olabilir
Merhaba bak sonra birşey yazmıyorsunuz demeyin :))) Ben 100 yılda Elif Özdemir.O kadar iyi huylu naif ve bilgili.Tüp bebek doktorumla devam etmedim çünkü her defa pahalı olacaktı.Ben daha önce de bu doktora gittim.Gebelik takibi için çok iyi.Kızlar Ankara için gebelik takibi ve doğum için önereceğiniz hastane ve doktor var mı araştırtırım da henüz içime sinen bir yer bulamadım.
Amin cümlemize canımay beni rahatlattınız çok teşekkürler :) hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş :))
Tamam canımFazla kullanma ama canım :)
Ben kullandım yumurta kalitesini arttryor canım hangi doktora gdyrsunuz bunu veren doktorlar nadirdeEki Görüntüle 3387645
Kızlar gonalf ile bu ilaca başladım
Kullanan var mı, ne işe yarıyor acaba ? İnternette çok bilgi bulamadim. Doktorda hızlı konuştu anlamadim
En son değeriniz kaçtı beta? Birde ilk kezmi kontrole gttiniz?Kızlar devlet hastanesine gittim ilaç için doktor kese felan gözükmüyor dedi kaldırdı beni kanda çıkan gebeliğin kesesi gözükmez mi ya
Cok sağolun insAllahKahverengiden korkma canım tutunuyor
Kızlar bakın farklı çıkıyor böyle trasnfer günü hesaplıyorum farklı son adet günü hesaplıyorum farklı çıkıyor
47 dediği doru bence çünkü bende 15 ocakta transfer oldu doktor bugün 7 hafta bir günlük dediKızlar bakın farklı çıkıyor böyle trasnfer günü hesaplıyorum farklı son adet günü hesaplıyorum farklı çıkıyor
Benim 24ü canım :) inş görürüm ben de :))Tamam canımsenin kontrol ne zamn canım
Perinatologmu bakıyorsun yoksa normal miKızlar Ankara için gebelik takibi ve doğum için önereceğiniz hastane ve doktor var mı araştırtırım da henüz içime sinen bir yer bulamadım.
Aslında riskli gebeliğim tansiyon hastasıyımPerinatologmu bakıyorsun yoksa normal mi