2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Eee ne dedi kontrolün nasıl geçti
Rahim kalınlığını falan çok beğendi transfer gününü belirledi . Tek-çift embriyo ile ilgili konuştuk ben tek istiyodum doktor direk demesede çift taraftarı olunca çift embriyoya karar verdik . İğne ilaçlara devam tabii

Kac yasindasin ilk tüp denemen mi senin

Selam kızlar bugün kafamda deli sorular var !!! Nette yazıları okurken birşey kafama takıldı araştırmaya geçtim embriyologlar transferden önce embriyoyu lazerle çiziyormuş , Buda Rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş. Ve çizildiği içinde bölünüp tek yumurta ikizi şansını arttırıyormuş siz böyle birşey duydunuzmu yaşadınızmı ?

dış gebelik düşüncesi kafamı kemirip duruyor da :) siz kese gördünüz mü?
Yok canım Allah korusun dış gebelik olsa sen ağrıdan duramazsın o derece şiddetli olur iyi düşün miniğin yerleşiyorben gördüm canım kalbide duydum çok şükür. Bugün tekrar gitcem kan sonuçlarım için çağırdı doktorum

ay beni rahatlattınız çok teşekkürler :) hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş :))

Kızlar devlet hastanesine gittim ilaç için doktor kese felan gözükmüyor dedi kaldırdı beni kanda çıkan gebeliğin kesesi gözükmez mi ya

Aralık grubunda arkadaşın biri tek embriyo transferi ile iki kese görmüştü en son. Bölünmüştü yani. Nasip bunlar.

Kızlar devlet hastanesine gittim ilaç için doktor kese felan gözükmüyor dedi kaldırdı beni kanda çıkan gebeliğin kesesi gözükmez mi ya
Canım bence hiç canını sıkma dün benim kanamam başlayınca en yakındaki doktora gittim çok çok küçük birşey var gibi ama emin değilim dedi 1 saat önce göremeyip 1 saat sonra bile keseyi gördüğümüz oluyor dedi cihaz da çok farkediyormuş ki vajinal baktı ona rağmen emin olamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…