İnşallahHormonlardan bunlar hepevet diger kisilere gore yolumuz uzun ve eziyetli gerçekten ama sonu guzel olacak insallah
Kızlar cevaplayacak birileri yok mu merak ediyorumAyrıca kızlar 6.gün hafif sarımsı kahveye dönük bi akıntı olmuş yerleşme olma ihtimali varmıdır
Yerleşme olabilir benimde 8. Gün kahverengi akıntım lekelenmem olmuştuKızlar cevaplayacak birileri yok mu merak ediyorum
Benim çok soluk pembeydi uzayan akıntım olmuştu 6.gün tek seferliktiKızlar cevaplayacak birileri yok mu merak ediyorum
Hayır kırılmadım burdaki her cevap degerli benim icin universite hastanesinde takibim yapılıyor izmir irenbede transferim oldu 3 yılı doldurmadığımız icin rapor çıkartmadık ilaclar çok pahalı bizi zorladı siz şu an hamile misinizÜzülmeyin. Sizi kirmakta istemedim asla. Evet süreç gerçekten çok zor. Hem maddi hem manevi. Kismetiniz açık bahtiniz bol olsun. Devlette yaptırmayı denediniz mi çok daha az maliyetli oluyor. Tabi onunda koşulları var. İsterseniz ozeldende mesaj atabilirsiniz konuşabiliriz
Teşekkür ederim dönüş için adet ağrılarınız oldu mu acaba benim bugün ara ara kasıklarım ve belimde ağrı oluyorYerleşme olabilir benimde 8. Gün kahverengi akıntım lekelenmem olmuştu
Lekeyi doktoruna söyle ne olur olmaz tedbir al canımÇok teşekkür ederimkasık ağrısı bir de çok yoğun kahverengi lekeyi görünce o kadar korktum ki anlatamam
Lekelenmenin olduğu ilk gün adet olacak gibi belim ağrımıştı. Ama yinede doktorunuza bilgi verinTeşekkür ederim dönüş için adet ağrılarınız oldu mu acaba benim bugün ara ara kasıklarım ve belimde ağrı oluyor
Teşekkür ederim dönüş için bende progestan kullanıyorum vajinal onunla beraber böyle çok az bi akıntı olmuş jel gibiBenim çok soluk pembeydi uzayan akıntım olmuştu 6.gün tek seferlikti
Haklısın canım daha önce de sarı leke olduğunu söylemiştim endişelenecek bir durum değil demişti ama bu sefer çok hafif de olsa kahvemiz jel görünce şüphelendim transferin 6.günü tutunma tamamlanıyor lekelenme görülebilir diye okumuştumLekeyi doktoruna söyle ne olur olmaz tedbir al canım
Bende irenbede oldum. Ümit hanimdayim. 3 yıl koşulu eşlerden birinde infertilite kesinlestiyse aramiyorlar bilgin olsun. Valla hamileyim diyemiyorum yarın belli olacak durum ne.Hayır kırılmadım burdaki her cevap degerli benim icin universite hastanesinde takibim yapılıyor izmir irenbede transferim oldu 3 yılı doldurmadığımız icin rapor çıkartmadık ilaclar çok pahalı bizi zorladı siz şu an hamile misiniz
Doktorunuzla görüşün yine deTeşekkür ederim dönüş için bende progestan kullanıyorum vajinal onunla beraber böyle çok az bi akıntı olmuş jel gibi
Lekeyi doktoruna söyle ne olur olmaz tedbir al canım
Lekeyi doktoruna söyle ne olur olmaz tedbir al canım
Söyledim sonra hafif kanama başladı canım çok korktum en yakın hastaneye gittim vajinal ultrason ile baktılar 5,16 mm göründü kese nasıl bilemedim beta hcgm de 4000e çıkmışLekeyi doktoruna söyle ne olur olmaz tedbir al canım
Sağlıkla ilerler inşallah sende olumlu düşün yarın ögrendiğinde buraya yazar mısınBende irenbede oldum. Ümit hanimdayim. 3 yıl koşulu eşlerden birinde infertilite kesinlestiyse aramiyorlar bilgin olsun. Valla hamileyim diyemiyorum yarın belli olacak durum ne.
12. Gün 128
16. Gün 730
20. Gün 1088 çıktı. Son artış düşük geldi. Epey tedirginim. Yarın ümit hanıma gidicem tekrar kan tahlili vericem ve ultrasonla bakılacak. İlaçlarına devam et sakın bırakma dedi. Bende öyle yapıyorum. Yani bilmiyorum
Yazarım tabikiSağlıkla ilerler inşallah sende olumlu düşün yarın ögrendiğinde buraya yazar mısın
Ben 5+2 de gitmiştim o zmasn baya istedi.bu günde çağırmıştı baya bir teste bu gün verdim.selam herkese! hamile olan arkadaşlara bir sorum var. doktorunuz gebelik için yapılan rutin kan testlerini henüz istedi mi? istediyse kaçıncı haftanızda istedi?
Elbette öyle ama bana doktorlar irtibata geçmemi ekstra ilaç ekleme çıkarma yapılacağı denmişti o yüzden dedimHaklısın canım daha önce de sarı leke olduğunu söylemiştim endişelenecek bir durum değil demişti ama bu sefer çok hafif de olsa kahvemiz jel görünce şüphelendim transferin 6.günü tutunma tamamlanıyor lekelenme görülebilir diye okumuştum
Gayet iyi betan belkide bölgesel bir kanamaydı bolca dinlenSöyledim sonra hafif kanama başladı canım çok korktum en yakın hastaneye gittim vajinal ultrason ile baktılar 5,16 mm göründü kese nasıl bilemedim beta hcgm de 4000e çıkmış
BennnnBugün israel beye burdan bir bayan daha gitcekti acaba gitti mi adını unuttum yazabilir mi?
Eee ne dedi kontrolün nasıl geçtiBennnngittim 20 şubat transfer günüm