2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hayır kırılmadım burdaki her cevap degerli benim icin universite hastanesinde takibim yapılıyor izmir irenbede transferim oldu 3 yılı doldurmadığımız icin rapor çıkartmadık ilaclar çok pahalı bizi zorladı siz şu an hamile misiniz

Lekeyi doktoruna söyle ne olur olmaz tedbir al canım
Haklısın canım daha önce de sarı leke olduğunu söylemiştim endişelenecek bir durum değil demişti ama bu sefer çok hafif de olsa kahvemiz jel görünce şüphelendim transferin 6.günü tutunma tamamlanıyor lekelenme görülebilir diye okumuştum

Bende irenbede oldum. Ümit hanimdayim. 3 yıl koşulu eşlerden birinde infertilite kesinlestiyse aramiyorlar bilgin olsun. Valla hamileyim diyemiyorum yarın belli olacak durum ne.
12. Gün 128
16. Gün 730
20. Gün 1088 çıktı. Son artış düşük geldi. Epey tedirginim. Yarın ümit hanıma gidicem tekrar kan tahlili vericem ve ultrasonla bakılacak. İlaçlarına devam et sakın bırakma dedi. Bende öyle yapıyorum. Yani bilmiyorum hamilemiyim değil miyim

Sağlıkla ilerler inşallah sende olumlu düşün yarın ögrendiğinde buraya yazar mısın

Elbette öyle ama bana doktorlar irtibata geçmemi ekstra ilaç ekleme çıkarma yapılacağı denmişti o yüzden dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…