2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar perşembe transferim var ama öksürükten geberiyorum dün akşam serum da yedim ekstra ilaç bitkisel şeyler falan. Önerebileceğnz bi şey var mı acaba hiç geçmedi

Kızlar perşembe transferim var ama öksürükten geberiyorum dün akşam serum da yedim ekstra ilaç bitkisel şeyler falan. Önerebileceğnz bi şey var mı acaba hiç geçmedi
Öksürüğe ayva çok iyi geliyor ister kabuklarıyla birlikte kaynat iç ister öyle ye rahatlatır seni

Neden peki canım. İyi ilerlrmesi için etken değil ?
Valla canım çok su tüketen biri değilim.günlük 1 kaç bardak hamileliğimde gayet sağlıklı ikiz olduğu halde su eksikliği falan yoktu, ve düşüklerimdede doktor hiç bir zaman su iç falan demedi ve hiç kimsenin su tüketiminden kaynaklandı veya olmadı diye hiç bir şeye rastlamadım.bilmiyorum ama bu benim düşüncem .

Evet progestan şişiriyor, doktorların önerdiği bir şey var mıdır diye merak ettim , ne bileyim probiyotik falan fayda eder mi acaba ve kullanabiliyor muyuz bilmiyorum :) Hemşireye mesaj atıp sorucam bi :)
Kızlar benim 14. Günüm 11. Gün test verdik negatif geldi din kahverengi lekelenmem oldu sonra durdu midem çok koru bite öyle oluyor bilen varmı

Valla canım çok su tüketen biri değilim.günlük 1 kaç bardak hamileliğimde gayet sağlıklı ikiz olduğu halde su eksikliği falan yoktu, ve düşüklerimdede doktor hiç bir zaman su iç falan demedi ve hiç kimsenin su tüketiminden kaynaklandı veya olmadı diye hiç bir şeye rastlamadım.bilmiyorum ama bu benim düşüncem .
Kimi öneriyor kimi söylemiyor. Benimki de söylemedi kendim uyguladım. Artık nasip kısmet 🤲

Kızlar 4 gün geriden gelmesi kötü bişey mi doktor kalp atışını duyduk bişey olmaz dedi ama 4 gün geriden gelmesine kafam takıldı 23 Şubat'ta tekrar gitcez
Oy maşallah🥹 ne hızda atıyordu söyledi mi? Geç döllenmedir 4 günden bir şey olmaz 🤍

Kötü deneyimler yaşayınca hiç iyilikle bakamıyorum.İstiyorum ama olmuyor malesef.Hep kendimi kötüye hazırlamaya alıştım.Umarım beni yanıltır.Teşekkür ederm 🙏🏻
Yanıltıcak inşallah ben inanıyorum canım. Bana kese güzel demşti de ölçüsüne hiç bakmadım bir bakayım canım

X