2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhabalar ben 24 yaşındayım eşim azospermi sprem çıkışı yok malesef ben de manisada yaşıyorum nasip olursa irenbe Alper beyi cok duydum. Sormak istediğim eğer mikro tese ile sprem çıkışı olursa ve embriyolar gelişirse 2 tane koyarlar mı? Ciddi erkek faktör olduğu için tekrar ameliyat ve bulunma riski az olduğu için belki koyarlar diye düşünüyorum özel olduğu için de.
Bende dün irenbede transfer oldum embriyolarım iyi kalite olmadığı icin 2 tane transfer etti istersen koyarlar sanıyorum

Kızlar günaydın şimdi çıktık doktordan çok şükür keseyi gördük kalp atışını da duyduk doktor bize 4 gun geriden geliyor sadece dedi
Sana başka birşey belirtti mi? Benim de 4 gün geriden geliyor.Hoş henüz kalp atışını duyamadım ama.şöyle yapcaz böyle etcez diye birşey dedi mi

Sana başka birşey belirtti mi? Benim de 4 gün geriden geliyor.Hoş henüz kalp atışını duyamadım ama.şöyle yapcaz böyle etcez diye birşey dedi mi
Yoo demedi sadece şükür kalp atışını duyduk keseyide gördük sadece 4 gün geriden geliyor 10 gün sonra gelceksin tekrar bakcam dedi bu kadar

X