- 25 Mart 2023
- 494
- 296
- 31
Nasıl yani anlamadım düşmüştür derkenBoşver düşünme bunları.Ben dünden beri hasta oldum üzüntüden.Olacağı varsa da düşmüştür heralde.4 gün bişey değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani anlamadım düşmüştür derkenBoşver düşünme bunları.Ben dünden beri hasta oldum üzüntüden.Olacağı varsa da düşmüştür heralde.4 gün bişey değil
Hoppy momHangi uygulama acaba
Benimde 11. Gun negatif geldi ilaclari biraktim. Aslinda 9. Gun normal sartlarda adet tarihimdi. Bugun 16. Gunumdeyim hala adet olmadim butun adet belirtilerimde agrilarimda gitti. Bu forumda biraz baktimda ilaclardan dolayi boyle oluyormus tum dengemizi bozuyor malesef.Kızlar benim 14. Günüm 11. Gün test verdik negatif geldi din kahverengi lekelenmem oldu sonra durdu midem çok koru bite öyle oluyor bilen varmı
Kendim için söylüyorum.Dün o kadar üzüldüm ve ağladım ki varsa da bebeği kaybetmiş bile olabilirim. Bu kdar üzüntüyeNasıl yani anlamadım düşmüştür derken
O kadar uzulme dua etmek varken neden ağlıyorsun ki Rabbime sığınmak varkenKendim için söylüyorum.Dün o kadar üzüldüm ve ağladım ki varsa da bebeği kaybetmiş bile olabilirim. Bu kdar üzüntüye
Öncelikle hayırlı olsun ne zaman transfer olmuştnuz acabaHoppy mom
18 ocaktaÖncelikle hayırlı olsun ne zaman transfer olmuştnuz acaba
Hiç bilmiyorum kii 5. Gün embiryosuyduKaliteleri nasıldı seninkilerin benim orta kalite pek umitli konuşmadı doktor ama yinede bi umut bekliyorum
Teşekkür ederimBenimde bugün kontrolüm zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum sizin adınıza çok sevindim
Aminnn inşallah rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinAllah kucagına almayı nasip etsin insallah darısı bizlere
Merhaba nasıl geçti kontrolünüz acabaBenimde bugün kontrolüm zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum sizin adınıza çok sevindim
Sizinki nasıl geçti acaba umarım herşey yolundadırMerhaba nasıl geçti kontrolünüz acaba
Benimki 21 şubatSizinki nasıl geçti acaba umarım herşey yolundadır
Merhaba transfer tarihiniz neydi acaba?Kızlar günaydın şimdi çıktık doktordan çok şükür keseyi gördük kalp atışını da duyduk doktor bize 4 gun geriden geliyor sadece dedi
Üzülme benimkide 23 ŞubatBenimki 21 şubat