2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Şimdi şöyle bir bilgi buldum.İlk defa bu kadar net bir aralık yazan bir yer:

“HCG değeriniz 1000-3000 düzeyine eriştiğinde 6 haftalık gebelik kesesi görülebilir. Kese çapı 9 ila 12 mm civarındadır. Vajina ve karın bölgesinden yapılan ultrason muayenesinde kese 1 hafta daha geç görülebilir.”

Neden küçük dediğini şimdi anladım 😔

Şimdi şöyle bir bilgi buldum.İlk defa bu kadar net bir aralık yazan bir yer:

“HCG değeriniz 1000-3000 düzeyine eriştiğinde 6 haftalık gebelik kesesi görülebilir. Kese çapı 9 ila 12 mm civarındadır. Vajina ve karın bölgesinden yapılan ultrason muayenesinde kese 1 hafta daha geç görülebilir.”

Neden küçük dediğini şimdi anladım 😔
Eee bu kötü bişey mi ki

İlkinde rahim içinde gs 5,6 mm demiş kese değeri. İkincisinde uterin kavite döl yatağı demek ama o değeri anlayamadım.O da 5 hafta 6 günle uyumluymuş.Neyse şimdi doktorculuk oynamayayım 😵‍💫 sağlıkla gelsin inşallah sizinki 🙏🏻
9.3 mm olan neymiş peki ? Onuda söyleyin de bileyim bari .

Sizinki normal bence yazılana göre 9ile 12 arasında olmalıymış yani ben öyle anladım
Bilmiyorum ben normalde çok araştıran yazan çizen kuran biriym ama belki yazdım burda daha önce 31 haftalık bebeğimi 9 gün hastanede yattım ve sonucunda kaybettim ve kendime şuan şunu soruyorum 9 gün onun için ne yapabildin elinden ne geldi isteseler canımı bile verirdim ama Allah verdi Allah aldı , ona emanet diyorum şimdi o ne yaşamamı isterse onu yaşatacak çokta ilerisini düşünmüyorum hayırlısını istedik sonuçta .

Bilmiyorum ben normalde çok araştıran yazan çizen kuran biriym ama belki yazdım burda daha önce 31 haftalık bebeğimi 9 gün hastanede yattım ve sonucunda kaybettim ve kendime şuan şunu soruyorum 9 gün onun için ne yapabildin elinden ne geldi isteseler canımı bile verirdim ama Allah verdi Allah aldı , ona emanet diyorum şimdi o ne yaşamamı isterse onu yaşatacak çokta ilerisini düşünmüyorum hayırlısını istedik sonuçta .
Çok üzüldüm ya 🥹😔Okadar haklısınız ki Rabbim bizlere hayırlısıyla nasip etsin. Bende çok araştıran biriyim ama hakikaten Google hiç bişi yazmıyorum ama kadınlar klubü bağımlılık yaptı benim gibi insanları görünce burayı sürekli takip edip okuyorum 🤷🏻‍♀️

Çok üzüldüm. Ben de kaybettim ama 10 haftalıkken. Siz baya zaman geçirmişsiniz.Çok iyi anlıyorum 😞 umarım herşey daha güzel olur

Bence boşverwlim.Ben boşverdim. Benim değerm ki yerlerde… bana bile ne iyi ne kötü dedi. Beklemedeyim
Onlar da bir şey diyemiyor:KK43: ben de hiç kese randevusu günü gelsin gideyim istemiyorum:/ eşimle konuştuk hatta 1-2 terapi alcam ayın 20 sinden önce. Umarım iyi kötü en az şekilde yaralanarak çıkarız🤍

Bir yerden alıntı:

“Bebeğin içerisinde büyüdüğü amniyotik kesenin ideal oranda suya sahip olması için yeterince sutüketilmesi gerekiyor. Gebelik sürecinde su tüketimi sayesinde kan dolaşımı iyileşiyor ve besinlerin bebeğe daha efektif şekilde ulaşması mümkün olabiliyor. Atıklar ve toksinler vücuttan su sayesinde atılabiliyor.”

Ben en iyisi su içeyim ☺️

Bir yerden alıntı:

“Bebeğin içerisinde büyüdüğü amniyotik kesenin ideal oranda suya sahip olması için yeterince sutüketilmesi gerekiyor. Gebelik sürecinde su tüketimi sayesinde kan dolaşımı iyileşiyor ve besinlerin bebeğe daha efektif şekilde ulaşması mümkün olabiliyor. Atıklar ve toksinler vücuttan su sayesinde atılabiliyor.”

Dedim sana. Günde 3 litre su iç mutlaka. Ben öyle yapıyorum.

Dedim sana. Günde 3 litre su iç mutlaka. Ben öyle yapıyorum.
Kışın da içemiyorum suyu ya.İlaç içerken 400 ml lik bir bardağım var o kadarlık falan alıyorum toplasam 1 litre. Sanki bedenimde süzme falan yok.Hani bebekler vardır ya üstten içirirsin alttan verdiğin suyu çıkarır.Aynı öyle.Bunaltıyor çok su içince de ☺️ Ama el mahkum

Kışın da içemiyorum suyu ya.İlaç içerken 400 ml lik bir bardağım var o kadarlık falan alıyorum toplasam 1 litre. Sanki bedenimde süzme falan yok.Hani bebekler vardır ya üstten içirirsin alttan verdiğin suyu çıkarır.Aynı öyle.Bunaltıyor çok su içince de ☺️ Ama el mahkum
Aynı senin gibiyim. Sudan nefret ediyorum . Midem buaniyor su icince. Ama kese olayını duyduğum an başladım artık ne kadar fayda sağlar bilmiyorum ama ben elimden geleni yapayım da. Bazen günde 3 litre bazen 2 litre Su içtim. Yetersiz belki ama kapasitem bu kadar asla gitmiyor. Ama ben inanıyorum ki kesen büyüyecek bebeğin gorunecek kalp atışı da olacak. Üzülme. Sonucu ne olursa olsun sen elinden geleni yaptın.

Aynı senin gibiyim. Sudan nefret ediyorum . Midem buaniyor su icince. Ama kese olayını duyduğum an başladım artık ne kadar fayda sağlar bilmiyorum ama ben elimden geleni yapayım da. Bazen günde 3 litre bazen 2 litre Su içtim. Yetersiz belki ama kapasitem bu kadar asla gitmiyor. Ama ben inanıyorum ki kesen büyüyecek bebeğin gorunecek kalp atışı da olacak. Üzülme. Sonucu ne olursa olsun sen elinden geleni yaptın.
Evet.4 yıldır uğraşıyorum yoruldum.Kısmet…

Bir yerden alıntı:

Hayırda doktorlar da bi acayip demiyoki su tüketimine dikkat et 3litre iç yaparız yani, okadar şeye katlanmışız bunuda söyleyin bi zahmet

X