2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Moralim pek iyi değil malesef.Kesedeki gelişim haftamla uyumlu çıkmadı.Doktor ne iyi ne kötü dedi.10 gün sonra yine bakalım eğer hala aynıysa ve bebeği göremezsek muhtemelen düşük olur dedi.Bı hafta yolk sac göründü.Boyutları iyi dedi ama kese küçük.5+3 ile uyumlu 6 ile değil.zırıl zırıl ağlıyorum şuan.yine bir belirszlik.yine aynı yollara girdiğimi hissediyorum
Canım normalde sat a göre kaçtı? Nolur üzülme yaa dua edelim

İnanın normal durmaya çalışsam da gözlerim durmuyor. Şu hayatta en sevmediğim şey belirsizliktir.Hep de onunla sınanırım. Şöyle oh be deyip ayağımı uzatıp birşeyin gelişmesni izlemek nasp olmadı.Yine bir muamma. 10 gün geçecek gibi gelmiyor şuan.Bakalım hayırlısı. Allah sizinkilere sağlık versin inşallah.Şöyle şeyler yaşamayın 🙏🏻
Canım lütfen bu kadar yıpratma ben inanıyorum bebişin seninle ve sağlıkla ilerleyecek inşallah çok dua edicem senin için🤲😔

Kızlar 6. Haftada kese ölçüsü ne gelmeli ya? Her yerde başka bir rakam yazıyor.Öreneğin 6. Haftada kaç ölçtürdünüz?
Bende ultrason kağıdı var ama nerde yazıyor bilmiyorum canım. Bana da biraz kese küçük demişti ama o kadar sorun etmemişti doktorum. Ben de merak ettim şuanda.

Bu da baya büyük çıkmış sanırım.Kardeşimin 6+6 da 8,36 çıkmıştı
Bir gün arayla bakılmıştı , bu şekilde yazılmış bilmiyorm büyük küçük

Eklentiler

• IMG_0314.jpeg
    IMG_0314.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_0239.jpeg
    IMG_0239.jpeg
    28,4 KB · Görüntüleme: 79
Bir gün arayla bakılmıştı , bu şekilde yazılmış bilmiyorm büyük küçük
İlkinde rahim içinde gs 5,6 mm demiş kese değeri. İkincisinde uterin kavite döl yatağı demek ama o değeri anlayamadım.O da 5 hafta 6 günle uyumluymuş.Neyse şimdi doktorculuk oynamayayım 😵‍💫 sağlıkla gelsin inşallah sizinki 🙏🏻

X