- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Senin ilki kaç çıktı?Ben yarın 9 da doktorumda olcam canım bakalım bendeki kaç cikcak ben yazarım çıkınca ordan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ilki kaç çıktı?Ben yarın 9 da doktorumda olcam canım bakalım bendeki kaç cikcak ben yazarım çıkınca ordan
Canım normalde sat a göre kaçtı? Nolur üzülme yaa dua edelimMoralim pek iyi değil malesef.Kesedeki gelişim haftamla uyumlu çıkmadı.Doktor ne iyi ne kötü dedi.10 gün sonra yine bakalım eğer hala aynıysa ve bebeği göremezsek muhtemelen düşük olur dedi.Bı hafta yolk sac göründü.Boyutları iyi dedi ama kese küçük.5+3 ile uyumlu 6 ile değil.zırıl zırıl ağlıyorum şuan.yine bir belirszlik.yine aynı yollara girdiğimi hissediyorum
Canım lütfen bu kadar yıpratma ben inanıyorum bebişin seninle ve sağlıkla ilerleyecek inşallah çok dua edicem senin içinİnanın normal durmaya çalışsam da gözlerim durmuyor. Şu hayatta en sevmediğim şey belirsizliktir.Hep de onunla sınanırım. Şöyle oh be deyip ayağımı uzatıp birşeyin gelişmesni izlemek nasp olmadı.Yine bir muamma. 10 gün geçecek gibi gelmiyor şuan.Bakalım hayırlısı. Allah sizinkilere sağlık versin inşallah.Şöyle şeyler yaşamayın
İlk 94 idi sonra ikinci kan değerim 427 sonuncu ise 1000.37 çıktıSenin ilki kaç çıktı?
İlk 94 idi sonra ikinci kan değerim 427 sonuncu ise 1000.37 çıkti 3 gün arayla kan verdim ben
Bende ultrason kağıdı var ama nerde yazıyor bilmiyorum canım. Bana da biraz kese küçük demişti ama o kadar sorun etmemişti doktorum. Ben de merak ettim şuanda.Kızlar 6. Haftada kese ölçüsü ne gelmeli ya? Her yerde başka bir rakam yazıyor.Öreneğin 6. Haftada kaç ölçtürdünüz?
Kese ölçüsünü soruyorİlk 94 idi sonra ikinci kan değerim 427 sonuncu ise 1000.37 çıktı
Bana 5+6 da 9.3 mm yazmışSenin ilki kaç çıktı?
Bu da baya büyük çıkmış sanırım.Kardeşimin 6+6 da 8,36 çıkmıştıBana 5+6 da 9.3 mm yazmış
Fotosu varsa ben bakabilirim. GS yazıyor mu köşede.GS değeri kese değeri demekBende ultrason kağıdı var ama nerde yazıyor bilmiyorum canım. Bana da biraz kese küçük demişti ama o kadar sorun etmemişti doktorum. Ben de merak ettim şuanda.
Kötü deneyimler yaşayınca hiç iyilikle bakamıyorum.İstiyorum ama olmuyor malesef.Hep kendimi kötüye hazırlamaya alıştım.Umarım beni yanıltır.Teşekkür edermCanım lütfen bu kadar yıpratma ben inanıyorum bebişin seninle ve sağlıkla ilerleyecek inşallah çok dua edicem senin için
Bir gün arayla bakılmıştı , bu şekilde yazılmış bilmiyorm büyük küçükBu da baya büyük çıkmış sanırım.Kardeşimin 6+6 da 8,36 çıkmıştı
Kese randevum yarınKese ölçüsünü soruyor
5+ 5 te hem kese hem bebek gözüktümü bizimde yarın çok merak ediyorum kalp atışı duydunuzmuBak ben düşük tehlike atlattım 5+5de bebek zor göründü bir kaç günde gec döllenme olmuştur belki
Atmaya çalıştım ama olmuyor canım görsel hiç atamıyorum buraya. Ama GS falan yazmıyor. Cm olarak mi yoksa mm olarak mi yazılıyorFotosu varsa ben bakabilirim. GS yazıyor mu köşede.GS değeri kese değeri demek
İlkinde rahim içinde gs 5,6 mm demiş kese değeri. İkincisinde uterin kavite döl yatağı demek ama o değeri anlayamadım.O da 5 hafta 6 günle uyumluymuş.Neyse şimdi doktorculuk oynamayayım sağlıkla gelsin inşallah sizinkiBir gün arayla bakılmıştı , bu şekilde yazılmış bilmiyorm büyük küçük
İkisi de olabilir.bazen hafta yazar 5w+6d gibi bu 5 hafta 6 gün demek.Atmaya çalıştım ama olmuyor canım görsel hiç atamıyorum buraya. Ama GS falan yazmıyor. Cm olarak mi yoksa mm olarak mi yazılıyor
6.hafta ultrasonum var elimde orda 8.3 cm yazıyor. Bana biraz küçük demisti. Ama tabi ben de aynı senin gibi dağıldım. Bekliyorum işte.İkisi de olabilir.bazen hafta yazar 5w+6d gibi bu 5 hafta 6 gün demek.