- 17 Kasım 2023
- 314
- 225
- 30
Ya çok tatlısınız inşallah o günleri görürüzHer anı farklı bir his ama kucağına alıncaaaaa elhamdülillah hepsi birden geçip gidiyor sonra da 2 yaşa kadar pelinsu ebeler uykusuz geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok tatlısınız inşallah o günleri görürüzHer anı farklı bir his ama kucağına alıncaaaaa elhamdülillah hepsi birden geçip gidiyor sonra da 2 yaşa kadar pelinsu ebeler uykusuz geceler
Bende 13 ünde duyucam çok tedirginim gerçekten ama düşünmemeye çalışıyorum sanki henüz hamile değilmişim gibi davranmaya çalışıyorum Allah korusun üzücü bişey olursa çok daha üzülmemek için ama yine Allah neyi uygun gördüyse onu yaşıycaz …Sağlıkla kalp atışınıda duysaydık bi nebze rahatlardık belki , gerçi biz tüp bebek annelerin rahatlaması zor gibi geliyor bana
Benimki çok uzak ya ama siz duyarsanız bende rahatlıycam gibi haber edin mutlaka, doğru söylüyorsunuz çevremdekiler neden mutlu değilsin gibi imalarda bulunuyor ama mutluyum çok sadece tedirginim fazlasıylaBende 13 ünde duyucam çok tedirginim gerçekten ama düşünmemeye çalışıyorum sanki henüz hamile değilmişim gibi davranmaya çalışıyorum Allah korusun üzücü bişey olursa çok daha üzülmemek için ama yine Allah neyi uygun gördüyse onu yaşıycaz …
Oluyor canım , bazen bir kasığımda sıcaklık gibi değişik bişey hissediyorum inş hayra alamettirCanım hamişler sizlerinde hala ara ara kasıkta batmalarınız oluyor mu bazen korkuyorum
Umarım sağlıkla sırayla zamanında hepimizde o hasret olduğumuz sesi duyacağız içini ferah tut , duyduğumdada yazarımBenimki çok uzak ya ama siz duyarsanız bende rahatlıycam gibi haber edin mutlaka, doğru söylüyorsunuz çevremdekiler neden mutlu değilsin gibi imalarda bulunuyor ama mutluyum çok sadece tedirginim fazlasıyla
Bensem 14:30 da randevum Sancılar içindeyim.Bir arkadas vardı bugün doktora gitcekti ne yaptın kız gittin mi bize haber ver
Bensem 14:30 da randevum Sancılar içindeyim.
Yaa kötüyü düşünme canım dua etBensem 14:30 da randevum Sancılar içindeyim.
Canım benim de oluyor o ağrılar ara ara hafif , bazen fazlaca hissettiriyor bir şey yoktur içini ferah tut :) ben de 5+3 üm bugün :)Arkadaşlar selam. Iki gündür bel ve kasık ağrım var hafif düzeyde. Ultrason randevusunu da 26sina verdiler. Cok var daha ama biraz stres oldum. Sizinde oldu mu 4-5 haftalik dönemlerde bu şekilde?
Güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle ultrason resmin daha güzel gelecek inşaAllahBensem 14:30 da randevum Sancılar içindeyim.
Canım ne yaptın durum neBensem 14:30 da randevum Sancılar içindeyim.
Moralim pek iyi değil malesef.Kesedeki gelişim haftamla uyumlu çıkmadı.Doktor ne iyi ne kötü dedi.10 gün sonra yine bakalım eğer hala aynıysa ve bebeği göremezsek muhtemelen düşük olur dedi.Bı hafta yolk sac göründü.Boyutları iyi dedi ama kese küçük.5+3 ile uyumlu 6 ile değil.zırıl zırıl ağlıyorum şuan.yine bir belirszlik.yine aynı yollara girdiğimi hissediyorumCanım ne yaptın durum ne
Dur bakalım kötüyü düşünüp iyice üzülme üzülüpte bedenini yıpratma şuan bedeninin her zamankinden daha fazla güce ihtiyaci var. Dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak.Moralim pek iyi değil malesef.Kesedeki gelişim haftamla uyumlu çıkmadı.Doktor ne iyi ne kötü dedi.10 gün sonra yine bakalım eğer hala aynıysa ve bebeği göremezsek muhtemelen düşük olur dedi.Bı hafta yolk sac göründü.Boyutları iyi dedi ama kese küçük.5+3 ile uyumlu 6 ile değil.zırıl zırıl ağlıyorum şuan.yine bir belirszlik.yine aynı yollara girdiğimi hissediyorum
Teşekkür edermDur bakalım kötüyü düşünüp iyice üzülme üzülüpte bedenini yıpratma şuan bedeninin her zamankinden daha fazla güce ihtiyaci var. Dualarımız seninle inşallah herşey güzel olacak.
Yolk sac besin kesesi değilmi o oluştuysa bebekte oluşacaktır diyorlar hep yanlış mı biliyorum bilmiyorum, birde göbekten mi muayene oldunuz yine oyüzden görünmeme ihtimali olabilir mi daha küçük sonuçtaMoralim pek iyi değil malesef.Kesedeki gelişim haftamla uyumlu çıkmadı.Doktor ne iyi ne kötü dedi.10 gün sonra yine bakalım eğer hala aynıysa ve bebeği göremezsek muhtemelen düşük olur dedi.Bı hafta yolk sac göründü.Boyutları iyi dedi ama kese küçük.5+3 ile uyumlu 6 ile değil.zırıl zırıl ağlıyorum şuan.yine bir belirszlik.yine aynı yollara girdiğimi hissediyorum