2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Dondurulmuş 5. Gün 2 embriyo transferi 11. Gün sonucum 11.89 çıktı. İlk tüp bebek deneyimimdi. Yaş 35. Eşimde de bende de hiç bir sıkıntı yok. Embriyolar 4AA kalitedeydi. Gebelik aşısı, lipit ve glue işlemi uygulandı.çok ümitliydim olacak diye düşünüyordum. Ama malesef olmadı. Takdiri ilahi ne diyeyim. Diliruba gruptan ayrıldı….

31 ocakta 5. Gün tek embriyo transferim oldu. Test günüm yarın ama bugün sabah erken gebelik testi yaptım. Maalesef sonuç negatif. Kan sonucum da negatif çıkar değil mi kızlar olsa çıkardı diye düşünüyorum çünkü. Bu 3. Denememizdi. Başka embriyo da kalmadı. Çok üzgünüm çok…

Arkadaşlar çocuğu olmayanlar için dua konusu açtım 7 kişi kaldı liste için gelen var mı teşekkürler

Pozitifi goren arkadaslar nasilsiniz?
Mide bulantilariniz basladimi?
Halsizlik var mi?
Ben cok kotuyum iki gundur surekli gecmeyen ve kusturmayan bir bulantim var yemeklerden kokulardan tiksiniyorum
Surekli uyuma yada uzanma istegim var gucsuzlukten kimildayamiyorum

Merhaba kaçıncı gününüzdesiniz

Evet evet hamile olduğunuzu anladım kaç haftalıksınız desem daha doğru olurdu tabi neyse daha erken değilmi hissettikleriniz için ya
tam olarak kac haftalik bende bilmiyorum suan transfer tarihine gore 5. Haftanin icindeyim adet tarihine gore 6. Haftanin icindeyim doktora gittigimde kesinlesir insallah.
Evet bencede erken ve gerçekten beni cok yoruyor iki embriyo transfer olmustum acaba ikisidemi tuttu ondanmi erken basladi bilmiyorum valla

Bana da yorgunluk yapıyor ya çalışırken falan bacaklarımın dermanı kesiliyor bazen bide mide bulantısı değil ama her şey daha net kokuyor her şeyin kokusunu daha iyi alıyorum o kadar :) 5 haftalık gözüküyorum ben de :)

Benim mide bulantisi iki gundur basladi ya bilmiyorum yoruyor bu durum hicbirsey yiyemiyorum iki gundur bakalim dahada kotulesmez insallah

Beta hcg arttıkça bulantı yapabiliyo. Tiksinme vs yok ama böyle bi minik rahatsızlık var bende de.
Yurt disindayim kan testi yapamadim ama clearbluenin dijital testini yaptim dun sabah ona gore degerim 2753 yada uzeriymis 5+ haftalik diyor galiba deger yukseldiginden evet

Belli olmaz o.yarin kan sonucunuza gore bakin

Çok teşekkür ederim umudunuzu kesmeyin 12. 14. Günde pozitif görenler var inşallah geç tutunmadır kanda görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…