- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 369
- 25
İnşallah öyledir de yarın regl olmamHayırlı olsun silik bile olsa bu pozitif demek :))
Merhaba kaçıncı gününüzdesinizPozitifi goren arkadaslar nasilsiniz?
Mide bulantilariniz basladimi?
Halsizlik var mi?
Ben cok kotuyum iki gundur surekli gecmeyen ve kusturmayan bir bulantim var yemeklerden kokulardan tiksiniyorum
Surekli uyuma yada uzanma istegim var gucsuzlukten kimildayamiyorum
Seninki harbiden profil fotonkızlar baktıkça gülüyorum.Keseyi gördüğüm günkü fotoğrafta rahmim profil resmime benzemiyor muNe kadar kötü bir ultrason görüntüsü ya.Sizinki de böyle mi? 5+1 de
Hamileyim canim ben doktorun ultrasyon icin tarihini bekliyorum 22 ocakta transfer olmustumMerhaba kaçıncı gününüzdesiniz
Evet evet hamile olduğunuzu anladım kaç haftalıksınız desem daha doğru olurdu tabiHamileyim canim ben doktorun ultrasyon icin tarihini bekliyorum 22 ocakta transfer olmustum
Evet evet hamile olduğunuzu anladım kaç haftalıksınız desem daha doğru olurdu tabineyse daha erken değilmi hissettikleriniz için ya
Pozitifi goren arkadaslar nasilsiniz?
Halsizlik var mi?
Ben cok kotuyum iki gundur surekli gecmeyen ve kusturmayan bir bulantim var yemeklerden kokulardan tiksiniyorum
Benim mide bulantisi iki gundur basladi ya bilmiyorum yoruyor bu durum hicbirsey yiyemiyorum iki gundur bakalim dahada kotulesmez insallahBana da yorgunluk yapıyor ya çalışırken falan bacaklarımın dermanı kesiliyor bazen bide mide bulantısı değil ama her şey daha net kokuyor her şeyin kokusunu daha iyi alıyorum o kadar :) 5 haftalık gözüküyorum ben de :)
Yurt disindayim kan testi yapamadim ama clearbluenin dijital testini yaptim dun sabah ona gore degerim 2753 yada uzeriymis 5+ haftalik diyor galiba deger yukseldiginden evetBeta hcg arttıkça bulantı yapabiliyo. Tiksinme vs yok ama böyle bi minik rahatsızlık var bende de.
Belli olmaz o.yarin kan sonucunuza gore bakin31 ocakta 5. Gün tek embriyo transferim oldu. Test günüm yarın ama bugün sabah erken gebelik testi yaptım. Maalesef sonuç negatif. Kan sonucum da negatif çıkar değil mi kızlar olsa çıkardı diye düşünüyorum çünkü. Bu 3. Denememizdi. Başka embriyo da kalmadı. Çok üzgünüm çok…
Senin de benzer cikmis ama 5 gun sonrasiSeninki harbiden profil foton
Benimki de öyle bu sefer sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahTeşekkür ederim. Evet Eylül de ki sağlıksız oldu
Çok teşekkür ederim umudunuzu kesmeyin 12. 14. Günde pozitif görenler var inşallah geç tutunmadır kanda görürsünüzÇok tebrik ederim sizi hayırlı gebelikler...
Aynen benimde 2. Gün olarak donduruldu 3. Gün transfer edildi 5e giden hiç embriyom kalmadı bugün 10. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp yine göremedim sanki negatif diye düşünüyorum pazar herşey belli olacak
Vallah bende mide bulantısı yokPozitifi goren arkadaslar nasilsiniz?
Halsizlik var mi?