2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çok tebrik ederim sizi hayırlı gebelikler...
Aynen benimde 2. Gün olarak donduruldu 3. Gün transfer edildi 5e giden hiç embriyom kalmadı bugün 10. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp yine göremedim sanki negatif diye düşünüyorum pazar herşey belli olacak

Evet canım okudum mesajlarını geçmiş olsun , hamilelikte herşeyin tadı kokusu hep değişik .dikkat et inşaAllah bir daha yaşamazsın
Umarım yaşamam şu dönemde olmcak ne varsa oluyor dikkat ettikçe daha da kötü oluyor e insanda malesef daha da endişeleniyor normalde yaşamadığı şeyleri yalayınca , teşekkür ederim canım

kızlar baktıkça gülüyorum.Keseyi gördüğüm günkü fotoğrafta rahmim profil resmime benzemiyor mu Ne kadar kötü bir ultrason görüntüsü ya.Sizinki de böyle mi? 5+1 de

Eklentiler

• B550157F-A8AF-4F17-A9F2-629F2934FDE4.jpeg
    124,6 KB · Görüntüleme: 83
kızlar baktıkça gülüyorum.Keseyi gördüğüm günkü fotoğrafta rahmim profil resmime benzemiyor mu Ne kadar kötü bir ultrason görüntüsü ya.Sizinki de böyle mi? 5+1 de
10.ayın 6 sına doğum tarihi olarak yazmışlar sanırım .inşaAllah o zamanlara gelebiliriz bir dahaki ultrasonda daha netleşir öper durursun inşaAllah

10.ayın 6 sına doğum tarihi olarak yazmışlar sanırım .inşaAllah o zamanlara gelebiliriz bir dahaki ultrasonda daha netleşir öper durursun inşaAllah
Amin bundan birşey seçilmiyor. İnternette de hiç bu kadar kötü görüntü görmedim

Amin bundan birşey seçilmiyor. İnternette de hiç bu kadar kötü görüntü görmedim
Normal canım y’a sıkıntı yapma 5+1 çok küçük nokta misali 1 kaç hafta sonra küçük bir insan şeklini bile alacak Allahın izniyle merak etme

Amin canım sağol. Sen test yaptın mı
Yaptım ama çok karışık benimki canım 15 20 dakka civarı idrar bekledi o ara oğlum ağladı onu salladım uyuttum idrar bekledi öyle test yaptım yaparken tekrar ağladı testi çok idrarda tutamadım yeteri kadar c çizgisi bile zamanla belirdi öyle deyim çok az tuttuğum için c çizgis i belirince t nin hizasında da hafif hayali bişey çıktı test kuruduktan sonra daha belirgin oldu prodector erken gebelik normalde hiç kuruma bile cikartmiyordu karma karışık bir gün oldu anliycan yarın regl günüm.kesin olmam gerek inşallah olmamda vardır yarın olmazsam pazar tekrar sabah test yaparım artık

Hayırlı olsun silik bile olsa bu pozitif demek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…