Çok tebrik ederim sizi hayırlı gebelikler...İlk deneme 2.gün embriyosu benimde 17 yumurtadan 8i döllendi 2 tanesi 2.gün olarak donduruldu diğerleri 5.güne bırakıldı ama 5.güne gidemediler 1 tanesi transfer edildi oda tutundu bakalım nasıl ilerleyecekmedicalpoint volkan hoca var bir araştırın isterseniz iyi diyorlar
Evet canım okudum mesajlarını geçmiş olsun , hamilelikte herşeyin tadı kokusu hep değişik .dikkat et inşaAllah bir daha yaşamazsınBen sank hastalık çekiyorum ömrümde hiç gıda zehirlenmesi yaşamamıştım
Umarım yaşamam şu dönemde olmcak ne varsa oluyor dikkat ettikçe daha da kötü oluyor e insanda malesef daha da endişeleniyor normalde yaşamadığı şeyleri yalayınca , teşekkür ederim canımEvet canım okudum mesajlarını geçmiş olsun , hamilelikte herşeyin tadı kokusu hep değişik .dikkat et inşaAllah bir daha yaşamazsın
Fetal pol + bebek var demk canım olmuş miniğinBevbek oluşmuş demedi
Hiç düşmesin canım bebişin gelişimine göre değşyr ben oğlumda 7.haftada alttan duyabildimHadi ya maşallah şimdi içime kurt düştü hemde karından
Teşekkür ederimHiç düşmesin canım bebişin gelişimine göre değşyr ben oğlumda 7.haftada alttan duyabildim
SahidenmiFetal pol + bebek var demk canım olmuş miniğin
Sonucunuz ne oldu benimde testim.boyle ciktiEki Görüntüle 3382236 var mı kızlar?
10.ayın 6 sına doğum tarihi olarak yazmışlar sanırım .inşaAllah o zamanlara gelebilirizkızlar baktıkça gülüyorum.Keseyi gördüğüm günkü fotoğrafta rahmim profil resmime benzemiyor muNe kadar kötü bir ultrason görüntüsü ya.Sizinki de böyle mi? 5+1 de
Amin bundan birşey seçilmiyor. İnternette de hiç bu kadar kötü görüntü görmedim10.ayın 6 sına doğum tarihi olarak yazmışlar sanırım .inşaAllah o zamanlara gelebilirizbir dahaki ultrasonda daha netleşir öper durursun inşaAllah
Normal canım y’a sıkıntı yapma 5+1 çok küçük nokta misali 1 kaç hafta sonra küçük bir insan şeklini bile alacak Allahın izniyle merak etmeAmin bundan birşey seçilmiyor. İnternette de hiç bu kadar kötü görüntü görmedim
Çok şükür hamileyimSonucunuz ne oldu benimde testim.boyle cikti
Gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesin inşallahÇok şükür hamileyim
Amin canım sağol. Sen test yaptın mıGözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaptım ama çok karışık benimki canım 15 20 dakka civarı idrar bekledi o ara oğlum ağladı onu salladım uyuttum idrar bekledi öyle test yaptım yaparken tekrar ağladı testi çok idrarda tutamadım yeteri kadar c çizgisi bile zamanla belirdi öyle deyim çok az tuttuğum için c çizgis i belirince t nin hizasında da hafif hayali bişey çıktı test kuruduktan sonra daha belirgin oldu prodector erken gebelik normalde hiç kuruma bile cikartmiyordu karma karışık bir gün oldu anliycan yarın regl günüm.kesin olmam gerek inşallah olmamda vardır yarın olmazsam pazar tekrar sabah test yaparım artıkAmin canım sağol. Sen test yaptın mı
Hayırlı olsun sizinle Eylül grubundaydık diye hatırlıyorumÇok şükür hamileyim
kızlar baktıkça gülüyorum.Keseyi gördüğüm günkü fotoğrafta rahmim profil resmime benzemiyor muNe kadar kötü bir ultrason görüntüsü ya.Sizinki de böyle mi? 5+1 de
Teşekkür ederim. Evet Eylül de ki sağlıksız olduHayırlı olsun sizinle Eylül grubundaydık diye hatırlıyorum
Hayırlı olsun silik bile olsa bu pozitif demek :))Yaptım ama çok karışık benimki canım 15 20 dakka civarı idrar bekledi o ara oğlum ağladı onu salladım uyuttum idrar bekledi öyle test yaptım yaparken tekrar ağladı testi çok idrarda tutamadım yeteri kadar c çizgisi bile zamanla belirdi öyle deyim çok az tuttuğum için c çizgis i belirince t nin hizasında da hafif hayali bişey çıktı test kuruduktan sonra daha belirgin oldu prodector erken gebelik normalde hiç kuruma bile cikartmiyordu karma karışık bir gün oldu anliycan yarın regl günüm.kesin olmam gerek inşallah olmamda vardır yarın olmazsam pazar tekrar sabah test yaparım artık