Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani olan oldu inşallah kanda güzel sonuçlar alırız ama benim umudum gitti biraz sankiBen çok pişmanım çok üzgünüm 1 gün daha duramadım herkese yapmayın derken dayanamadım. Yarın kan testinden ümidimi de kestim
Merhabalar canım Türk kahvesi içebilir miyiz artık bir bilgin var mı ? Bende 5+2 oldum. Şu mübarek aylarda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlarımıza en kısa zamanda kolay bir şekilde nasip olsun inşallahHerkese günaydın 5+3 oldum.Dün geceden beri kasıklarımda bir inşaat çalışması var.Beton kırıcılar,matkaplar aynı anda çalışıyor sanki. Ayakta durmamam için beni gövdemden ikiye ayırıyolar sanırım. Sizde durumlar nasıl? Aklım o kadar sende ki @Burcnnnn
Günde bir fincan türk kahvesinden bir şey olmuyor diye biliyorum doktorunuz ayrıca bir şey söylemediyse.Merhabalar canım Türk kahvesi içebilir miyiz artık bir bilgin var mı ? Bende 5+2 oldum. Şu mübarek aylarda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşlarımıza en kısa zamanda kolay bir şekilde nasip olsun inşallah
Benimde öyle çöktüm resmen eşimede söylemiyorum bari o 1 gün bu mutluluğu fazla yaşasınYani olan oldu inşallah kanda güzel sonuçlar alırız ama benim umudum gitti biraz sanki
Banada öyle geldi üşümeye sicaklamalar falan psikolojik belki deDemek ki bu kasık ağrıları batmalar boş iş yani pozitif olan da kasık ağrım var diyor negatif olanda benim 5.günden beri kasık ağrısı batma her türlü şey oldu bugün idrarda negatif demek ki bu ağrılar ilaçlardan oluyor diye düşünüyorum artık
Bende soylemedim daha ona daha çok üzülüyorumBenimde öyle çöktüm resmen eşimede söylemiyorum bari o 1 gün bu mutluluğu fazla yaşasın
Transfer sonrası verilen yasaklı kağıtta okumuştum. Hala içmiyorum sayfalarda gezerken bir fincandan problem olmayacağı yönündeGünde bir fincan türk kahvesinden bir şey olmuyor diye biliyorum doktorunuz ayrıca bir şey söylemediyse.
Yaa bana verilen kağıtta yok bak. Ben bir türk kahvesine düşürdüm sadece fazlası zarar diyeTransfer sonrası verilen yasaklı kağıtta okumuştum. Hala içmiyorum sayfalarda gezerken bir fincandan problem olmayacağı yönünde
Kullandığımız ilaçlar da etkiliyor sanırım. Bende kasık batması bel ağrısı vs hiç olmadı.Banada öyle geldi üşümeye sicaklamalar falan psikolojik belki de
Salı günü kontrole gittiğimde sorayım aklıma takıldı şimdiBence tam da dediğiniz gibi olacak
O kadar yasaktan çok düşünüyoruz yazmadılarsa çokta önemli değil demek kiYaa bana verilen kağıtta yok bak. Ben bir türk kahvesine düşürdüm sadece fazlası zarar diye
Biz transferi olduk eve geldik telefon açtılar 3 embriyo için 3500 istedilerİrenbe mi istedi . Bide benim yumurtam toplandı donduruldu şubat sonu gibi transfer ama ücret istemediler transfer günümü isteyecekler acaba bende irenbe de transfer olacağım
Kizlar bugun transfer dahil 10. Gunum normalde yarin test gunumdu ama sabah cok yogun bel ve kasik agrisiyla uyandim adet sancisi yasiyorum bacaklarim agirir benim adetten once simdide oyle agriyor. Yarinda normalde adet olmam gereken tarih. Pozitif gorup böyle yasayan varmi acaba duramıyorum artik bugun gidip kan vercem neyse çıksın artik oylemi boyle mi diye dusunmekten yoruldum.
Sen yine olumlu birşey gördün ama bende hiç yok senin pozitif olman için sebebin varBende soylemedim daha ona daha çok üzülüyorum