2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar bugun transfer dahil 10. Gunum normalde yarin test gunumdu ama sabah cok yogun bel ve kasik agrisiyla uyandim adet sancisi yasiyorum bacaklarim agirir benim adetten once simdide oyle agriyor. Yarinda normalde adet olmam gereken tarih. Pozitif gorup böyle yasayan varmi acaba duramıyorum artik bugun gidip kan vercem neyse çıksın artik oylemi boyle mi diye dusunmekten yoruldum
Benim hep ağrıdı bacaklarım belim kasığım. Kasığımdan iç bacağıma vuran sancım vardı sonra alt baldırlarım ağrıdı şimdi hafifledi ağrılarım ama canım :)

Canım bence verirsen çılar zaten. Bir dönem o tarz ağrılar oluyor strese girme. Benimde gögüs hassasiyetim kayboldu

Benim hep ağrıdı bacaklarım belim kasığım. Kasığımdan iç bacağıma vuran sancım vardı sonra alt baldırlarım ağrıdı şimdi hafifledi ağrılarım ama canım :)
Daha onceki transferimde pozitifi gorene kadar hic belirti yasamamistim ne bir agrim ne lekelenme hicbirsey. Keseyi gordukten sonra kanamam olmustu onu da ignelerle atlatmistim. Simdi bunda durmadan agri cekiyorum ozellikle bel agrisi o yuzden cok stres yaptim umutsuzluga kapildim. Aile hekimi de randevusuz bakmiyor randevuyu ogleden sonrasina budum ama ogleden sonra verirsem yarin cikar sonucum. O yuzden birazdan gitcem insallah alir da veririm kani 🤲

Daha onceki transferimde pozitifi gorene kadar hic belirti yasamamistim ne bir agrim ne lekelenme hicbirsey. Keseyi gordukten sonra kanamam olmustu onu da ignelerle atlatmistim. Simdi bunda durmadan agri cekiyorum ozellikle bel agrisi o yuzden cok stres yaptim umutsuzluga kapildim. Aile hekimi de randevusuz bakmiyor randevuyu ogleden sonrasina budum ama ogleden sonra verirsem yarin cikar sonucum. O yuzden birazdan gitcem insallah alir da veririm kani 🤲
benim hala bile belim ağrıyor adet olucakmış gibi ama benim yumurtlama zamanı da ağrırdı belim canım o yüzden ben en başından hissettim gibi ama işte dertler bitmiyor şimdi kesesi kalp atışı var hep bir düşünüyoruz devam edicek mi kalbi atıcak mı kese var mı acaba diye 🙄

İrenbe mi istedi . Bide benim yumurtam toplandı donduruldu şubat sonu gibi transfer ama ücret istemediler transfer günümü isteyecekler acaba bende irenbe de transfer olacağım
Evet İrenbe. Sanırım öyle olur benim de iki embriyom donduruldu ücret falan konusulmadi, ben sordum bu tedavim sonuçlanınca konuşalım dedi doktorum

Aile hekimleri kanı genellikle saba 9 ile 10 arası alıyorlar canım onu tam öğren istersen

Güzel sonuçlarla gel ❤️🌸

Ben de ilk transferimde adet sancısı dışında hiçbir şey hatırlamıyorum pozitif olmuştu. Bunda bel kasık sökülecek gibi sancilaniyor özellikle geceleri ama dün kan verdim gebelikle alakası yokmuş.
İnşallah senin gebelikle ilgilidir inşallah güzel sonuçlar alman dileğiyle 🥰

Kızlar dün sabaha karşı 4 de dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif. Dün akşam 7. günüm dolmuştu 8. güne girmiştim. Yarın da kan tahlili var çok pişmanım keşke yapmasaydım direk kanda öğrenseydim böyle olup kanda pozitif görenler varmı

Kızlar dün sabaha karşı 4 de dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif. Dün akşam 7. günüm dolmuştu 8. güne girmiştim. Yarın da kan tahlili var çok pişmanım keşke yapmasaydım direk kanda öğrenseydim böyle olup kanda pozitif görenler varmı
Bende dayanamadim kaset test yaptım ama olmadi içim bi tuhaf oldu

Herkese günaydın 5+3 oldum.Dün geceden beri kasıklarımda bir inşaat çalışması var.Beton kırıcılar,matkaplar aynı anda çalışıyor sanki. Ayakta durmamam için beni gövdemden ikiye ayırıyolar sanırım. Sizde durumlar nasıl? Aklım o kadar sende ki B Burcnnnn 🙄

Herkese günaydın 5+3 oldum.Dün geceden beri kasıklarımda bir inşaat çalışması var.Beton kırıcılar,matkaplar aynı anda çalışıyor sanki. Ayakta durmamam için beni gövdemden ikiye ayırıyolar sanırım. Sizde durumlar nasıl? Aklım o kadar sende ki B Burcnnnn 🙄
Ben de 4+5 oldum benim de aynı işçiler belim ve sırtımda var. Kopuyor gibii şuan..

X