- 25 Mart 2023
- 494
- 296
- 31
Bende de olmadi olmucak galibaYok canım bende olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de olmadi olmucak galibaYok canım bende olmadı
Of benimde var bu akşam bacaklara doğru hafif de ay içimi rahatlattın çok teşekkür ederimOldu canım çok oldu bel ve hafif kasık ağrım hala da ağrıyor canım :) kasıktan bacaklara inen iç bacak ağrım vardı bi ara
Vallahi ben çok belirti yaşadım bilmiyorum umarım seninki de belirtidir canım inşOf benimde var bu akşam bacaklara doğru hafif de ay içimi rahatlattın çok teşekkür ederim
13 subatta randevum var benim galiba en erken benim randevum var eger kalp atisini duyarsam yazarim bilgilendirirm sizi varsa bende once randevusu olan bizi bilgilendirirse cok iyi olurKızlar 17 Ocak transferi olup da kalp atışını duyan oldumu?
İnşallah çok içim acıdı ya lekeyi görünce bakalım yarın iyice belli olcak sonuçta regl olmuşsamVallahi ben çok belirti yaşadım bilmiyorum umarım seninki de belirtidir canım inş
Benim daha 3. günüm yarın kandil aslında yapsam mı diyorum ama 4. gün çok erken yaaCuma günü kan vermeyi düşünüyorum test yapmaya hiç cesaretim yok sen yaptın mi
Yapmayın bence çıkmıyor aşırı üzülüyor insanBenim daha 3. günüm yarın kandil aslında yapsam mı diyorum ama 4. gün çok erken yaa
Genelde 300 lerde çıkıyo sanki ama bilemedim canım, tebrik ederim amakızlar 11. gün 614 çıkmış ikizmidir sizde
Bence de çok erken kız benim 7. Günüm olcak cesaret edemiyorumBenim daha 3. günüm yarın kandil aslında yapsam mı diyorum ama 4. gün çok erken yaa
Çift mi koymuslardikızlar 11. gün 614 çıkmış ikizmidir sizde
Hayırlı olsun Benim 9. Gün 331 çıkmıştı ama ben tek koydurmuştum canım bilemedimkızlar 11. gün 614 çıkmış ikizmidir sizde
İçini ferah tut canım olumlu düşün hep ben hep var diye düşündüm hep benimle diye düşündümİnşallah çok içim acıdı ya lekeyi görünce bakalım yarın iyice belli olcak sonuçta regl olmuşsam
Brn 7de kan vermeyi düşünüyordumBence de çok erken kız benim 7. Günüm olcak cesaret edemiyorum
İnşallah benimledir miniğim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİçini ferah tut canım olumlu düşün hep ben hep var diye düşündüm hep benimle diye düşündüm
evet canımÇift mi koymuslardi
Suan adet sancısı gibi kasiklarim çok agriyo ayaklarım buz gibi ısıtamiyorum inşallah bunlar da belirtidirBrn 7de kan vermeyi düşünüyordum
Bende vardı hala oluyorÇok sağol peki ağrıların da olmuşmuydu sanki regl olcak gibi hafif ağrılarım var kasıklarımın üst kısmında ben daha hiç testte yapmadım