2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selamm istanbuldamısınız? Ben istanbuldayım tekrar beni bir heyecan bastı. Aynı zamanda yaptıracak çok yakın bir arkadaşım daha var. Süreci birlikte konuşalım bana çok iyi gelir
Evet İstanbuldayım bende :) beni bazen heyecan basıyor bazen ümitsizlik bazen de nötr oluyorum çok karışık duygular içerisindeyim

Evet İstanbuldayım bende :) beni bazen heyecan basıyor bazen ümitsizlik bazen de nötr oluyorum çok karışık duygular içerisindeyim
Aynen bende şuan biraz zaman varya ocağa, o yüzden şuan nötrdeyim bende , bugün bir foruma bakıyım dedim sanırım tekrar hastaneye gidince başlıcak heyecan. Umarım ilki gibi negatif görmeyiz. Çift transfere emin misin?

Kızlar merhaba benimde bu ay iki embriyom donduruldu 3aa ve 4aa aferin 20. Günü gel ilaçlara başlayacağız transfer için dedi böyle olam var mı ? Hemen transfer mi yapacak yoksa bir adet daha mı bekleyecek anlamadım 20.gun transfer için hazırlanan var mı aranızda

Hayır ben emin değilim ama 1 tanesi 4. gün embriyosu orta kalite onu da koyalım şansı arttıralım dedi doktorum. o yüzden bende o ne derse onu yapıyorum sonradan ben yapmadım benim yüzümden olmadı demek istemiyorum :)

Merhaba kızlar, sağlık beslenme işine başladınız mı ? Ben daha başlayamadım hala paketli şeyler yiyorum :/

Merhaba kızlar, sağlık beslenme işine başladınız mı ? Ben daha başlayamadım hala paketli şeyler yiyorum :/
Selam, ben kahveyi azalttım , beyaz ekmek yemiyorum. Sabahları omlet gibi sağlıklı kahvaltı tabaklara döndüm börektir poğaçadır yok. Abur cubur yemek istersem çekirdek fındık badem falan atıyorum baya da kilo verdim. Son 6 aydır kek, tatlı falanda yapmıyorum bana çok iyi geldi zorlanmıyorum da

Herkese iyi aksamlar kizlar. Bi sorum var bilgisi olan varsa bana donus yapabilirler mi ?
Benim kasim ayinda yumurtalarim toplandi 10 tane donduruldu. Yumurta toplama isleminden sonra adet olunca 13.gune randevu al gel dediler. Adet olunca aradim 11.gune randevu verip 5 gun sonrasinada transferimi yaptilar ama tutmadı. Tutmamasinin nedeni gunleri kaydirdilar bu yuzden olabilir mi ?

Ahh ben bir ara dikkat ediyordum ama laporoskopiden sonra saldım gerçi yine çok yemek yiyen biri değilim ama çikolata hassas noktam geri dönmem lazım abur cuburu kesmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…