Evet İstanbuldayım bende :) beni bazen heyecan basıyor bazen ümitsizlik bazen de nötr oluyorum çok karışık duygular içerisindeyimSelamm istanbuldamısınız? Ben istanbuldayım tekrar beni bir heyecan bastı. Aynı zamanda yaptıracak çok yakın bir arkadaşım daha var. Süreci birlikte konuşalım bana çok iyi gelir
Aynen bende şuan biraz zaman varya ocağa, o yüzden şuan nötrdeyim bende , bugün bir foruma bakıyım dedimEvet İstanbuldayım bende :) beni bazen heyecan basıyor bazen ümitsizlik bazen de nötr oluyorum çok karışık duygular içerisindeyim
boy kilonuz kaç acaba sanırım benim de vermem lazımBenim de hiç yasağım yoktu doktorum karbonhidrata ve kahveye dikkat et demişti ama negatif olunca kilo ver dedi
1,62 boy kilom da 64 doktor bi 4 kilo versen iyi olur falan dediboy kilonuz kaç acaba sanırım benim de vermem lazım
Evet canım progestan ve kan sulandırıcı. Benim haplar dışında günde üç tane iğnem vardıKızlar transferden sonra iğne kullanmaya devam ettiniz mi
evet bana da 5-6 kilo kadar ver dedi tutunma şansını arttırıyormuş1,62 boy kilom da 64 doktor bi 4 kilo versen iyi olur falan dedi
Beslenmeme falan dikkat ediyorum ama çok zor kilo veriyorum ben ne olacak hiç bilmiyorumevet bana da 5-6 kilo kadar ver dedi tutunma şansını arttırıyormuş
Hayır ben emin değilim ama 1 tanesi 4. gün embriyosu orta kalite onu da koyalım şansı arttıralım dedi doktorum. o yüzden bende o ne derse onu yapıyorum sonradan ben yapmadım benim yüzümden olmadı demek istemiyorum :)Aynen bende şuan biraz zaman varya ocağa, o yüzden şuan nötrdeyim bende , bugün bir foruma bakıyım dedimsanırım tekrar hastaneye gidince başlıcak heyecan. Umarım ilki gibi negatif görmeyiz. Çift transfere emin misin?
if uygulamaya başladım ben haftaya tartılacağım bakalım siz de deneyin bence en etkili kilo verme yöntemi önceden denemiştimBeslenmeme falan dikkat ediyorum ama çok zor kilo veriyorum ben ne olacak hiç bilmiyorum
bence ilaç bitmeden olabilirsin bile, ben yakında olacağım gibi hissediyorum karın ağrıları göğüs hassasiyeti başladıSabah akşam 1 tablet al dedi doktorum 1 hafta kullan dedi. Peki ne zaman regli yapar ki bu beni ? İlaç bitince mi ? İlk defa kullanıyorum da
Nasıl bir uygulama ben hiç bilmiyorumif uygulamaya başladım ben haftaya tartılacağım bakalım siz de deneyin bence en etkili kilo verme yöntemi önceden denemiştim
Selam, ben kahveyi azalttım , beyaz ekmek yemiyorum. Sabahları omlet gibi sağlıklı kahvaltı tabaklara döndüm börektir poğaçadır yok. Abur cubur yemek istersem çekirdek fındık badem falan atıyorum baya da kilo verdim. Son 6 aydır kek, tatlı falanda yapmıyorum bana çok iyi geldi zorlanmıyorum daMerhaba kızlar, sağlık beslenme işine başladınız mı ? Ben daha başlayamadım hala paketli şeyler yiyorum :/
Her gün 10 bin adım atmaya çalışmak gerekiyormus transfere kadar yürüyüş eklemeyi deneyebilirsin günlük rutinine çok fark ediyorBeslenmeme falan dikkat ediyorum ama çok zor kilo veriyorum ben ne olacak hiç bilmiyorum
Test gunune kadar progestan ve oksapar kan sulandirici igneleri kullaniyorsun. Sonrasina pozitif olursa doktorun bilgilendiriyorKızlar transferden sonra iğne kullanmaya devam ettiniz mi
Ahh ben bir ara dikkat ediyordum ama laporoskopiden sonra saldım gerçi yine çok yemek yiyen biri değilim ama çikolata hassas noktamSelam, ben kahveyi azalttım , beyaz ekmek yemiyorum. Sabahları omlet gibi sağlıklı kahvaltı tabaklara döndüm börektir poğaçadır yok. Abur cubur yemek istersem çekirdek fındık badem falan atıyorum baya da kilo verdim. Son 6 aydır kek, tatlı falanda yapmıyorum bana çok iyi geldi zorlanmıyorum da
aralıklı oruç yazarak bakın youtubeda da uygulayıp anlatanlar varNasıl bir uygulama ben hiç bilmiyorum