Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bilgi için pozitif olsunda iğnelere razıyımTest gunune kadar progestan ve oksapar kan sulandirici igneleri kullaniyorsun. Sonrasina pozitif olursa doktorun bilgilendiriyor
Benim 3. Tedavim her tedavide dr çok başka şeyler dedi o yüzden şunu yap bunu yapma diyemeceğim ama genel olarak sağlıklı beslen paketli ürünlerden uzak dur sigara alkol tüketmeMerhaba kızlar bende Ocak ayı adetimde tüp bebek tedavisine başlıcam önerilerinizi şunu yap yada yapma dediklerinizi merak ediyorum
Dertten sigara içmeye başlamıştım bugünden itibaren içmiyorum . 4 aralıkta gitmiştim en son 92,5 kilo çıkmıştım kilo ver dedi bugün 21 Aralık tartıldım 88,7 inşallah 85 olurumBenim 3. Tedavim her tedavide dr çok başka şeyler dedi o yüzden şunu yap bunu yapma diyemeceğim ama genel olarak sağlıklı beslen paketli ürünlerden uzak dur sigara alkol tüketme
Ilk Transferimi oldugum gun sigarayi biraktim bende allah bi sekilde sabrini verdi hala zorlandigim anlar oluyor ama sakiz falan anlatiyorum bi sekilde. Sanada bol sabirlar diliyorumDertten sigara içmeye başlamıştım bugünden itibaren içmiyorum . 4 aralıkta gitmiştim en son 92,5 kilo çıkmıştım kilo ver dedi bugün 21 Aralık tartıldım 88,7 inşallah 85 olurum
Evden çalıştıpım için hep evdeyim sabahları kendim biraz spor yapıyorum ama olduğu kadar işteHer gün 10 bin adım atmaya çalışmak gerekiyormus transfere kadar yürüyüş eklemeyi deneyebilirsin günlük rutinine çok fark ediyor
Ben yumurta toplama için iğnelere başladığım gün bıraktım yani 4 gündür hiç istemiyo canım boşwer içme . Kilo vermen çok önemli asıl ona odaklan sürecin su gibi geçsin inşallahDertten sigara içmeye başlamıştım bugünden itibaren içmiyorum . 4 aralıkta gitmiştim en son 92,5 kilo çıkmıştım kilo ver dedi bugün 21 Aralık tartıldım 88,7 inşallah 85 olurum
Ben çok önceden içiyordum eşim istemediği için bıraktım iradeli insanım içmediğim zaman da aklıma gelmiyor kuzumIlk Transferimi oldugum gun sigarayi biraktim bende allah bi sekilde sabrini verdi hala zorlandigim anlar oluyor ama sakiz falan anlatiyorum bi sekilde. Sanada bol sabirlar diliyorum
İnşallah kuzu bende insülin direnci var bide zor gidiyor ona rağmen 3 haftada 4 kiloya yakın verdim ama aç kalarak yani sadece meyve sebze tüketerekBen yumurta toplama için iğnelere başladığım gün bıraktım yani 4 gündür hiç istemiyo canım boşwer içme . Kilo vermen çok önemli asıl ona odaklan sürecin su gibi geçsin inşallah
Doktorunuz kim benimde biyokimyasal gebelik oldu ilki 5aa kalitedeydi şimdi 2. İçin kan verdik histeroskopi bekliyoruz olmayı sizde neden tutmamışBen ilk transferimi oldum canım Ekim ayında. Negatif oldu maalesef şimdi de işte doktorum genetik test histereskopi istedi onun için benim bir dahaki transfer Ocak ayında olacak sanırım
Yaaa inşallah hemen olurum 3. Günüm bugün. İnşallah sen de hemen olursunbence ilaç bitmeden olabilirsin bile, ben yakında olacağım gibi hissediyorum karın ağrıları göğüs hassasiyeti başladı
selam bende evden çalışıyorum, hem çok güzel hemde hareketsizlik üzüyor biraz :)Evden çalıştıpım için hep evdeyim sabahları kendim biraz spor yapıyorum ama olduğu kadar işte
evet devam ediliyor, bir anda hemen kesilmiyorKızlar transferden sonra iğne kullanmaya devam ettiniz mi
Evet ya beni de üzüyor ve etrafımda çok kilolu olup hamile olanları da görüyorum bunla alakası yoktur diyorum başka da neden bulamadık şimdilik takviyelere devamselam bende evden çalışıyorum, hem çok güzel hemde hareketsizlik üzüyor biraz :)
Canım benimde öyle ama rahim kalınlaşmasına bağlı 15 gün 18 günde transfer olanlarda var. Transfer Ocak sonu olur bizde belki ama Şubat başı sonucu öğreniriz inş:)Selamlar, ben ocak 10 gibi regl olacağım, 20 gün falan ilaç kullansam acaba Şubata mı kalır transfer diye düşünüyorum keşke kalmasa ve hızlıca geçse zaman
3 haftada 4 kilo gayet iyi ama bilinçli beslen canım sonra diğer tahlillerini olumsuz etkilemesinİnşallah kuzu bende insülin direnci var bide zor gidiyor ona rağmen 3 haftada 4 kiloya yakın verdim ama aç kalarak yani sadece meyve sebze tüketerek