2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Herkese merhaba arkadaşlar. Bende bu ay transfer oldum hersey yolunda olmasina ragmen negatif sonuc aldik. 9 tane daha dondurulmus embriyom var ocak ayinda tekrar transfer olacagim sanirim. Sizlere de bol sans ve saglik diliyorum umarım hepimiz bir gün (cok gec olmadan ) anne oluruz

Merhaba, umarım sonuç olumlu olmuştur. Mesajları yeni okumaya başladım, umarım tekrar olmuyordur ama ilk transfer öncesi histereskopi istemedi mi doktorunuz?
Transferim şubatın başına denk gelecek canım daha önce istemedi hsg falan da çekilmiştim eşim kaynaklı problemdi bizim heralde ondan üstünde durmadı diye tahmin ediyorum. Zaten rahimde biraz kalınlık çıktı onu da olması gereken düzeye getirdi ikinci adet bekliyorum şimdi

Merhaba sonucunuz çıktı mı? Histereskopi için adetli mi olmak gerekiyor? Bana da söyledi doktorum histereskopiyi
Evet canım testimiz çıktı çok şükür bir şey yok dedi genetik doktoru sma da yaptırdık onda da problem yok. Histeroskopiyi adetin hemen biriminde yapıyorlar rahim duvarı kalınlaşmadan benim çarşamba adetim bitti perşembe oldum

Hoş geldin canım öncelikle bu süreçte motivasyon çok önemli. Benim neden tutmadığını bilmiyorum heralde rahim duvarındaki kalınlık engel oldu ama zaten doktorun seni transferin tutması için uygun duruma getiriyor ilaçlar vs o yüzden her şey Allah izin verirse çok güzel olacak

Çok şükür geçmiş olsun :) peki histereskopi nasıl bi şey çok ağrı acı oluyor mu? Bir de sonrasında ne kadar bekliyorsunuz transfer için

Merhaba, bunu bende merak ediyorum 30 yaşındayım 1 tane 5.gün iyi kalite 1 tane orta kalite olan var onuda koyalım dedi ama ben ikiz olur mu diye düşünüyorum hep :/ Allahım günah yazmasın tek istiyorum hep :)
prof. dr. cem demirel’in instagram hesabında bu konu ile ilgili bir video var, izlemenizi öneririm.

Kızlar bişi zorucam dr bana istediğini yiyip içebilirsin ama abartmadan dedi sizin süreçleriniz nasıldı ?
Daha önce 2 kere başka dr da tedavi oldum normal çay bile yasaktı

Lütfen kendini olumsuz olarak kodlama tutmayacak diye başlarsan tutmaz ki .
Benim 3. Tedavim yeniden başladım ve hiç ya tutmazsa demedim elinden geleni yap doktorun dediğini yap başka bişey düşünme

Benimde şubat ayı gibi görünüyo su gibi geçsin zaman

Çok şükür geçmiş olsun :) peki histereskopi nasıl bi şey çok ağrı acı oluyor mu? Bir de sonrasında ne kadar bekliyorsunuz transfer için
Valla canım benim ameliyattan çıktıktan sonra bir saat berbattı herhalde işlem oldu diye. Bir saatten sonra azar azar sancılarım oldu. Doktor iki adet bekleyelim dedi Ocak adetinde tekrar ilaç kullanıp transfer hazırlığı yapcam inşallah

İki adet mi ben de kromozom sonucu çıkarsa hemen yaptırır transfere başlarım diyordum

Kızlar bişi zorucam dr bana istediğini yiyip içebilirsin ama abartmadan dedi sizin süreçleriniz nasıldı ?
Daha önce 2 kere başka dr da tedavi oldum normal çay bile yasak
Daha önce 2 kere başka dr da tedavi oldum normal çay bile yasaktı
Ben yağlı ve baharatlı şeylerden uzak durdum negatif oldu ama yine de badem fındık ceviz yemeye dikkat ettim kahve önermiyorlar ama çaya bi şey dememişti doktor sağlıklı yeşillik ağırlıklı beslenmeye dikkat et canım

Sahi mi senin de hayirli olsun şimdiden nelere dikkat ediyorsun yeme içme konusunda canım ilk mi deneyim olarak?
İlk evet..çiğ kabak çekirdeği ve ara sıra çiğ kuruyemiş yiyorum avokado tüketmeye çalışıyorum keten tohumu yemeye başladım yoğurtla karıstırıp senin nasıl gidiyor dikkat ettiğin bişey varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…