2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Doktorunuz kim benimde biyokimyasal gebelik oldu ilki 5aa kalitedeydi şimdi 2. İçin kan verdik histeroskopi bekliyoruz olmayı sizde neden tutmamış
Neden tutmadığını bilmiyorum canım genetik testimiz normal çıktı ama benim rahimde kalınlık varmış biraz doktor onu törpüledi bunla alakalı olabilir

Selamlar, ben ocak 10 gibi regl olacağım, 20 gün falan ilaç kullansam acaba Şubata mı kalır transfer diye düşünüyorum keşke kalmasa ve hızlıca geçse zaman
Senin büyük ihtimal etmiyorlardır beşinci günse Ocak sonunda transferin olur canım şubata kalmazsın diye tahmin ediyorum

Kızlar bizi tüp bebek merkezinden aradılar ödemenizi şimdi yapın isterseniz Ocak zammından etkilenmeyin diye, böyle durumu olan varsa konuşun isterseniz merkezlerinizle 2 hafta için ekstra para ödemeyelim

Herkese merhaba, benim yumurta toplama işlemim başlayacaktı ancak bir şekilde daha yolun başında hep ilerleyemedim. Bu ay iki kez farklı doktorla sürece başlayacaktım ama olmadı. Bu grupta İzmir'de tedavisine başlayan ve doktorundan memnun olan. varsa tavsiye almak istiyorum. Bu arada iki taraflı çikolata kistim de var.

Merhaba ben İzmirde yaşıyorum, çok doktor hastane gezdim şuan İsrael Aruh ile başladım tedaviye keşke en başından israel le başlasaydım çok iyi çok bilgili

Kızlar Ocak ayı ve 2024 hepimize hayırlı uğurlu olsun eş kaynaklı tüp bebek yapan var mı aranızda ?

Kızlar selamlar iyi haftasonları doktorunuz bu süreçte şunu yemeyin bunu yemeyin diye bi kısıtlama getirdi mi?

Embriyo transferi olan oldu mu acaba, transferden sonra neler hissettiniz, nelere dikkat ettiniz, rica etsem bilgilendirebilir misiniz

İnşallah bu sefer transfer olursun canım seni hatırlıyorum diğer topiklerden bende temmuz ayından beri yumurta toplamaydı ameliyatdı oydu buydu derken ancak Ocak olucak inş transferim
Evet canım hep bişeyler çıktı nasip işte inşallah benim de olacak karşılaştık yine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…