2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kizlar ben de tüp Bebek tedavisi görüyorum 44 yumurta toplandı 7tane embriyo donduruldu rahim dinlendirme aşamasındayım opudan sonra ilk adetimi 5.gunde oldum fakat 2. Reglim 15 gün gecikti hala olmadım evde gebelik testi yaptım negatif çıktı tarlusal kullanıyorum hala olmadım siz de böyle birşey oldum mu 2.regl kaç gün sonra oldunuz

Benim de üçüncü denemem. Transfer sonrası kabız olmamam lazim . Bol su icmeye çalışıyorum . Kayısı hoşafı falan. Tabi bunlar ne kadar etkili bilmiyorum ama belki faydası olur diye Ben de kabak çekirdeği ceviz fındık tüketiyorum . Avokado ara ara yiyorum. Hamur işi yapmiyorum. İlaçlara dikkat ediyorum. Balığı haftada ikiye cikartabilirim. Ama keten tohumu ilk kez duyuyorum. Marketlerde var mıdır acaba ?

Opu sonrası regl duzensiz olabiliyor. İki ay kadar. Ama 15 gün gecikme fazla geldi düzensizliğiniiz varsa bunu da normal karşılıyorlar. Ama en önemlisi stres yapmayın ve düşünmeyin. Stres de geciktirir.

Kızlar Merhaba benimde transferim ocak ayında olacak gibi görünüyor. Fakat 2.adetimde gittiğimde yani 2 gün önce femara basladı. Doğala yakın transfer yapacagım dedi. Arkadaslarım bu yöntemin tutmadıgını söylüyorlar. Cok korkuyorum bilgisi olan var mı acaba ?

Ben aktardan aldım öğütülmüş olarak..3 kaşık yoğurta 1 tatlı kaşığı keten tohumunu koyuyorum omega 3 açısından çok faydalı diye okudum yapıyorum

İnşallah uğurlu gelsin bu topik tutsun inşallah

Ah insallah canım Rabbim hepimize nasip etsiin zorlu bir süreç bu ama bu transferlerimizde insallah hepimiz pozitifi göreceğizz

Selam kızlar, benim bir denemem oldu Ağustosta ve malesef negatif oldu. Şimdi kendimi toparladım ve Ocak ayında tekrar deneme kararı aldım. Çift embriyomu olsun kararsızım. Ocak 11 gibi regl olucam varmı benimle aynı zamana denk gelen? Herkese başarılar diliyorumm

Merhaba bende ocak 10 ya da 11 de regl bekliyorum:) bende çift embriyo transferi olacağım :)

Merhaba bende ocak 10 ya da 11 de regl bekliyorum:) bende çift embriyo transferi olacağım :)
Selamm istanbuldamısınız? Ben istanbuldayım tekrar beni bir heyecan bastı. Aynı zamanda yaptıracak çok yakın bir arkadaşım daha var. Süreci birlikte konuşalım bana çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…