- 17 Ağustos 2023
- 414
- 495
- 35
kaç tane embr. koyulacak kaçıncı günler peki? ben zamanında regl olursam ocak başında transfer olacağım gibi gözüküyor, tedaviniz nerde yapılıyordu?İnşallah sizin zamanında olurevet dondurulmuş transfer olcak benimkisi
4 embriyom var 5. Gün hepsikaç tane embr. koyulacak kaçıncı günler peki? ben zamanında regl olursam ocak başında transfer olacağım gibi gözüküyor, tedaviniz nerde yapılıyordu?
çok güzel çok sevindim, ben de Maslak Acıbadem'deyim 3 tane 3. gün embr. var orta kalitedeler. Amh düşük olduğu için fazla yumurta çıkmıyor 5. güne götürmeyi denemediler zaten. 2 tane transfer isteyeceğim şansımı arttırmak için.4 embriyom var 5. Gün hepsiAnkara’dayım. Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum. Siz ?
İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeçok güzel çok sevindim, ben de Maslak Acıbadem'deyim 3 tane 3. gün embr. var orta kalitedeler. Amh düşük olduğu için fazla yumurta çıkmıyor 5. güne götürmeyi denemediler zaten. 2 tane transfer isteyeceğim şansımı arttırmak için.
inşallah canım çokta isterim ne yalan söyliyim sağlıklı olsun sağlıkla ilerlesin her şey de bana yeter, 2. transferim öncekinde de 3. gün transfer olmuştum en iyi kalite demişlerdi olmadı inşallah nasibim bunadır, haberdar edelim birbirimizi muhtemelen aynı zamanlarda transfer olacağız.İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeikiziniz olur belki de kim bilir
İnşallah bu kez gönlünüze göre olurinşallah canım çokta isterim ne yalan söyliyim sağlıklı olsun sağlıkla ilerlesin her şey de bana yeter, 2. transferim öncekinde de 3. gün transfer olmuştum en iyi kalite demişlerdi olmadı inşallah nasibim bunadır, haberdar edelim birbirimizi muhtemelen aynı zamanlarda transfer olacağız.
haha al benden de o kadar :) çokta heycanlıyım inşallah bu kez güzel olacak her şey, gelişme olursa da haberdar et canım bol şans diliyorum şimdiden,İnşallah bu kez gönlünüze göre olurbenim ilk tedavim, ilk transferim olacak. Bir kimyasal gebelik geçmişim var. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Yeni yıl bize güzellikler getirsin sanırım evet aynı zamanlara denk gelicez. Tabi ben regli olabilirsem
Ayy inşaAllah canım buradaki herkes Ocak ayında güzel haberler alsınBenimde ilk transfer 3 kere OPU oldum ama hiç transfer olmadım.1 aralıkta bende hastanedeydim laparoskopi olmuştum :) İnşallah güzel sonuçlar alalım canım
İnşallah canım Ocak ayı uğurlu gelsin inş :)Ayy inşaAllah canım buradaki herkes Ocak ayında güzel haberler alsın
Merhaba hoşgeldin :) hayırlı olsun şimdidenMerhabalarben Aralık topiginden atladım hayirlisiyla 5 Ocak transfer olacağım. bugün belli oldu. Hepinize bol sans diliyorum.
Teşekkür ederim ben de size bol şans diliyorumhaha al benden de o kadar :) çokta heycanlıyım inşallah bu kez güzel olacak her şey, gelişme olursa da haberdar et canım bol şans diliyorum şimdiden,
Merhaba, umarım sonuç olumlu olmuştur. Mesajları yeni okumaya başladım, umarım tekrar olmuyordur ama ilk transfer öncesi histereskopi istemedi mi doktorunuz?Ben ilk transferimi oldum canım Ekim ayında. Negatif oldu maalesef şimdi de işte doktorum genetik test histereskopi istedi onun için benim bir dahaki transfer Ocak ayında olacak sanırım
İnşallah sağlıkla tutunsunlarMerhaba arkadaşlar, 4 ocakta transferim olacak inşallah Antalyada:) sanırım 2 tane embriyo konulacak birbirimize dua edelim
Benimki de 4 Ocak beraber takip edeceğiz desenizeTeşekkür ederim
Doktorumla görüştüm bugün. Duphaston başlıyorum yarın. Sabah akşam bir hafta kullanın bırakın dedi. Bakalım neler olcakhaha al benden de o kadar :) çokta heycanlıyım inşallah bu kez güzel olacak her şey, gelişme olursa da haberdar et canım bol şans diliyorum şimdiden,
haha al benden de o kadar :) çokta heycanlıyım inşallah bu kez güzel olacak her şey, gelişme olursa da haberdar et canım bol şans diliyorum şimdiden,