2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

4 embriyom var 5. Gün hepsi Ankara’dayım. Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum. Siz ?
çok güzel çok sevindim, ben de Maslak Acıbadem'deyim 3 tane 3. gün embr. var orta kalitedeler. Amh düşük olduğu için fazla yumurta çıkmıyor 5. güne götürmeyi denemediler zaten. 2 tane transfer isteyeceğim şansımı arttırmak için.

İnşallah güzel haberler veririz birbirimize ikiziniz olur belki de kim bilir

İnşallah güzel haberler veririz birbirimize ikiziniz olur belki de kim bilir
inşallah canım çokta isterim ne yalan söyliyim sağlıklı olsun sağlıkla ilerlesin her şey de bana yeter, 2. transferim öncekinde de 3. gün transfer olmuştum en iyi kalite demişlerdi olmadı inşallah nasibim bunadır, haberdar edelim birbirimizi muhtemelen aynı zamanlarda transfer olacağız.

İnşallah bu kez gönlünüze göre olur benim ilk tedavim, ilk transferim olacak. Bir kimyasal gebelik geçmişim var. Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Yeni yıl bize güzellikler getirsin sanırım evet aynı zamanlara denk gelicez. Tabi ben regli olabilirsem

haha al benden de o kadar :) çokta heycanlıyım inşallah bu kez güzel olacak her şey, gelişme olursa da haberdar et canım bol şans diliyorum şimdiden,

Ben ilk transferimi oldum canım Ekim ayında. Negatif oldu maalesef şimdi de işte doktorum genetik test histereskopi istedi onun için benim bir dahaki transfer Ocak ayında olacak sanırım
Merhaba, umarım sonuç olumlu olmuştur. Mesajları yeni okumaya başladım, umarım tekrar olmuyordur ama ilk transfer öncesi histereskopi istemedi mi doktorunuz?

kızlarım merhabalaar bende aranıza geldimm, amh 3.81 benim, 3 cm cikolata kistinden baska bir sorunum yokk. Rahim filmi temiz hormonlar cok iyi bu ay yasmin kullandım hazırlık icin son 2 tane kaldıı, eşimde de sperm sorunu yok. Yaşım 28 ama tüp bebekte basarısız olurum bebeğim tutunamaz diye çok korkuyorum. Transferi tutmayanların neden olmuyor acaba? Birbirimize ümit verelim Yasmin, folibol, omega3 ve d3k2 vitamin kullanıyorum.

kızlar selam ben kasımda çift transfer olmuştum tutmadı, embriyom da yok ocak ayında yeniden toplama yapılacak ve taze transfer olacağım bu kez. daha önce doğal yolla gebe de kaldım neden olmadı bilmiyorum bakalım bir kez daha deneyeceğiz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

haha al benden de o kadar :) çokta heycanlıyım inşallah bu kez güzel olacak her şey, gelişme olursa da haberdar et canım bol şans diliyorum şimdiden,
Doktorumla görüştüm bugün. Duphaston başlıyorum yarın. Sabah akşam bir hafta kullanın bırakın dedi. Bakalım neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…