Sahi mi senin de hayirli olsun şimdiden nelere dikkat ediyorsun yeme içme konusunda canım ilk mi deneyim olarak?Benimki de 4 Ocak beraber takip edeceğiz desenize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahi mi senin de hayirli olsun şimdiden nelere dikkat ediyorsun yeme içme konusunda canım ilk mi deneyim olarak?Benimki de 4 Ocak beraber takip edeceğiz desenize
Merhaba sonucunuz çıktı mı? Histereskopi için adetli mi olmak gerekiyor? Bana da söyledi doktorum histereskopiyiCanım ben negatif gördüm bir ay önce yeniden transfer sürecine girdim kromozom testi ve histereskppi olcam büyük ihtimal ocağa denk gelecek transferim allahtan bi şey gelmezse
Merhaba canim hangi hastanede olacak acabaMerhaba arkadaşlar, 4 ocakta transferim olacak inşallah Antalyada:) sanırım 2 tane embriyo konulacak birbirimize dua edelim
Transferim şubatın başına denk gelecek canım daha önce istemedi hsg falan da çekilmiştim eşim kaynaklı problemdi bizim heralde ondan üstünde durmadı diye tahmin ediyorum. Zaten rahimde biraz kalınlık çıktı onu da olması gereken düzeye getirdi ikinci adet bekliyorum şimdiMerhaba, umarım sonuç olumlu olmuştur. Mesajları yeni okumaya başladım, umarım tekrar olmuyordur ama ilk transfer öncesi histereskopi istemedi mi doktorunuz?
Evet canım testimiz çıktı çok şükür bir şey yok dedi genetik doktoru sma da yaptırdık onda da problem yok. Histeroskopiyi adetin hemen biriminde yapıyorlar rahim duvarı kalınlaşmadan benim çarşamba adetim bitti perşembe oldumMerhaba sonucunuz çıktı mı? Histereskopi için adetli mi olmak gerekiyor? Bana da söyledi doktorum histereskopiyi
Hoş geldin canım öncelikle bu süreçte motivasyon çok önemli. Benim neden tutmadığını bilmiyorum heralde rahim duvarındaki kalınlık engel oldu ama zaten doktorun seni transferin tutması için uygun duruma getiriyor ilaçlar vs o yüzden her şey Allah izin verirse çok güzel olacakkızlarım merhabalaar bende aranıza geldimm, amh 3.81 benim, 3 cm cikolata kistinden baska bir sorunum yokk. Rahim filmi temiz hormonlar cok iyi bu ay yasmin kullandım hazırlık icin son 2 tane kaldıı, eşimde de sperm sorunu yok. Yaşım 28 ama tüp bebekte basarısız olurum bebeğim tutunamaz diye çok korkuyorum. Transferi tutmayanların neden olmuyor acaba? Birbirimize ümit verelim Yasmin, folibol, omega3 ve d3k2 vitamin kullanıyorum.
Çok şükür geçmiş olsun :) peki histereskopi nasıl bi şey çok ağrı acı oluyor mu? Bir de sonrasında ne kadar bekliyorsunuz transfer içinEvet canım testimiz çıktı çok şükür bir şey yok dedi genetik doktoru sma da yaptırdık onda da problem yok. Histeroskopiyi adetin hemen biriminde yapıyorlar rahim duvarı kalınlaşmadan benim çarşamba adetim bitti perşembe oldum
süper yakında gelir o zaman regli, regliden ne kadar sonra transfer olacağız tahminen biliyor musun?Doktorumla görüştüm bugün. Duphaston başlıyorum yarın. Sabah akşam bir hafta kullanın bırakın dedi. Bakalım neler olcak
prof. dr. cem demirel’in instagram hesabında bu konu ile ilgili bir video var, izlemenizi öneririm.Merhaba, bunu bende merak ediyorum 30 yaşındayım 1 tane 5.gün iyi kalite 1 tane orta kalite olan var onuda koyalım dedi ama ben ikiz olur mu diye düşünüyorum hep :/ Allahım günah yazmasın tek istiyorum hep :)
Lütfen kendini olumsuz olarak kodlama tutmayacak diye başlarsan tutmaz ki .kızlarım merhabalaar bende aranıza geldimm, amh 3.81 benim, 3 cm cikolata kistinden baska bir sorunum yokk. Rahim filmi temiz hormonlar cok iyi bu ay yasmin kullandım hazırlık icin son 2 tane kaldıı, eşimde de sperm sorunu yok. Yaşım 28 ama tüp bebekte basarısız olurum bebeğim tutunamaz diye çok korkuyorum. Transferi tutmayanların neden olmuyor acaba? Birbirimize ümit verelim Yasmin, folibol, omega3 ve d3k2 vitamin kullanıyorum.
Benimde şubat ayı gibi görünüyo su gibi geçsin zamanTransferim şubatın başına denk gelecek canım daha önce istemedi hsg falan da çekilmiştim eşim kaynaklı problemdi bizim heralde ondan üstünde durmadı diye tahmin ediyorum. Zaten rahimde biraz kalınlık çıktı onu da olması gereken düzeye getirdi ikinci adet bekliyorum şimdi
Valla canım benim ameliyattan çıktıktan sonra bir saat berbattı herhalde işlem oldu diye. Bir saatten sonra azar azar sancılarım oldu. Doktor iki adet bekleyelim dedi Ocak adetinde tekrar ilaç kullanıp transfer hazırlığı yapcam inşallahÇok şükür geçmiş olsun :) peki histereskopi nasıl bi şey çok ağrı acı oluyor mu? Bir de sonrasında ne kadar bekliyorsunuz transfer için
Benim de hiç yasağım yoktu doktorum karbonhidrata ve kahveye dikkat et demişti ama negatif olunca kilo ver dediKızlar bişi zorucam dr bana istediğini yiyip içebilirsin ama abartmadan dedi sizin süreçleriniz nasıldı ?
Daha önce 2 kere başka dr da tedavi oldum normal çay bile yasaktı
İki adet mi ben de kromozom sonucu çıkarsa hemen yaptırır transfere başlarım diyordumValla canım benim ameliyattan çıktıktan sonra bir saat berbattı herhalde işlem oldu diye. Bir saatten sonra azar azar sancılarım oldu. Doktor iki adet bekleyelim dedi Ocak adetinde tekrar ilaç kullanıp transfer hazırlığı yapcam inşallah
Kızlar bişi zorucam dr bana istediğini yiyip içebilirsin ama abartmadan dedi sizin süreçleriniz nasıldı ?
Daha önce 2 kere başka dr da tedavi oldum normal çay bile yasak
Ben yağlı ve baharatlı şeylerden uzak durdum negatif oldu ama yine de badem fındık ceviz yemeye dikkat ettim kahve önermiyorlar ama çaya bi şey dememişti doktor sağlıklı yeşillik ağırlıklı beslenmeye dikkat et canımKızlar bişi zorucam dr bana istediğini yiyip içebilirsin ama abartmadan dedi sizin süreçleriniz nasıldı ?
Daha önce 2 kere başka dr da tedavi oldum normal çay bile yasaktı
Sen ne zaman histereskopi oluyorsunİki adet mi ben de kromozom sonucu çıkarsa hemen yaptırır transfere başlarım diyordum
İlk evet..çiğ kabak çekirdeği ve ara sıra çiğ kuruyemiş yiyorum avokado tüketmeye çalışıyorum keten tohumu yemeye başladım yoğurtla karıstırıp senin nasıl gidiyor dikkat ettiğin bişey varmıSahi mi senin de hayirli olsun şimdiden nelere dikkat ediyorsun yeme içme konusunda canım ilk mi deneyim olarak?