- 19 Nisan 2023
- 49
- 71
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sizindemi transferiniz Ocak ayında bende Şişli Memorial a gidiyorum :) Semra Kahraman ama ilgilenen doktorum Gönül Özer diBende öyleyim şuanda aynı düşüncedeyim seninle gerçekten Şişli Memorial hastanesinde tedavi oluyorum orada her doktora görünüyoruz ama tabi bölüm başkanı Semra hanım kontrolünde sen nerede tedavi görüyorsun canım ?
Yok hayır PKO’lu değilim. Normalde de 1-2 gün gecikme yaşarım sadece. Doktorum ilaç da vermedi normal bir süreç dedi ama bana hiç normal gelmiyorMerhaba, ben Opu dan sonra hiç gecikme yaşamadım. PKO'lu musunuz acaba yok
Gecikmeler yaşandığını duymuştum ama 15 gün de çok fazla geldi bana. Zaten zaman geçmiyor bekleme sürecindeopudan sonra 2. regl gecikiyor benimde hep, adet söktürücü verdiler benim günüm henüz gelmedi ama eski deneyimlerimden en geç 5 günolmuştu
yapabilecek olana ne mutlu ama benim içim mümkün değil. hatta bir hayli korkuyorum bölünüp tek yumurta ikizi olmasından :) nasıl olsa embriyolar var, birkaç sene arayla ikinci için tekrar deneme niyetindeyim. ama elbette bilemeyiz, belki de birkaç defa tek denenecek, sonra çift koyalım diyecekler, o kısmı kader kısmet :)bende düşünüyorum hep bi yandan tek istiyorum bir yandan ikiz olsa ne güzel olurdu diyorum kafamda deli sorular :)
Evet Ocak ayında kısmetse inşallah :) genel olarak İpek hanım bakıyor ama bütün doktorlarla görüştüm neredeyse . Gönül hocada ilk toplamamı yapmıştı :)Merhaba sizindemi transferiniz Ocak ayında bende Şişli Memorial a gidiyorum :) Semra Kahraman ama ilgilenen doktorum Gönül Özer di
Merhaba, test falan yaptınız mı acaba ?Yok hayır PKO’lu değilim. Normalde de 1-2 gün gecikme yaşarım sadece. Doktorum ilaç da vermedi normal bir süreç dedi ama bana hiç normal gelmiyor
Evet kendim 7. Gün yapmıştım. 10. Gün de kanda hormonlara bakıldı. Doktorum da muayene etti. Bekleyelim normal dediMerhaba, test falan yaptınız mı acaba ?
Stres yapmayın stres daha da geciktiriyor malesef , ada çayı falan içmeyi deneyin rahatlatıyormuş daha kolay geliyormuş adet diğer topiklerde görmüştüm :)Evet kendim 7. Gün yapmıştım. 10. Gün de kanda hormonlara bakıldı. Doktorum da muayene etti. Bekleyelim normal dedi
ben de regl bekliyorum valla ama bana regl olsan da gel olmazsan yine de gel dediler günüme 2 gün var, üste 5 gün maks bekleyip doktora gideceğim bende.sizde bir sorun belki çağırırlarGecikmeler yaşandığını duymuştum ama 15 gün de çok fazla geldi bana. Zaten zaman geçmiyor bekleme sürecinde
Yaa güzel sonuçlar alırız inşaAllah İpek hanımlada görüştüm bende benimde 1 Aralık ta yumurta toplama yapıldı hafif ohss olmuşum 2. Adette tekrar gideceğim transfer için Ocak ayına geliyor nasipse sizinde mi ilk transferiniz olacak :)Evet Ocak ayında kısmetse inşallah :) genel olarak İpek hanım bakıyor ama bütün doktorlarla görüştüm neredeyse . Gönül hocada ilk toplamamı yapmıştı :)
Benimde ilk transfer 3 kere OPU oldum ama hiç transfer olmadım.1 aralıkta bende hastanedeydim laparoskopi olmuştum :) İnşallah güzel sonuçlar alalım canımYaa güzel sonuçlar alırız inşaAllah İpek hanımlada görüştüm bende benimde 1 Aralık ta yumurta toplama yapıldı hafif ohss olmuşum 2. Adette tekrar gideceğim transfer için Ocak ayına geliyor nasipse sizinde mi ilk transferiniz olacak :)
Hepimiz aynı süreçteyiz stres yapmamak mümkün olmuyor biliyorsunuz düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Tavsiyeniz içim teşekkür ederimStres yapmayın stres daha da geciktiriyor malesef , ada çayı falan içmeyi deneyin rahatlatıyormuş daha kolay geliyormuş adet diğer topiklerde görmüştüm :)
Regli olduğunuzda görüşelim dedi her şey mormal dedi kan vermiştim hormonlara bakıldı. Hormon testi sonuçlarınıza göre yakında regli olacaksınız dedi ama hala bekliyorum 6 gün geçti üzerindenben de regl bekliyorum valla ama bana regl olsan da gel olmazsan yine de gel dediler günüme 2 gün var, üste 5 gün maks bekleyip doktora gideceğim bende.sizde bir sorun belki çağırırlar
ya biraz da bekliyoruz ya o yüzden gecikiyoruz kafamız sürekli orda hemen olsun diye bekledikçe olmuyor düşünmeyi bıraksanız kesin ertesi gün olur:) hep tersine işliyor bu işler ne zaman tatile gitsem önemli bir işim olsa regl olurum:) düğün günümde olmuştum düşünün siz erken gelmişti stresten:)Regli olduğunuzda görüşelim dedi her şey mormal dedi kan vermiştim hormonlara bakıldı. Hormon testi sonuçlarınıza göre yakında regli olacaksınız dedi ama hala bekliyorum 6 gün geçti üzerinden
Ya bu kadar düşünce gücümün yüksek olduğunu sanmıyodum ama haklı olabilirsiniz başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi ama o regli ağrım daha doğrusu regli olacakmışım hissi karnımdaki beni rahat bırakmıyorya biraz da bekliyoruz ya o yüzden gecikiyoruz kafamız sürekli orda hemen olsun diye bekledikçe olmuyor düşünmeyi bıraksanız kesin ertesi gün olur:) hep tersine işliyor bu işler ne zaman tatile gitsem önemli bir işim olsa regl olurum:) düğün günümde olmuştum düşünün siz erken gelmişti stresten:)
bak ben de o bile yok 2 gün sonra reglim normalde hatta adet söktürücü verdiler zamnında olayım diye ama hiç öyle bir hissim yok, sizin donmuş transfer mi olacak?Ya bu kadar düşünce gücümün yüksek olduğunu sanmıyodum ama haklı olabilirsiniz başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi ama o regli ağrım daha doğrusu regli olacakmışım hissi karnımdaki beni rahat bırakmıyor
İnşallah sizin zamanında olur evet dondurulmuş transfer olcak benimkisibak ben de o bile yok 2 gün sonra reglim normalde hatta adet söktürücü verdiler zamnında olayım diye ama hiç öyle bir hissim yok, sizin donmuş transfer mi olacak?