2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba sizindemi transferiniz Ocak ayında bende Şişli Memorial a gidiyorum :) Semra Kahraman ama ilgilenen doktorum Gönül Özer di

bende düşünüyorum hep bi yandan tek istiyorum bir yandan ikiz olsa ne güzel olurdu diyorum kafamda deli sorular :)
yapabilecek olana ne mutlu ama benim içim mümkün değil. hatta bir hayli korkuyorum bölünüp tek yumurta ikizi olmasından :) nasıl olsa embriyolar var, birkaç sene arayla ikinci için tekrar deneme niyetindeyim. ama elbette bilemeyiz, belki de birkaç defa tek denenecek, sonra çift koyalım diyecekler, o kısmı kader kısmet :)

Merhaba sizindemi transferiniz Ocak ayında bende Şişli Memorial a gidiyorum :) Semra Kahraman ama ilgilenen doktorum Gönül Özer di
Evet Ocak ayında kısmetse inşallah :) genel olarak İpek hanım bakıyor ama bütün doktorlarla görüştüm neredeyse . Gönül hocada ilk toplamamı yapmıştı :)

Evet kendim 7. Gün yapmıştım. 10. Gün de kanda hormonlara bakıldı. Doktorum da muayene etti. Bekleyelim normal dedi
Stres yapmayın stres daha da geciktiriyor malesef , ada çayı falan içmeyi deneyin rahatlatıyormuş daha kolay geliyormuş adet diğer topiklerde görmüştüm :)

Gecikmeler yaşandığını duymuştum ama 15 gün de çok fazla geldi bana. Zaten zaman geçmiyor bekleme sürecinde
ben de regl bekliyorum valla ama bana regl olsan da gel olmazsan yine de gel dediler günüme 2 gün var, üste 5 gün maks bekleyip doktora gideceğim bende.sizde bir sorun belki çağırırlar

Gunaydın kızlar.... Transfer sonrası 11 kasım negatifti sonucum. 17 kasımda adet gördüm. 24 kasımdan 12 aralıga kadar hep leke geldı hergun. Adetten günümden ıkı gün önce leke kesıldı.... Adetimde 6 gün gectı. Bugün 6. Günüm..
Kafayı yicem ya daha adet göremedım... boyle durumda olmus yada olan var mı? Normal mi bu durum?

Evet Ocak ayında kısmetse inşallah :) genel olarak İpek hanım bakıyor ama bütün doktorlarla görüştüm neredeyse . Gönül hocada ilk toplamamı yapmıştı :)
Yaa güzel sonuçlar alırız inşaAllah İpek hanımlada görüştüm bende benimde 1 Aralık ta yumurta toplama yapıldı hafif ohss olmuşum 2. Adette tekrar gideceğim transfer için Ocak ayına geliyor nasipse sizinde mi ilk transferiniz olacak :)

Benimde ilk transfer 3 kere OPU oldum ama hiç transfer olmadım.1 aralıkta bende hastanedeydim laparoskopi olmuştum :) İnşallah güzel sonuçlar alalım canım

Stres yapmayın stres daha da geciktiriyor malesef , ada çayı falan içmeyi deneyin rahatlatıyormuş daha kolay geliyormuş adet diğer topiklerde görmüştüm :)
Hepimiz aynı süreçteyiz stres yapmamak mümkün olmuyor biliyorsunuz düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor. Tavsiyeniz içim teşekkür ederim

ben de regl bekliyorum valla ama bana regl olsan da gel olmazsan yine de gel dediler günüme 2 gün var, üste 5 gün maks bekleyip doktora gideceğim bende.sizde bir sorun belki çağırırlar
Regli olduğunuzda görüşelim dedi her şey mormal dedi kan vermiştim hormonlara bakıldı. Hormon testi sonuçlarınıza göre yakında regli olacaksınız dedi ama hala bekliyorum 6 gün geçti üzerinden

Regli olduğunuzda görüşelim dedi her şey mormal dedi kan vermiştim hormonlara bakıldı. Hormon testi sonuçlarınıza göre yakında regli olacaksınız dedi ama hala bekliyorum 6 gün geçti üzerinden
ya biraz da bekliyoruz ya o yüzden gecikiyoruz kafamız sürekli orda hemen olsun diye bekledikçe olmuyor düşünmeyi bıraksanız kesin ertesi gün olur:) hep tersine işliyor bu işler ne zaman tatile gitsem önemli bir işim olsa regl olurum:) düğün günümde olmuştum düşünün siz erken gelmişti stresten:)

Ya bu kadar düşünce gücümün yüksek olduğunu sanmıyodum ama haklı olabilirsiniz başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum kendimi ama o regli ağrım daha doğrusu regli olacakmışım hissi karnımdaki beni rahat bırakmıyor

bak ben de o bile yok 2 gün sonra reglim normalde hatta adet söktürücü verdiler zamnında olayım diye ama hiç öyle bir hissim yok, sizin donmuş transfer mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…