2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Şöyleki ben ilk transferimde taze transfer oldu o yüzden ilaçlıydı her aşama kimyasalla sonuçlandı . Bundada doğal deneyelim dedi yani 2 güne bir kontrole gittim reglimin 3.gününden itibaren sonra büyüyen yumurtayı çatlatma iğnesiyle çatlatıp estrafem vs vermeden transfer gerçekleşti . Lekenmeye aslında transferden sonra hafif olabilir endişelenme demişti doktor ama yinede benim gibi olan var mı diye yazmak istedim 🌺
Benimde doğal siklüs estroferm kullanmadan 5.gündeyim cuma transfer oldu

Merhaba benim 3 yumurta kesesinden 2 si gelismis cumartesi sanrm catlarma ignesi vurucak dr benim gibi sadece 2 yumurtasi olup kaliteli cikan icinden oldumu cok korkuyorum o ikiside bos cikacak diye …

Merhaba benim 3 yumurta kesesinden 2 si gelismis cumartesi sanrm catlarma ignesi vurucak dr benim gibi sadece 2 yumurtasi olup kaliteli cikan icinden oldumu cok korkuyorum o ikiside bos cikacak diye …
Canım benim 13 yumurtam vardı hepsi de dollenip 3. Güne geldi ama sonrasında sperm dnasi işin içine giriyormuş hop hop hop diye azalarak 1 tane kaldılar. O da transfer edildi. Yani sayı değil nitelik önemli 😊.İnşallah iyi durumda çıkarlar zaten en kötü baştan başlanır bir kez daha toplanır. Yumurta büyütme süreci de zor evet ama yani en zor aşama değil bence. Bence en zoru vücuduna girdikten sonra ne olacağını düşünüp durmak. İçini ferah tut iyi durumdalardır inşallah. Sonuçta gereken bir iyi yumurta ve bir iyi sperm 🤗

Canım benim 13 yumurtam vardı hepsi de dollenip 3. Güne geldi ama sonrasında sperm dnasi işin içine giriyormuş hop hop hop diye azalarak 1 tane kaldılar. O da transfer edildi. Yani sayı değil nitelik önemli 😊. İnşallah iyi durumda çıkarlar zaten en kötü baştan başlanır bir kez daha toplanır. Yumurta büyütme süreci de zor evet ama yani en zor aşama değil bence. Bence en zoru vücuduna girdikten sonra ne olacağını düşünüp durmak. İçini ferah tut iyi durumdalardır inşallah. Sonuçta gereken bir iyi yumurta ve bir iyi sperm 🤗

Canım benim 13 yumurtam vardı hepsi de dollenip 3. Güne geldi ama sonrasında sperm dnasi işin içine giriyormuş hop hop hop diye azalarak 1 tane kaldılar. O da transfer edildi. Yani sayı değil nitelik önemli 😊.İnşallah iyi durumda çıkarlar zaten en kötü baştan başlanır bir kez daha toplanır. Yumurta büyütme süreci de zor evet ama yani en zor aşama değil bence. Bence en zoru vücuduna girdikten sonra ne olacağını düşünüp durmak. İçini ferah tut iyi durumdalardır inşallah. Sonuçta gereken bir iyi

X