2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yerlesme kanaması buyuk ihtimal hayırlı olsun ☺️
Bende aynı gun transfer oldum sadece hergun kasık agrım var bazen siddetleniyo arada
Evet benimde öyle ama kan da vardı çok hafif korku kapladı içimi zaten heryerimiz oldu hormon zor tutuyom kendimi 🥺🥺🥺🥺

Benim de sorunum ilerlememesi. Sizin belli bir sebebi bulundu mu? Umarım tüp bebekle hem tutuncak hem de sağlıkla doğacaklar🙏🏻
Önce bana genetik test yapmislardi iki düşükten daha doğrusu unembriyonik gebelik deniyor kese var bebek oluşmuyor ondan sonra, lupus var o bebeğin vücut tarafından atılmasına sebep olabilir dediler. Eliminasyon yaptım, kilo verdim çok güzel değerlerle tekrar denedim bu sefer bebek oluştu ancak kalbini görmeden yine düştü. Ben 34 yaşındayım, çalışıyorum, doktora yapıyorum 5 yıldır ha oldu ha düştü o kadar yoruldum ki tüp bebek deneyelim dedik ve o kadar iyi doktorlara gitmiş olmama rağmen ilk defa bir doktorun aklına eşime bakmak geldi inanılmaz şekilde !!! Eşimin spermlerinde hem yapısal hem genetik bozukluk çıktı. Meğer hep genetiği bozuk bebislere gebe kaliyormusum. O kadar üzüldük ki zaman kaybımıza. Tedavi ile genetiği normal bir embriyoya ulastık ve onu transfer ettiler bakalım. Eşimde bebeklikten beri astım var onun ilaçları sebebiyle böyle olduğunu düşünüyor doktorumuz. Kısmet, inşallah yolunda gider her şey.

Acık pembe yada kahverengiyse yerlesme olarak geciyo canlı kırmızı degilse olumlu bi belirti ☺️ bide cok yogun degilse
Yok yoğun değil çok hafif peçeteye çıktı ama gerildim çok inşallah düşündüğümüz gibidir az kaldı 2gün sonra beta vercem

Merhabalar hanımlar ben pazartesi transfer oldum bugün onunla birlikte 3. Günüm ama bugün kabız oldum ve mecburen ıkınmak zorunda kaldım istemeden şuan çok korkuyorum tutmama durumu olabilir mi

Benim de sorunum ilerlememesi. Sizin belli bir sebebi bulundu mu? Umarım tüp bebekle hem tutuncak hem de sağlıkla doğacaklar🙏🏻
Önceki mesajlardan sizin durumunuzu da okudum hem yaşımız hem hikayemiz benziyor inşallah güzel sonuçlar alıp paylaşırız. Yarın sabah test vereceğim bakalım hem heyecanlı hem de çok kaygılıyım

Benim doktorum hiç 2 defa test istemedi benden. İkinci tutmadı ama ilkinde 140 mı neydi 12. Gün tamamdır dedi şu zaman gel tekrar test yapmama gerek var mı dedim. Hayır istemiyorum dedi. Biraz bekle bakalım doktorun ne diğcek birde yaptırdığın saatin bile önemi var
Canım sabah aynı saatlerde yaptım. 10.gun 98 12.gun 165 çıktı. Çift embriyo idi. Doktoruma yazdım. Biraz sınırda artmış dedi. İki gün sonra tekrar istedi. Ben bu değerler yüzünden sevinemedim desem yalan olmaz.

X