2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Burda herkes yerleşme kanamazı yaşıyo hatta bi benim heralde olmayan😂
İnşallah dediğiniz gibidir bakıyorum internette zaten çoğu kişi olmuyormuş ki maşallah zaten 10 kadın tanıyosam 10u da görmemiş bakalım hepimizin hakkında hayırlısı. İçime su serptiniz hepinizden Allah razı olsun 🙏🏻🫶🏻🩷🩷

Doğal siklus ne oluyor canım. Bunu doktoruna söyledin mi ? Lekelenme durumunda bilgi berin mutlaka diyorlar
Şöyleki ben ilk transferimde taze transfer oldu o yüzden ilaçlıydı her aşama kimyasalla sonuçlandı . Bundada doğal deneyelim dedi yani 2 güne bir kontrole gittim reglimin 3.gününden itibaren sonra büyüyen yumurtayı çatlatma iğnesiyle çatlatıp estrafem vs vermeden transfer gerçekleşti . Lekenmeye aslında transferden sonra hafif olabilir endişelenme demişti doktor ama yinede benim gibi olan var mı diye yazmak istedim 🌺

İnşallah dediğiniz gibidir bakıyorum internette zaten çoğu kişi olmuyormuş ki maşallah zaten 10 kadın tanıyosam 10u da görmemiş bakalım hepimizin hakkında hayırlısı. İçime su serptiniz hepinizden Allah razı olsun 🙏🏻🫶🏻🩷🩷
Ben her tuvalette gittiğimde çamaşırıma bakıyorum minik bi leke görürmüyüm diye ve bunu tedavi dışındada bende biraz alışkanlık gibi oldu diyim hep bakıyorum bide şimdi aklıma geldi transfer olduğum günün akşamı geldi benden ama normal embriyoyu koydular ondandır yani bigünde tutunma olamaz

Merhabalar hanımlar ben pazartesi transfer oldum bugün onunla birlikte 3. Günüm ama bugün kabız oldum ve mecburen ıkınmak zorunda kaldım istemeden şuan çok korkuyorum tutmama durumu olabilir mi
Acil git kayısı al bu durum oluyo herkesde olabiliyor ama ben günde 3 adet kayısı yiyorum tuvalettede hiç zorlamana gerek kalmıyo şurubumda var yakın olsak verirdim sana

Kızlar benim hep sol kasıkta bi minik sancılar oluyo sizin nasıl?
Ben her tuvalette gittiğimde çamaşırıma bakıyorum minik bi leke görürmüyüm diye ve bunu tedavi dışındada bende biraz alışkanlık gibi oldu diyim hep bakıyorum bide şimdi aklıma geldi transfer olduğum günün akşamı geldi benden ama normal embriyoyu koydular ondandır yani bigünde tutunma olamaz
Rabbim herkesin gönlüne göre versin illa olması gerekmiyormuş inşallah isteyen herkes tez zamanda olumlu sonuçlar görür. Sizin kontrol ne zaman

Acil git kayısı al bu durum oluyo herkesde olabiliyor ama ben günde 3 adet kayısı yiyorum tuvalettede hiç zorlamana gerek kalmıyo şurubumda var yakın olsak verirdim sana
Allah razı olsun doktorum bana şurup demedi ama o yüzden ne yapacağımı bilemedim

İnşallah beeeee 8 yıldır bekliyorum neler nelrr yaptım yaşımda küçük yani sen ne durumdasın
Benimde 4 sene olucak kısmetse ilaç ile denedik olmadı aşılama denedik olmadı mikroaşılama denedik yumurtalar büyümedi en son işte tüp bebek onda da toplamadan sonra çok sıkıntı yaşadım bugünümüze hamdolsun valla 30 yaşına giricem kısmetse bakalım o yüzden hepimizin hakkında hayırlısı

Eklentiler

• 20240117_205239.jpg
    20240117_205239.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 52
Benimde 4 sene olucak kısmetse ilaç ile denedik olmadı aşılama denedik olmadı mikroaşılama denedik yumurtalar büyümedi en son işte tüp bebek onda da toplamadan sonra çok sıkıntı yaşadım bugünümüze hamdolsun valla 30 yaşına giricem kısmetse bakalım o yüzden hepimizin hakkında hayırlısı
Aminnn evet çok zor ya

X