- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Dilinin altina sıkmaya çalışKızlar reflüden dolayı doktor gastrotuss şurup verdi. 5 ml içirmem lazım. Ama asla içiremiyorum. Kaşıkla da şırıngayla da içiremedim. Hepsini dışarı atıyor ağzından. Yatarak içiriyorum boğazına kaçıyo gibi oluyo dik tutunca direk çıkarıyo. Nasıl içirebilirim
Merhaba, emzik kullanıyorsa eğer şurubu biraz biraz verip hemen arkasindan emzigini verin ağzına o zaman hemen yutuyorlar.Kızlar reflüden dolayı doktor gastrotuss şurup verdi. 5 ml içirmem lazım. Ama asla içiremiyorum. Kaşıkla da şırıngayla da içiremedim. Hepsini dışarı atıyor ağzından. Yatarak içiriyorum boğazına kaçıyo gibi oluyo dik tutunca direk çıkarıyo. Nasıl içirebilirim
Gece vermiyorum ben gunde 3kez veriyorum.sabah ogle aksam seklinde.gece 5ml verebilmen icin uyandirman lazim ya sen bi dene istersen ama 3kez yeterli olur belki cunku ml olarak fazla verdirtiyorTamam canım teşekkür ederim deneyeyim bende öyle. Doktor günde 4 kez 5ml verin dedi. Gece uykusunda emzirdiğimde de uyurken kusuyor. Gece nasıl vericem asıl derdim o. Sen hangi saatlerde veriyorsun
Siz ne kadardır kullanıyorsunuz ve faydası oldu mu pekiGece vermiyorum ben gunde 3kez veriyorum.sabah ogle aksam seklinde.gece 5ml verebilmen icin uyandirman lazim ya sen bi dene istersen ama 3kez yeterli olur belki cunku ml olarak fazla verdirtiyor
Bana tek basina fayda etmedi.gaviscon infant diye bi ilac verdi ek olarak o sekilde daha iyi olduSiz ne kadardır kullanıyorsunuz ve faydası oldu mu peki
Bu d vitaminlerinin damlaliklari oluyo ya ona cekip damla damla versen acaba olurmu. Benimki demiri de almiyo o sekilde veriyorumMaalesef kızlar naptıysam yine ağzından çıkarıyor. Yarım saatte anca içirdim oturup ağlıcam şimdi
Merhaba ben internette görmustum biberon kullanıyorsanız onun başlığına koyup icirebilirdiniz belkiMaalesef kızlar naptıysam yine ağzından çıkarıyor. Yarım saatte anca içirdim oturup ağlıcam şimdi
Damla damla vermeyi denedin miMaalesef kızlar naptıysam yine ağzından çıkarıyor. Yarım saatte anca içirdim oturup ağlıcam şimdi
Kilo alımı nasıl ondan gerek görmemistir belki, bende ısrar ettim öyle verdi ve rahatladı oğlum bizde gastrotous baby kullanıyoruzDamla damla vermeyi denedin mi
Hepsini bir anda verince aglayip yutmuyorlar
Benimki de demir ilacini icerken oyle tepkiler veriyor
Bende agzina 0.5ml sıkıyorum emzircekmisim gibi kucagima aliyorum bir firt cekiyor demiri yutunca memeyi geri cekiyorum cunku zaman gecmesi lazimmis süt ictikten sonra 1saat aralik olmaliymis arada
Buna ek bizim de reflumuz var ama doktorumuz ilac yazmadi ilaci biz mi talep ediyoruz yoksa gercekten gerek gordugunde mi yaziyor?
Emerken midesinden agzina süt geliyor bogazi aciyor sanirim o an ve memeyi reddetiyor bi 5dk kadar
Sonra tekrar emiyor
Kusma sorunumuzda hayli fazla
Ama doktorumuz yine de ilaca gerek gormedi
Ne kadar süre kullancaz bunu. Bi emzirdiğimde ilaç veriyorum bi emzirdiğimde vermiyorum. İlaç verince kusması olmuyo vermeyince yine kusuyor. Yani biz bunu belirli bi süre mi kullanıcaz yoksa bebişin kusmalar tamamen bitene kadar uzun süre mi. Kafamda deli sorularBana tek basina fayda etmedi.gaviscon infant diye bi ilac verdi ek olarak o sekilde daha iyi oldu
Biberon kullanmıyoruz ama emzikle denedim emziği ağzından fırlatıyor. Mama kaşığıyla azar azar yarım saatte veriyorum ağlıyo ama yapcak bi şey yok mecburMerhaba ben internette görmustum biberon kullanıyorsanız onun başlığına koyup icirebilirdiniz belki
Mama kaşığıyla çok çok az şekilde bebişle boğuşarak veriyorumDamla damla vermeyi denedin mi
Hepsini bir anda verince aglayip yutmuyorlar
Benimki de demir ilacini icerken oyle tepkiler veriyor
Bende agzina 0.5ml sıkıyorum emzircekmisim gibi kucagima aliyorum bir firt cekiyor demiri yutunca memeyi geri cekiyorum cunku zaman gecmesi lazimmis süt ictikten sonra 1saat aralik olmaliymis arada
Buna ek bizim de reflumuz var ama doktorumuz ilac yazmadi ilaci biz mi talep ediyoruz yoksa gercekten gerek gordugunde mi yaziyor?
Emerken midesinden agzina süt geliyor bogazi aciyor sanirim o an ve memeyi reddetiyor bi 5dk kadar
Sonra tekrar emiyor
Kusma sorunumuzda hayli fazla
Ama doktorumuz yine de ilaca gerek gormedi
Yaa sen nasıl veriyorsun bebişe 5 ml verene kadar çatlıyorum. Siz ne zamandan beri kullanıyorsunuzKilo alımı nasıl ondan gerek görmemistir belki, bende ısrar ettim öyle verdi ve rahatladı oğlum bizde gastrotous baby kullanıyoruz
Kilo alimi iyi sanirim ondan vermediKilo alımı nasıl ondan gerek görmemistir belki, bende ısrar ettim öyle verdi ve rahatladı oğlum bizde gastrotous baby kullanıyoruz
Emerken agzina sut geliyo huzursuzlaniyo bizimki de yaMama kaşığıyla çok çok az şekilde bebişle boğuşarak veriyorumbizim doktorumuz da vermiyordu geçer dedi ama gece uyurken kusunca ben panikledim o yüzden verdi. 3 buçuk aylık 7 kilo. Kilo sıkıntımız da yok bizim ama artık bebiş de çok huzursuz oluyordu sürekli kusuyor. Emdikten 1 saat sonra su gibi şeffaf kusuyo memede ağlama bizde de var çok zor emziriyorum
Ay evet ya bizimkide öyle. Günlük çamaşır yıkıyorum. Bi de sürekli eli ağzında kendini de kusturuyo kuduruk bebikkEmerken agzina sut geliyo huzursuzlaniyo bizimki de yaemdikten 2 saat sonra bile su gibi kustugu oluyor kusmadigi gun yok diyebilirim
4 ayligiz 8kgyuz kilo alimi guzel ama kusuyor uzuluyorum cok
Kusmalari bitene kadar kullanicaz neyazikki.bazi bebeklerin 6.ayinda bazilarinin 8.ayinda gecermis ancak.dua edelim de erken bitsinNe kadar süre kullancaz bunu. Bi emzirdiğimde ilaç veriyorum bi emzirdiğimde vermiyorum. İlaç verince kusması olmuyo vermeyince yine kusuyor. Yani biz bunu belirli bi süre mi kullanıcaz yoksa bebişin kusmalar tamamen bitene kadar uzun süre mi. Kafamda deli sorular