Bugün sabah rutin uygulayıp saatli besleme ve uyku yapalım dedim. Sancidan yine memeyi reddetti bu nedenle olması gerekenden az uyudu. Neyse öyle böyle devam ettik. 15.30 gibi uykuya geçmesi gerekiyor öncesinde yine ağlama krizleri kurutma makinası ile zor bela susup uyudu. İyi dedim biraz dışarı çıkalım bebek arabasiyla hem daha iyi uyur havada biraz serin iyi gelir (Instagram'da diyorlar ya serin hava bebek uyutur vs) dışarı çıktık başladı ağlamaya . Pes etmedim yürüttüm susar herhalde dedim. Biraz sustu 15 dk sonra yine çığlık çığlığa başladı. Eşim arabamizla gelip aldı bizi eve kadar ağlama krizleri. Evde yine memede 5 dk durup sancilanma ve meme reddi devam . Şimdi 17.00 e kadar uyuyup sonra uyanık kalması lazım. Şu an bir yandan ağlıyor bir yandan bizimle oynuyor.
Süt diyeti yapıyordum doktor aç dedi diyetini sabah ufacık hazır kek yedim. Sancısını sebebi muhtemelen bu. Ya açmayı birakicam ya da bebek emmeyecek. Doktor gaz önemli değil diyor ama bu beslenmeyi reddediyor. Randevuda alamıyoruz ki alerji doktoruna soralım ne yapicaz biz diye . Bebeğim dogdugundan beridir zordayım yıldım tükendim. Vallahi her gün ne zaman bitecek diye gün sayıyorum
Siz diyince 4. Ay gelişimlerine baktım. Dönme , uyku düzeni , gazsız olmak gibi şeyler bu ayda gözlemleniyormus ama yok onlar bizim bebekte. Meme reddi , başi kaldırma , çığlık atma , kahkaha filan var ama bilemedim 3.aya aiyte olabilir. Bilsem ki erkenden gelişiyor ona da eyvallah ama gazdan sancidan yaptığını düşünüyorum. Gerçi süt diyeti yaparkende böyle uyuz davranislari devamdi
keske sizin dediğiniz gibi olsa keskee