Herkes işi gorulene kdr cnm her yapılan edilen unutuluo malesef benimde ananem felçli annemin başına bıraktı teyzeler, bizde annem ferahlasin diye bakıcı bakistirdik neymiş anamızı dusunmusuz onlar bakarken bakmamisiz sanki söyledin bakın diyede biz bakmadık abuk sabuk mevzularda düşman kesildiler analarına bakmak zor geldi kötü olan biz olduk velhasıl rabbim kimseyi evladına dahi muhtaç etmesin hepsi elini eteğini çekti. bende ne anadan fayda gördüm ne teyze ne kardeş annem 1 gce yanımda kaldı evine geçti ablamlar var die ablam saolsun öğretmen 15 tatil arada gelmişti 2 3 gün uğradı evimin işini gördü çamaşır bulaşık halletti keşke Çorum'da olsaydı eminim hep gelirdi bende ona destek olurdum her yarasında 2 cocuguda olsa banada faydası dokundu bazen dikislerim sancio diyorum ki Esra koptur koptur ne yıprattın kendini ya başım dönüyor akşamları vitamine baslicam sizlerin kullandığı varmıBenim halam 14 günden sonra geldi ya. Ben doğumda yanımda olur diye konuşmuştum. Sadece aradı o kadar. Ben onun her işine koşturuyordum her zaman. Artık bitti gözümün açılması için doğum yapmam gerekiyormuş. bir kız kardeşimin geçen sene doğum yaptığında 9 gün hastanede yanında refakatçi olarak kaldım. Ben doğum yaptım sadece hastaneye bir çorba ile geldi o kadar.Neymiş çalışıyormuş yoruluyormuş. Diğeri de bir gece kaldı refakatçi olarak sonra da iki kere pazar günü geldi yıkamaya yardım etti. İyi oldu artık kimse için kılımı kıpırdatmam.